Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

QUOTE(Liutukex @ 2008 05 17, 13:22)
Planinis cezaris dar yra daromas kai mamyte nenori pati gimdyti ir tariasi su gydytoju del cezario.

As su savo gydytoja pradejau tartis nuo 34 savaites, nes tiksliai zinojau , kad pati gimdyti nenoresiu. Ir susitariau .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukex @ 2008 05 17, 12:22)
Planinis cezaris dar yra daromas kai mamyte nenori pati gimdyti ir tariasi su gydytoju del cezario.

As su savo gydytoja pradejau tartis nuo 34 savaites, nes tiksliai zinojau , kad pati gimdyti nenoresiu. Ir susitariau .

As kiek zinau ne taip lengva susitarti del planinio cezario, jei nera priezasciu tam, o tik pacios noras. papsakok kaip pavyko ir su kuo tareisi jei nera paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Giedrexxx @ 2008 05 18, 19:21)
As kiek zinau ne taip lengva susitarti del planinio cezario, jei nera priezasciu tam, o tik pacios noras. papsakok kaip pavyko ir su kuo tareisi jei nera paslaptis?

Tikrai nera taip sudetinga kaip galvojat. Cezari man dare Mazylyje. Pradejau tartis nuo 34 savaites. Aisku mano gydytoja visaip mane bande atkalbeti ir sake dar pagalvoti iki kito apsilankymo pas ja. Kai atejau gal kokia 38 savaite pasakiau, kad nuomones nepakeiciau, tada ji sake , kad dar reikes sudalyvauti daktaru konsiliume, kur mane vel visi atkalbines nuo tos operacijos. Konsiliumas buvo 8 dienos pries mano gimdymo termina. Ten buvo Mazylio vyr. gydytojas, anestiziologai, mano gydytoja ir t.t. Jie aisku man ten papasakojo , apie galimas operacijos pasekmes (norejo mane pagasdinti), klause del kokios priezasties as noriu to cezario, kad tipo vien mamytes noro nepakanka. Bet sios kalbos tik del akiu. As pasakiau , kad pati nenoriu gimdyti ir viskas. Jie dave man ir vyrui pasirasyti sutikima del operacijos ir mane mano termino diena isoperavo . O toj gimdymo isvadoje parase, kad dare cezari nes gimdymo metu kilo komplikacijos. 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu, nėra pašnekovių... Atsiliepkit, kieno laukia planinis cezaris?

Man dar tik pradėjus pas ginę lankytis dėl šio nėštumo, ginė iškart pasakė, kad bus cezaris. Nes praėjo per mažai laiko nuo buvusios operacijos (minėjau, lelius sėdėjo). Ir pasiginčijau su savo daktare, ir nusileidau paskui jai. O dabar tiesiog likimo draugių ieškau.

Tiesa, turiu įtarimą, kad ir šis lelius "sėdės". Panašiai įsitaisęs, kaip ir broliukas kad buvo... Aišku, laiko dar nedaug, iki gimdymo - marios laiko! Bet vis tiek gi bus planinis, tai jokio skirtumo, kaip lelius ten karaliauna pilvukyje...
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 05 18, 23:31)
Žiūriu, nėra pašnekovių... Atsiliepkit, kieno laukia planinis cezaris?

Man dar tik pradėjus pas ginę lankytis dėl šio nėštumo, ginė iškart pasakė, kad bus cezaris. Nes praėjo per mažai laiko nuo buvusios operacijos (minėjau, lelius sėdėjo). Ir pasiginčijau su savo daktare, ir nusileidau paskui jai. O dabar tiesiog likimo draugių ieškau.

Tiesa, turiu įtarimą, kad ir šis lelius "sėdės". Panašiai įsitaisęs, kaip ir broliukas kad buvo... Aišku, laiko dar nedaug, iki gimdymo - marios laiko! Bet vis tiek gi bus planinis, tai jokio skirtumo, kaip lelius ten karaliauna pilvukyje...

Labas 4u.gif
Nedažnai kas nors čia užsuka. Man tai darys planinį kaip galvojam ne dėl tos priežasties kaip tu rašai, bet turiu vieną savo pažįstamą, kuri pastojo po pirmo cezario nepraėjus nei pusei metų. Tai žinok pagimdė pati ir jai nedarė planinio cezario. Tiesa tai buvo senokai, gal dabar tiesiog kitaip. Iš tiesų tai gydytojai geriau žino. Pasitikėk kaip bus taip. Nieko juk blogo ir tas planinis mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukex @ 2008 05 18, 21:20)
Tikrai nera taip sudetinga kaip galvojat. Cezari man dare Mazylyje. Pradejau tartis nuo 34 savaites. Aisku mano gydytoja visaip mane bande atkalbeti ir sake dar pagalvoti iki kito apsilankymo pas ja. Kai atejau gal kokia 38 savaite pasakiau, kad nuomones nepakeiciau, tada ji sake , kad dar reikes sudalyvauti daktaru konsiliume, kur mane vel visi atkalbines nuo tos operacijos. Konsiliumas buvo 8 dienos pries mano gimdymo termina. Ten buvo Mazylio vyr. gydytojas, anestiziologai, mano gydytoja ir t.t. Jie aisku man ten papasakojo , apie galimas operacijos pasekmes (norejo mane pagasdinti), klause del kokios priezasties as noriu to cezario, kad tipo vien mamytes noro nepakanka. Bet sios kalbos tik del akiu. As pasakiau , kad pati nenoriu gimdyti ir viskas. Jie dave man ir vyrui pasirasyti sutikima del operacijos ir mane mano termino diena isoperavo . O toj gimdymo isvadoje parase, kad dare cezari nes gimdymo metu kilo komplikacijos.  4u.gif

As kursuose buvau sutikusi panele, kuri labai bijojo gimdyti... Ir isvis, bijojo tos minties kad ji neschia, nors jau buvo 30 sav. jau... Tai sake kad prasys Cezario! g.gif
P.S.: dar daro Cezari kai yra placentos pirmeiga, kai yra daugiavaisis neshtumas...
Atsakyti
Ačiū už atsakymą, Viliuosi. 4u.gif
O kada tau planuojama CPO? Matau, jau tau 38 sav. Lauks 40-tos? Kaip ruošiesi operacijai?
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 05 20, 00:54)
Ačiū už atsakymą, Viliuosi4u.gif
O kada tau planuojama CPO? Matau, jau tau 38 sav. Lauks 40-tos? Kaip ruošiesi operacijai?

Planuoja paskutinę gegužės sav, t.y. nuo 26 d. kažkada. Kaklelis pas mane jau atsidaręs 4 cm, tai jei sulauksiu, tai gal tą savaitę. Sakė, kad tikrai nelauks 40 sav. O dėl pasiruošimo tai kažkaip esu rami. Nieko ypatingai nesiruošiu, žinau, kad viskas bus gerai. Pirmasis mano gimė po ekstra cezario. Viskas buvo gerai. Randas sugijo greitai, pati maitinau. Jokie mitai dėl vaiko sveikatos ar raidos po cezario nepasitvirtino, taip kad nėra ko nerimauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2008 05 20, 09:06)
Planuoja paskutinę gegužės sav, t.y. nuo 26 d. kažkada. Kaklelis pas mane jau atsidaręs 4 cm, tai jei sulauksiu, tai gal tą savaitę. Sakė, kad tikrai nelauks 40 sav. O dėl pasiruošimo tai kažkaip esu rami. Nieko ypatingai nesiruošiu, žinau, kad viskas bus gerai. Pirmasis mano gimė po ekstra cezario. Viskas buvo gerai. Randas sugijo greitai, pati maitinau. Jokie mitai dėl vaiko sveikatos ar raidos po cezario nepasitvirtino, taip kad nėra ko nerimauti  mirksiukas.gif

Viliuosi, tai tau jau greitai CPO... Man dar toli, rudeniop.

Dėl vaikelio sveikatos ar raidos dėl CPO aš nebijau: sūnelis, kuris po CPO gimė, niekuo nesiskiria nuo broliuko, gimusio natūraliai. Netgi kai kuriais atžvilgiais broliuką aplenkia. Irgi maitinau MP, iki metukų, paskui jau ginė dėl dabartinio nestuke.gif rekomendavo nebemaitinti...

Viliuosi, o atsidarymas pas tave toks jau nemažas - ar jutai jau sąrėmius? Tegul ir nereguliarius...
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 05 21, 00:16)
Viliuosi, tai tau jau greitai CPO... Man dar toli, rudeniop.

Dėl vaikelio sveikatos ar raidos dėl CPO aš nebijau: sūnelis, kuris po CPO gimė, niekuo nesiskiria nuo broliuko, gimusio natūraliai. Netgi kai kuriais atžvilgiais broliuką aplenkia. Irgi maitinau MP, iki metukų, paskui jau ginė dėl dabartinio  nestuke.gif rekomendavo nebemaitinti...

Viliuosi, o atsidarymas pas tave toks jau nemažas - ar jutai jau sąrėmius? Tegul ir nereguliarius...

nejutau nieko rimto, ginė juokavo, kad jei taip be skausmo ir toliau atsidarinės, tai nejusiu kaip pagimdysiu. Bet kol kas jokių pokyčių nevyksta, tai matyt sėkmingai sulauksiu 38 sav. o tada jau žiūrėsim kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2008 03 31, 21:32)
Kiek žinau tai pačioms neleidžia gimdyt jei vaikelis "sėdi" pilve, kai kraujospūdis  nestuke.gif aukštaas būna. Daugiau neprisimenu, kažkodėl šitie atvejai labiausiai įstrigo

Mano antras sūnelis sėdėjo, bet kad darys planinį sužinojau tik 38 sav., kai echo parodė, kad vaikelis didesnis nei 3,5 kg. Pasirodo, jei būtų mažesnis, tai leistų ir pačiai sėdintį gimdyti! CPO darė suėjus 40 sav.
O štai su trečiu dėl planinio žinojau nuo pirmo apsilankymo pas ginę. Per mažai laiko praėję nuo ankstesnės CPO.
Atsakyti
Viliuosi, būtinai parašyk po gimdymo, kaip sekėsi. Lauksime!
Atsakyti