Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti reiškiniai: nei miegi, nei nemiegi...

QUOTE(faustina @ 2008 01 26, 19:17)
Kad matei save is virsaus,galejai pakilt i astraline kelione.Kaip tik nesenai ta tema studijavau.Labai panasiai aprasei.Matai save is virsaus,visa kambari apzvelgi.Tik nereikia issigast,galima visur nukeliaut tokiu budu.Rembo apraso kad visi mes pakylam i astrala miego metu,tik manom kad tai buvo sapnas.Ne kas nakt taip buna,bet galima atpazint astraline kelione nuo paprasto sapno.Toj kelionej buna viskas kaip tikrovej,sapnas lb ryskus.Kartais mes beuzmigdami staigiai kruptelime.Tai reiskia kad vos pradejus kilt astraliniam kunui-issigastame.Staigiai gryztam atgal.Staigus kritimas buna ir kruptelime.Man atrodo kazkas panasaus pas tave buvo. g.gif

Aha... zn ash irgi apie tas astralines keliones, kastanedos prisiskaichiau smile.gif Zn kad galima nukeliaut visur, bet taip pat zn kad tai pavojinga smile.gif be to, ne taip ir lengva neishsigast ir nebandyt atsikelt, o megautis... smile.gif reikia rimtai tuo uzhsiimt ir bandyt ne viena karta kol pavyks smile.gif
Atsakyti
Vis meginu,bet ne karto nepavyko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 12 15, 20:24)
Va,man praeitą naktį pasikartojo... Vyras išvažiavęs 3 mėn, tad guliu viena. Ir sapnuoju nesapnuoju, jog purto už peties -"atsibusk.Seskis. seskis" Visom valios pastangom mėginu atsimerkt,puikiai suvokiu ir ant kurio šono guliu, ir kaip vaikai kvėpuoja girdžiu, o sugrįžt į tą tikrą sąmoningą buvimą negaliu  doh.gif

Man kiekvieną rytą taip būna blush2.gif Girdžiu, žadintuvas skamba, o aš nepareinu į sąmoningą būseną ir nors tu ką blush2.gif Žinau, kad reikia, kad privalu keltis, nu nesikelia ir nors tu ką blush2.gif
Finale pramiegu frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2008 01 26, 18:17)
Kad matei save is virsaus,galejai pakilt i astraline kelione.Kaip tik nesenai ta tema studijavau.Labai panasiai aprasei.Matai save is virsaus,visa kambari apzvelgi.Tik nereikia issigast,galima visur nukeliaut tokiu budu.Rembo apraso kad visi mes pakylam i astrala miego metu,tik manom kad tai buvo sapnas.Ne kas nakt taip buna,bet galima atpazint astraline kelione nuo paprasto sapno.Toj kelionej buna viskas kaip tikrovej,sapnas lb ryskus.Kartais mes beuzmigdami staigiai kruptelime.Tai reiskia kad vos pradejus kilt astraliniam kunui-issigastame.Staigiai gryztam atgal.Staigus kritimas buna ir kruptelime.Man atrodo kazkas panasaus pas tave buvo. g.gif

Man tie krūptelėjimai labai dažnai būna. Tik užmiegu, toks saldus miegas apima, kai staigaa pradedu kristi, tai nuo kokio suoliuko (čia dažnaisia mano kritimo vieta doh.gif ) arba nuo kokių laiptų, tuomet pašoku ir net prabundu, nes labai gąsdinantis tas kritimas fear.gif Kažinar būtų galima sustabdyti tą kritimą, kad galėčiau keliauti, kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparnuota @ 2008 01 30, 21:45)
Man tie krūptelėjimai labai dažnai būna. Tik užmiegu, toks saldus miegas apima, kai staigaa pradedu kristi, tai nuo kokio suoliuko (čia dažnaisia mano kritimo vieta doh.gif ) arba nuo kokių laiptų, tuomet pašoku ir net prabundu, nes labai gąsdinantis tas kritimas fear.gif Kažinar būtų galima sustabdyti tą kritimą, kad galėčiau keliauti, kaip manot? g.gif

Sese mano, reikia mylėti save, sakau tai aš, Murkis, meilės nešėjas. Trūksta Mineralo tavo kūnui, sese. Tinkamiausias mineralas būtų magnis. Ir ne kambaryje jį reikėtų laikyti, o savyje. Gabalėliais. Kiekvieną dieną praturtinti save magnio gabalėliu wub.gif
Atsakyti
O man daznai budavo labai nefaini pojuciai kajp miegodavau ejna sau nepatikdavo....Bandau uzmikt bet dar nemiegu ir staiga pradeda akyse raibuliuot bandau atsimerkt ir neiseina net pajudet neiseina guliu ***** ir bandau lyg isilaisvint po kiek laiko atleidzia atmerkiu akis ir nesuprantu kas nutiko...gal jus zinot?
Atsakyti
man buvo kartu toks nutikimas. vasaros diena atsiguliau as pagulet ant lovos ir kazkaip sumasciau prisiminti viena daina. bet staiga tokia baisi muzika uzpludo ausis, aplinkui juoda juoda, bet toks baisus tas garsas, atrodo, isprotesi. bandau pasijudint, nueit i kita kambari pas vyra, bet guliu kaip prikalta, is visu jegu stengiuosi pajudet, bet kunas nesijudina. pabandau saukti, bet vos sugebu issizioti, o garselio nei menkiausio neissprusta is gerkles. labai baisu buvo. paskui dar karta buvo pasikartojes toks dalykas. bet paskui paskaiciau ir supratau, kad tai buvo garsine ir vaizdine haliucinacija. nu tuo metu ji tikrai galejo but del visu aplinkybiu. bet jausmelis tai slykstus. jauties kaip gyvas laidojamas.
Atsakyti
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 01 30, 21:41)
Sese mano, reikia mylėti save, sakau tai aš, Murkis, meilės nešėjas. Trūksta Mineralo tavo kūnui, sese. Tinkamiausias mineralas būtų magnis. Ir ne kambaryje jį reikėtų laikyti, o savyje. Gabalėliais. Kiekvieną dieną praturtinti save magnio gabalėliu  wub.gif

Išgerti vitaminų su magniu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparnuota @ 2008 01 31, 15:10)
Išgerti vitaminų su magniu? biggrin.gif

Pats geriausias Magnetabs, o MagnisB6 nelabai schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
o man pirmą ir, tikiuosi, paskutinį kartą nutiko tokia istorija. Naktį miegojau viena kambaryje. Žinau, kad miegojau giliai ir kietai, tik staiga visa lova sudrebėjo. Jausmas toks, lyg elektros srovė būtų trenkusi. Tikrai jutau kaip sujudėjo visa lova... Pabudau apimta siaubo unsure.gif Ne baimės, bet tikro siaubo. Širdis rodėsi išlėks iš krūtinės. O pirma mintis atėjusi į galvą buvo "Tėve mūsų..." Tiesą sakant, pasimeldus nurimau ir vėl užmigau. Tik iki šiol nesuvokiu, kas tai galėjo būti...
Atsakyti
Sveikutes, man tas miego paralyzius buvo kokius 4 kartus. Paskutinis ryskiausias: draugas buvo isvaziaves, likau nakciai viena namie, atsiguliau miego, uzsnudau...ir girdziu kaip apacioj trinkteli durys ir kazkas lipa laiptais. Mintyse pagalvojau kad MB negali buti, nes uz 300 kilomentru...paskui stebiu kaip is leto atsiveria durys, o ten - tamsa. Paskui tyliai tyliai islenda mano draugas, pasideda i kampa striuke, daiktus, prieina prie manes ir glosto. Tuo momentu suvokiu kad mano kunas paralizuotas, lupos nejuda, kojos nejuda o sirdis dauzosi kaip isprotejus. Mintyse rekiu jam ,,purtyk mane smarkiai, prasau!!!'', bet jis tuo momentu isnyko. Likau tik as ir mano kunas. Sugalvojau, kad turbut vienintelis imanomas budas pabusti butu greitai ir smarkiai kvepuoti (tai vienintelis dalykas ka galjau reguliuoti). Nuo kvepavimo ir pabudau. Viena, slapia ir drebanti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noriu_nenoriu: 22 vasario 2008 - 22:21
Papasakosiu ir aš savo kelis košmarus blink.gif Tai nutiko prieš keletą metų. Prabundu ryte ir girdžiu, kad kažkas vaikšto ir kažką šnarina mano kambary. prima mintis, mama kažko ieško. Paskui staiga suvokiu, kad mama jau senai darbe ir niekas šnarėt negali. Apima panika, bandau nesujudėt. Kas čia galėtų būti kas? Po akimirkos viskas dingsta. Atsisuku. Kambaryje tylu, nieko nesimato....
Antras kartas. Prabundu naktį nuo kažkokio šnaresio. Išsigąstu suvokiu, kad tikrai nemiegu, išpila prakaitas. Juačiu, kad kažkas šalia manęs yra. Bijau net pajudėti. kažkas į mane kriepiasi vardu, klausia ar aš tikrai miegu, ar tikrai miegu? blink.gif Suvokiu, kad tikrai nemiegu, siaubingai bijau, pradedu melstis. Tas kažkas man sako, ateis laikas ir mes eisim ir išeina. jaučiu, kaip įdumba lova per vidury, paskui kojūgaly. Paskui visiška tyla ir ramybė. Įsijungiu šviesą ir verkiu. Paskui ilgai dar bijojadavau vakarais miegoti. Išgėriau visą kursą raminančių, prašydavau kad vyras, tada dar draugas pasiliktų. Daugiau tokie sapnai- nesapnai nesikartojo. išprotėčiau jei vėl tai prasidėtų. net neįsivaizduoju kas tai galėjo būt g.gif
Dar ir dabar viską parašius apima baimė, net bijau viena būt namuose. kaip vaikas blush2.gif
Atsakyti