as taip pat galvoju rimtai apie cezari! bet nesuprantu kodel turetu jo nedaryti? juk moteris turi teise rinktis galu gale!o gal esi fiziskai labai silpna ir nepajegsi isgimdyt, o gydytojai kankins iki paskutinio kol samone prarasi
. o jei pasirenki gimdyt privacioj istaigoj tai gal labiau kreipia demesi i tavo pasirinkima, nezinot?
planinis nes pati norejai ar del kokiu priezasciu?
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 01 21, 19:10)
planinis nes pati norejai ar del kokiu priezasciu?
vaikas didelis buvo, prognozavo 4.5 kg, o gimė 5.1kg
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 01 21, 18:07)
as taip pat galvoju rimtai apie cezari! bet nesuprantu kodel turetu jo nedaryti? juk moteris turi teise rinktis galu gale!o gal esi fiziskai labai silpna ir nepajegsi isgimdyt, o gydytojai kankins iki paskutinio kol samone prarasi
. o jei pasirenki gimdyt privacioj istaigoj tai gal labiau kreipia demesi i tavo pasirinkima, nezinot? 
Girdejau, kad daro Vilniuje Baltijos ir Amerikos klinikoje, atrodo. Bet ir ten, kaip ir turbut visur, is pradziu bando atkalbineti nuo cezario ir ikalbet, kad gimdytum pati.
Bet pavyzdziui, Amerikoje yra net speciali Cezariu klinika, kur daro tik cezarius. O gal ir ne viena, o kelios klinikos
QUOTE(Archideja @ 2008 01 21, 14:03)
Bet pavyzdziui, Amerikoje yra net speciali Cezariu klinika, kur daro tik cezarius. O gal ir ne viena, o kelios klinikos 
Rimtai
QUOTE(mamia @ 2008 01 21, 23:27)
Rimtai
Lyg skaiciau kad yra, jei teisingai supratau, Christina Aguilera ten pade cezari
QUOTE(Archideja @ 2008 01 22, 00:10)
Christina Aguilera ten pade cezari
nu gal žemiškiau reikėtų
QUOTE(gretux @ 2008 01 21, 16:49)
Ne vyrams neleidziama dalyvauti cezari,visgi tai operacija,o ir kam to reikia,as nenoreciau kad jis pamatytu mano prapjauta pilva.
tai mano vyras kažkoks sadomazochistas, nes sakė kad norėtu matyt
beje, klausimas: o kodėl negali tiesiog užmigdyt?
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2008 01 22, 17:31)
tai mano vyras kažkoks sadomazochistas, nes sakė kad norėtu matyt
aš tai kažkodėl neisivaizduoju pati kaip ne prarasiu sąmonės kai pagalvosiu ką man daro....beto aš niekad ligoninėj negulėjusi nes pas mane ligoninų fobija
As taip pat i ligonine atsiguliau pirma karta gyvenime budma