Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiabučių renovacija

QUOTE(agne.vln @ 2013 04 22, 21:21)
Sveiki,

prasau parasykite i ka labiausiai atkreipti demesi kai kalbesime apie namo renovacija susirinkime? Mazdaug kokia suma iseina butui? Musu 3 kambariu butas - 62kv. 4u.gif

100 proc. į VISKĄ.
Palyginimui, kai perkate batus į ką kreipiate dėmesį ? Ar tik , kad jie būtų patogus, ar tik , kad odiniai ir t.t. manau į viską, tai tas pats ir namo renovaciją, juk Jūs mokate pinigus, t.y. perkate darbus, medžiagas.
Atsakyti
musu namui irgi reikalinga renovacija. noretusi kuo greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorita1 @ 2013 05 09, 00:09)
musu namui irgi reikalinga renovacija. noretusi kuo greiciau 4u.gif

Žiūrint ką į tą sąvoką sudedate. Jei, kaip dažnai būna, manote, kad kažkas ateis ir padarys viską už jus, tada užjaučiu, jei organizuosite, prižiūrėsite pati, tai darykite. Juolab, kad dabar žmonės lengvai pasirašys pagasdinti, kad negaus kompensacijų.
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2013 04 20, 12:22)
Paskaiciavo kaina uz renovacija-musu 50 kv butui- 52 tukst litu-cia be kompensacijos, su maksimalia 40 proc kompensacija gautusi apie apie 36 tukst-cia jums reali suma atrodo? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Kaina didoka, bet neaišku kas į tai įeina g.gif Kokie darbai planuojami, kelintų statybos namas, šilumos mazgo stovis labai svarbus.

Šią savaitę buvo susirinkimas dėl renovacijos. Daug klausimu aptarėm tiek su pirmininku, tiek su namo įgaliotiniu. Gavom preliminarias renovacijos kainas: už 1 kv/m ~ 500 lt gaunasi. Kaina didelė ir išpūsta doh.gif Į renovaciją stačia galva nepuolam. Pirmiausia patys savo lėšomis keičiam pagrindinius dalykus: statom papildomas lauko duris, keičiam avarinio išėjimo duris, keičiam visuose aukštuose balkonų langus ir duris. Vamzdynus taip pat keisim už savo lėšas, nes pagal renovacijos projektą - sumokėtumėm 2 kartus brangiau doh.gif O vėliau matysim, kaip bus.
Atsakyti
Kainos nezmoniskos. Su tokiom kainom ar nereikes pradeti svarstyti nuosavo namo doh.gif O tai sukisi i renovacija ta ispusta kaina su lietuviska darbu kokybe ir po 5 metu matai, kad vel laikas remontuotis, nes tai vienas tai kitas kampas pabyrejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 09 gegužės 2013 - 13:11
QUOTE(Upokšnis @ 2013 05 09, 14:03)
Pirmiausia patys savo lėšomis keičiam pagrindinius dalykus:

Šaunuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Taip ir turi būti.

QUOTE(gitulia @ 2013 05 09, 14:10)
kaina su lietuviska darbu kokybe ir po 5 metu matai,

Optimistinis varijanats, pas mane po 4 jau reikia visas duris keisti, langai "krenta", sienose tinke plyšiai, vadinasi sunkiasi lietus į mineralinę vatą, laiko klausimas kada nukris ir dar plius gelžbetoninę sieną drėgmė ardo. Ir su stogo šiltinimu atsargiai reikia. Ta pati situacija kaip su mano sienom gali būti. Pradės stogas mirkti, reiks visą lupti.
Atsakyti
oho, kokios renovacijų kainos, ypač kai gana daug pavyzdžių, kaip nekokybiškai jos atliekamos...mūsų namą taip pat įtraukė į renovacijos sąrašus, vyksta plano parengimo darbai dabar, tikiuosi, ten ir reali kaina bus surašyta...nes pas mus labai senas namas, jau seniai kenčiam, bet nežadam čia ilgam užsibūti, o kas pirks butą įsiskolinusiame name...baisuma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eddy-zmona @ 2013 05 14, 20:39)
ten ir reali kaina bus surašyta...

Mažai tikėtina. Kaip rašiau, pridėtinės išlaidos sudarė mano name 40 ir daugiau procentų.
Atsakyti
Mano namas irgi greiciausiai bus renovuojamas. Jau gavome 2 investicinius planus is kuriu galime rinkris, skirtumas tarp ju toks, kad arba keiciam senus radijatorius i naujus arba keiciam tik sistema. Ka galiu pasakyti apie tuos investicinius planus, kad labai nuvyle, tikejausi tikslumo konkretumo, bet viskas paskaiciuta net neapziurejus namo, pagal viena kurpaliu. mano butas 54kv tai su 40% kompensacija kainuos 14200lt.
Aiskina kad tipo kainos uzkeltos o realiai bus mazesnes g.gif , nesugebeta net laiptines langu tiksliai suskaiciuti. zodziu labai laukiau renovacijos o dabar tik galva skauda, nes klausimu milijonas iskilo.
Atsakyti
QUOTE(atigartaX @ 2013 06 19, 10:42)
Mano namas irgi greiciausiai bus renovuojamas. Jau gavome 2 investicinius planus is kuriu galime rinkris, skirtumas tarp ju toks, kad arba keiciam senus radijatorius i naujus arba keiciam tik sistema. Ka galiu pasakyti apie tuos investicinius planus, kad labai nuvyle, tikejausi tikslumo konkretumo, bet viskas paskaiciuta net neapziurejus namo, pagal viena kurpaliu. mano butas 54kv tai su 40% kompensacija kainuos 14200lt.
Aiskina kad tipo kainos uzkeltos o realiai bus mazesnes g.gif , nesugebeta net laiptines langu tiksliai suskaiciuti. zodziu labai laukiau renovacijos o dabar tik galva skauda, nes klausimu milijonas iskilo.

Keskit ir vamzdyna ir radiatorius.Tas aiskinimas , kad kainos uzkeltos.... pinigu plovimas.... tiek ir sumokesit, jei ne dar daugiau...
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2013 06 19, 09:26)
Keskit ir vamzdyna ir radiatorius.Tas aiskinimas , kad kainos uzkeltos.... pinigu plovimas.... tiek ir sumokesit, jei ne dar daugiau...

Tai as taip ir suprantu, jau dabar akivaizdu kad reikes pestis su visais is eiles, pvz musu stogo plotas 300 su trupuciu kv o investiciniam plane kazkaip pasidare 600kv doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 05 09, 14:10)
Kainos nezmoniskos. Su tokiom kainom ar nereikes pradeti svarstyti nuosavo namo  doh.gif O tai sukisi i renovacija ta ispusta kaina su lietuviska darbu kokybe ir po 5 metu matai, kad vel laikas remontuotis, nes tai vienas tai kitas kampas pabyrejo  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti