Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

Na, fotokonkursui moderatorė sakė per siaura sritis, tai sukūriau temelę

"Ieškomas Super-Naujagimis!, gimę virš 5 kg... būtinai pasirodykit"

Maloniai kviečiame apsilankyt !!! --->Tema ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 05 30, 23:48)

Tomulexxx, nežinau, kaip nuspręs tavo gydytojai, bet "sėdinčiam" leliui gal geriau CPO, t.y. saugiau... Reiktų pasitarti su gydytoja.
Sėkmės tau dideliausios ir būtinai parašyk, kaip tau sekėsi.  4u.gif

na vat, mes jau po visu operaciju jau namuciuose...mums dar bande daktariukas pasukt leliuka, kad galeciau pati gimdyt, bet mazius buvo per daug uzsispyres ir nepasidave daktariukams ax.gif tad dare cz.....gal ir gerai....mat veliau kai suzinojau, tai jie tokiais atvejais kaip mano, na kad vaikas sedi, neberizikuoja, nes jiems lengviau cz daryt, nei po to paskubomis priimt sprendima kai iskyla pavojus ne tik vaikui bet ir paciai mamai....dziaugiuosi, kad viskas baigesi gerai ax.gif
Atsakyti
su daktaru buvom sutare daryt 39sav, taciau nubegus vandenim teko daryt 38sav ir 3dienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 06 30, 13:49)
Na, fotokonkursui moderatorė sakė per siaura sritis, tai sukūriau temelę

"Ieškomas Super-Naujagimis!, gimę virš 5 kg... būtinai pasirodykit"

Maloniai kviečiame apsilankyt !!! --->Tema ploja.gif

Rasicka, labai šauni tema!!! thumbup.gif wub.gif
* * *
QUOTE(tomulexxx @ 2008 07 01, 09:41)
na vat, mes jau po visu operaciju jau namuciuose...mums dar bande daktariukas pasukt leliuka, kad galeciau pati gimdyt, bet mazius buvo per daug uzsispyres ir nepasidave daktariukams ax.gif tad dare cz.....gal ir gerai....mat veliau kai suzinojau, tai jie tokiais atvejais kaip mano, na kad vaikas sedi, neberizikuoja, nes jiems lengviau cz daryt, nei po to paskubomis priimt sprendima kai iskyla pavojus ne tik vaikui bet ir paciai mamai....dziaugiuosi, kad viskas baigesi gerai ax.gif

Tomulexxx, sveikinam ir mamytę, ir lėliuką ir abiem linkim sveikatėlės daug! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Vaivos juosta, supratau. blush2.gif Ačiū tau už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 07 01, 23:10)
Rasicka, labai šauni tema!!!  thumbup.gif  wub.gif
* * *

aciuks.gif Ačiū, stengiamės stengiamės ir labai kviečiame visus apsilankyt... flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 02 liepos 2008 - 12:15
Mamos, o kaip jūs atsidėkojote po operacijos gydytojams? blush2.gif
Ar tiktų ne pinigėliai, o dovanų čekis? mastau.gif
Atsakyti
Gal as ne visai i tema, taciau beskaitinejant sia teme man kilo klausimas: jei daro Cezari, ar reikia, kad kazkas is semos nariu butu daves kraujo, na kaip kraujo donoras? Ar reikia is anksto susirasti zmogu, kurio kraujo grupe butu tokia pati kaip gimdyves, ir kuris galetu buti donoru? kazkur girdejau, kad buna problemu, jei niekas is artimuju nera daves kraujo kaip donoras... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kita bitute @ 2008 07 08, 13:24)
Gal as ne visai i tema, taciau beskaitinejant sia teme man kilo klausimas: jei daro Cezari, ar reikia, kad kazkas is semos nariu butu daves kraujo, na kaip kraujo donoras?  Ar reikia is anksto susirasti zmogu, kurio kraujo grupe butu tokia pati kaip gimdyves, ir kuris galetu buti donoru? kazkur girdejau, kad buna problemu, jei niekas is artimuju nera daves kraujo kaip donoras... schmoll.gif

Pirmą kart girdžiu, ir kiek žinau aš, tai tikrai nereikia turėti jokių donorų schmoll.gif
O kur tu girdėjai, gal ką ne taip supratai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 08 liepos 2008 - 13:26
QUOTE(tany @ 2008 06 20, 15:32)
girdejau kad pieno nebus, jei nebus saremiu. Ar tai tiesa?

netiesa mirksiukas.gif pienukas jau trečią dieną atsirado 4u.gif

prieš 9 dienikes man darė planinį cezarį, buvo lygiai 40sav mirksiukas.gif prieš tai žiūrėjo echo... matė, kad vaikelis dar nepasiruošę gimti, tai anksčiau ir nedarėm smile.gif opearavo irgi dėl išplonėjusio gimdos rando (prieš 2.2m buvo cezaris darytas) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 09 liepos 2008 - 07:37
QUOTE(*Niki* @ 2008 07 06, 22:21)
Mamos, o kaip jūs atsidėkojote po operacijos gydytojams?  blush2.gif
Ar tiktų ne pinigėliai, o dovanų čekis? mastau.gif

Mes pinigėliais....... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2008 07 09, 07:36)
netiesa  mirksiukas.gif  pienukas jau trečią dieną atsirado  4u.gif

prieš 9 dienikes man darė planinį cezarį, buvo lygiai 40sav  mirksiukas.gif  prieš tai žiūrėjo echo... matė, kad vaikelis dar nepasiruošę gimti, tai anksčiau ir nedarėm  smile.gif  opearavo irgi dėl išplonėjusio gimdos rando (prieš 2.2m buvo cezaris darytas)  4u.gif

Levander, o iki šios operacijos ar jautei kokius nors skausmus, tempimą, perštėjimą ar dar ką nors rando vietoje?
Atsakyti