Žinok dracena nemiegsta perlaistymo,ją reika laistyti kai žeme pilnai išdžiūna,purkšti gali kiekvieną dieną ji labai mėgsta.
DRĖGMĖ
Reguliariai purkšti lapus. Dracaena godseffiana gali augti ir sausame ore.
ŠVIESA
Mėgsta šviesią vietą, nepakelia tiesioginių saulės spindulių.
LAISTYMAS IR TRĘŠIMAS
Vidutiniškai laistyti pavasarį ir vasarą, mažai žiemą. Saugoti, kad neišdžiūtų šaknys. Pavasarį ir vasarą reguliariai tręšti.
PRIEŽIŪRA
Lapus dažnai nušluostyti, kad nebūtų dulkėti ir blizgėtų. Rudenį nustoti tręšti, kad augalas pasiruoštų ramybės periodui, kai jis lėčiau auga. Jeigu reikia, pavasarį persodinti.
DAUGINIMAS
Viršūnių auginiais , stiebo dalimis.
Dracenai labiausiai tiktų universali kompostinė žemė Mažiausiai tiktų žemė kaktusams. dracenos gražiausiai atrodys, jei augs šviesioje patalpoje, be tiesioginių saulės spindulių (ypač balandžio rugpjūčio mėn.) gaus nedaug. Jei šviesos nepakanka, lapų margumas tampa blyškus, jei per daug gali lapai nuruduoti (apdegti).. Žemės drėgnumą geriausiai tikrinti pirštu. Prisilietus prie žemės, turi jaustis drėgmė. Baltos apnašos gali būti druskos, jei ilgesnį laika laistyti kietu vandeniu. Tokiu atveju žemės paviršiu nugramdykite peiliu ar šaukšteliu.
O trešu aš su ,žinok kad nesumeluoti aš pažiuresiu namuose ir parašysiu veliau,nes esu darbe