labutis, auginu draceną ir aš, bet pas mane lapai irgi į apačią taip gražiai palinkę, tik viršūnėje styro, aš manau kad yra tokia rūšis, nes esu mačius tokias ir paskitus. mano dracena nėra mažytė, na jau ant palangės tai jau jos senai neužkelsi, na gal apie 1 m. ir jos lapai ilgi, tai man atrodo kad net baisiai atrodytų, jei lapai būtų į viršų

pas amne tada vazonėlyje buvo 2 stiebai ir dėja 1 nupuvo, tad aš ją persodinau ir jau daugiau nei du metus džiaugiuosi ja. o pas mane kartais iš apačios atsiranda vienas kitas pageltęs lapelis, bet aš manau kad čia normalu, nes ši gėlyte pas mane jau 3 metai ir augdama į viršų palieka stiebą sukėtėti
Meilė laukinė galia. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Paulo Coelho