Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

as taip pat galvoju rimtai apie cezari! bet nesuprantu kodel turetu jo nedaryti? juk moteris turi teise rinktis galu gale!o gal esi fiziskai labai silpna ir nepajegsi isgimdyt, o gydytojai kankins iki paskutinio kol samone prarasi unsure.gif . o jei pasirenki gimdyt privacioj istaigoj tai gal labiau kreipia demesi i tavo pasirinkima, nezinot? 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat buvo planinis rolleyes.gif
Skaičiau, kad greitai atsigaunama, nu aš taip nepsakyčiau, man sunkokai pooperacinis laikotarpis buvo g.gif
Atsakyti
planinis nes pati norejai ar del kokiu priezasciu?
Atsakyti
Norėjau paklausti- ta dalinė nejautra daroma epidūro principu? O jei man per pirmą gimdymą epiduras neveikė? Kai prireikė extra Cezario,darė pilną narkozę. Kitas (kada nors) gimdymas taip pat bus Cezaris (dėl dubens kaulų),tai kas manęs laukia? Kuriuo būdu nuskausmins?
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 01 21, 19:10)
planinis nes pati norejai ar del kokiu priezasciu?

vaikas didelis buvo, prognozavo 4.5 kg, o gimė 5.1kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 01 21, 18:07)
as taip pat galvoju rimtai apie cezari! bet nesuprantu kodel turetu jo nedaryti? juk moteris turi  teise rinktis galu gale!o gal esi fiziskai labai silpna ir nepajegsi isgimdyt, o gydytojai kankins iki paskutinio kol samone prarasi  unsure.gif . o jei pasirenki gimdyt privacioj istaigoj tai gal labiau kreipia demesi i tavo pasirinkima, nezinot? 4u.gif

Girdejau, kad daro Vilniuje Baltijos ir Amerikos klinikoje, atrodo. Bet ir ten, kaip ir turbut visur, is pradziu bando atkalbineti nuo cezario ir ikalbet, kad gimdytum pati.
Bet pavyzdziui, Amerikoje yra net speciali Cezariu klinika, kur daro tik cezarius. O gal ir ne viena, o kelios klinikos smile.gif
Atsakyti
jei esi tvirtai apsisprendusi, tai niekas nepuls labai atkalbinėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 01 21, 14:03)
Bet pavyzdziui, Amerikoje yra net speciali Cezariu klinika, kur daro tik cezarius. O gal ir ne viena, o kelios klinikos smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Rimtai g.gif nes as dar apie tokia tikrai nesu girdejusius,visus Cezarius,kokie jie bebutu daro ligoninese,o ne jokiose "Cezario Klinikose" mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2008 01 21, 23:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Rimtai g.gif nes as dar apie tokia tikrai nesu girdejusius,visus Cezarius,kokie jie bebutu daro ligoninese,o ne jokiose "Cezario Klinikose" mirksiukas.gif  4u.gif

Lyg skaiciau kad yra, jei teisingai supratau, Christina Aguilera ten pade cezari
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 01 22, 00:10)
Christina Aguilera ten pade cezari

nu gal žemiškiau reikėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2008 01 21, 16:49)
Ne vyrams neleidziama dalyvauti cezari,visgi tai operacija,o ir kam to reikia,as nenoreciau kad jis pamatytu mano prapjauta pilva.

tai mano vyras kažkoks sadomazochistas, nes sakė kad norėtu matyt blink.gif aš tai kažkodėl neisivaizduoju pati kaip ne prarasiu sąmonės kai pagalvosiu ką man daro....beto aš niekad ligoninėj negulėjusi nes pas mane ligoninų fobija blink.gif blink.gif blink.gif
beje, klausimas: o kodėl negali tiesiog užmigdyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2008 01 22, 17:31)
tai mano vyras kažkoks sadomazochistas, nes sakė kad norėtu matyt blink.gif aš tai kažkodėl neisivaizduoju pati kaip ne prarasiu sąmonės kai pagalvosiu ką man daro....beto aš niekad ligoninėj negulėjusi nes pas mane ligoninų fobija blink.gif  blink.gif  blink.gif
beje, klausimas: o kodėl negali tiesiog užmigdyt? g.gif

As taip pat i ligonine atsiguliau pirma karta gyvenime budma nestuke.gif O siais laikais nebemigdo tam kad epidurinis ne taip kenkia vaikuciui ir mamytei,be to iskart pamatai ir isgirsti savo lelka. Svarbiausia gerai nusiteikti ir maziau fantaziju,nes as tai ne kokius vaizdelius mintyse regejau cezario metu doh.gif Bet nenumiriau rolleyes.gif
Atsakyti