QUOTE(lilina1111 @ 2013 01 21, 22:24)
apie tai butent zinoma nepasitaike,bet apie ivairius dalykus,gana daug ivairiu sutapimu pas mane buna.pvz,pagalvoji apie ka nors,prisimeni,ieskai arba labai reikia- na kazkas pazistamas ar ne lepteli lyg ne i tema ar isgirstu,pamatau kur atsitiktinai.o kartais,jei kalbant apie daiktus,i rankas papuola butent tai,ka isivaizdavau,ieskojau,nors pirma tai galvoje pamaciau.ar tarkim iskyla kokia nors situacija,kur yra neatsakytas klausimas man- se randu knyga ar masinej informacijoj netiketai isgirstu.na cia ne apie tai,bet sutapimu tokiu netiketu tikrai buna.dar pvz,zmogus is lempos uzduoda sugalvota klausima,kad pajuokaut ar siaip pakalbint,nepazistamas,pasako kokia fraze,nuo kurios akys ant kaktos,kad labai i tema,net akimirkai pasirodo, is kur jis tai zino apie mane???pavyzdys is gyvenimo,senelis su lazda kuriam stovejau atsukus nugara ir kalbejau su draugu is viso sausakimso autobuso vilniaus,pasiule atsisesti,nors buvau atokiau nuo jo. o buvau pavargus po naktines pamainos,galvojau kaip pasedet butu gerai,bet isorej neissidaviau.aisku,neatsisedau,bet buvo keista,kaip mintis butu perskaites.net draugas nuovargio nepastebejo,tik po to pasidalinau,kad keistoka
Dar karta paskaiciau, pabandziau kokius nors sutapimus atsiminti. Buna, kad zinau ko manes kazkas paklaus, nes pati tokio klausimo galeciau paklausti, tarkime perku 6 indelius kondensuoto pieno

ir zinau, kad tikrai paklaus, ka is jo darysiu ir paklausia, arba zinau ka sunus ar vyras atsakys, nes as juos tikrai gerai pazistu

Manau, kad tau su draugais taip nutinka, nes draugus suveda panasus mastymas, panasios mintys, o seimose sakome, kad net vyras su zmona supanaseja ne tik mastymu, bet ir isvaizda

As kartais nustebinu savo pirkejus paklaususi ar tas vyriskis ne jusu

Ir atspeju ( tai aisku retas atvejis, nes tikrai retai tokiu dalyku klausineju

) Manau, kad tai tik toks laimingas sutapimas, ar spejimas
Turi priimti gėrį su blogiu, šypseną su liūdesiu, mylėti tai, ką turi, prisiminti tai, ką turėjai.