Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

Man gydytoja, pas kurią pastoviai lankiausi, nustatė, kad placenta užpakalinėj daly, viskas puiku ir šaunu. Kai nuvažiavau pasidaryt papildomą echo pas kitą gydytoją, pasakė, kad placenta priekinėje dalyje ir dar pirmojo rando vietoje unsure.gif . . Tai dar pas trečią važiavau. Vis tik placenta buvo priekinėje dalyje, ant rando.
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 02 01, 14:27)
nesuprantu kaip ir kodel reikia bijoti cezario?? as visa nestuma tik apie ji ir svajoju  ax.gif  mano lelius kolkas dar sedi ir meldziu kad sedetu iki galo!

Todėl, kad aš noriu gimdyti pati. Todėl kad nenoriu jokių intervencijų - jokių narkozių, dūrių į stuburą, jokių pjaustymų ir vėmimų ant operacinio stalo. Todėl, kad nenoriu būti intoksikuota. Galų gale todėl, kad žinau, kad vaikeliui geriau gimti yra natūraliai. Tai mano nuomonė ir jos laikausi ir laikysiuos. Cezaris dėl to, kad "neskaudės", "bus lengviau" - ne man. Ir apskritai - mes čia kalbame apie planinį Cezarį, kurį planuoja gydytojas, o ne tokį, kai mama tiesiog to nori dėl savo baimių ir kt.priežasčių... Ai, nesigilinsiu aš į tuos dalykus.
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 02 01, 17:07)
Todėl, kad aš noriu gimdyti pati. Todėl kad nenoriu jokių intervencijų - jokių narkozių, dūrių į stuburą, jokių pjaustymų ir vėmimų ant operacinio stalo. Todėl, kad nenoriu būti intoksikuota. Galų gale todėl, kad žinau, kad vaikeliui geriau gimti yra natūraliai. Tai mano nuomonė ir jos laikausi ir laikysiuos. Cezaris dėl to, kad "neskaudės", "bus lengviau" - ne man. Ir apskritai - mes čia kalbame apie planinį Cezarį, kurį planuoja gydytojas, o ne tokį, kai mama tiesiog to nori dėl savo baimių ir kt.priežasčių... Ai, nesigilinsiu aš į tuos dalykus.

Sutinku drinks_cheers.gif 100proc.. Jei tik galėčiau rinktis...
Atsakyti
įvairiai būna, man planinis buvo, nes leliuko svoris didelis, bet įklbinėjo, kad natūraliai pabandyčiau. Tai aš ir klausiau, ar man reikia traumų? O kai gimė dar didesnis nei prognozavo (gimė 5,1 kg) sakė, kad kaip gerai jog darėm cp, nes vis tiek jį būtų reikėję daryt. tai va, kartais mamos apsisprendimas irgi reiškia, ne tik gydytoju aklai tikėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2008 02 01, 15:23)
Sutinku drinks_cheers.gif  100proc.. Jei tik galėčiau rinktis...

kerija, friends.gif

QUOTE(agnita @ 2008 02 01, 15:31)
įvairiai būna, man planinis buvo, nes leliuko svoris didelis, bet įklbinėjo, kad natūraliai pabandyčiau. Tai aš ir klausiau, ar man reikia traumų? O kai gimė dar didesnis nei prognozavo (gimė 5,1 kg) sakė, kad kaip gerai jog darėm cp, nes vis tiek jį būtų reikėję daryt. tai va, kartais mamos apsisprendimas irgi reiškia, ne tik gydytoju aklai tikėt ax.gif

Matai, būna įvairių situacijų. Nieko nežadu smerkti dėl pasirinkimo kaip gimdyti vaikelį. Kiekvienas sprendžia savaip. Galų gale, žinoma, reikia apsvarstyti visas galimybes. Vaikelio gyvybė ir sveikata - svarbiausia wub.gif Ir jeigu Cezaris - vienintelis būdas tai pasiekti, tebūnie Cezaris. Nors nenorimas ir nelaukiamas...
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 02 01, 15:56)
Perskaičiau visus postus ir turiu pasakyti, kad negana to, kad nenoriu aš man žadamo planinio Cezario, bet prie viso šito aš jau jo BIJAU JUODAI  verysad.gif Išprotėsiu... Noriu gimdyti pati...

Svarbiausia nesinervuok, nes tai kenkia mažiukui console.gif ir alvok, kad lialisu turi gimti tokiu būdu, kuris mažiausiai jam pakenks. Kartais cezaris neišvengiamas ir nuo to nebūna niekam blogiau. Mažiau skaityk baisių istorijų. Aš irgi norėjau natūraliai, tačiau kai pasakė, kad mažiukas pats negalės gimti, tai net minčių nebuvo priešintis operacijai, nes tada vaikas neaišku ar dabar būtų su manim. Taip kad pasitikėk gydytojais. Bet žinoma teisingai darai, kad nori pasikonsultuot su keliais gydytojais wink.gif Mano atveju mane apžiūrėjo trys gydytojai ir nusprendė, kad tikrai reik operacijos, todėl aš buvau labai rami. Linkiu ir tau nurimt ir susitart gal netgi su kuriuo nors geru gydytoju dėl gimdymo, kad būtų ramiau wink.gif
Atsakyti
o dieve kokie mes pikti ir kategoriski biggrin.gif net juokas ima lotuliukas.gif as nei puse zodzio neuzsiminiau kad bijau gimdymo ar skausmo..vienintelio dalyko ko bijau tai rizikuoti savo vaiko gyvybe. man nebaisu nei pjuviai nei dar kas, baisu kai kartais daromas cezaris paskutinem minutem buna jau per velu..
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 02 01, 20:19)
o dieve kokie mes pikti ir kategoriski  biggrin.gif  net juokas ima  lotuliukas.gif as nei puse zodzio neuzsiminiau kad bijau gimdymo ar skausmo..vienintelio dalyko ko bijau tai rizikuoti savo vaiko gyvybe. man nebaisu nei pjuviai nei dar kas, baisu kai kartais daromas cezaris paskutinem minutem buna jau per velu..

O kas čia piktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 02 01, 14:07)

Tavo nuomone labai gerbtina thumbup.gif Anaiptol as bijojau gimdymo ir visada slapcia tikejausi cezario,ir turbut likimo buvo lemta kad man dare planini del med.priezasciu. Sekmes tau gimdyme 4u.gif
Atsakyti
Pirmasis bandymas naturaliai gimdyti baigesi Cezario pjuviu.Praejo daugiau nei 6m,o as vis dar prisimenu ta kosmara.Sunku buvo ziauriai doh.gif doh.gif doh.gif Mano dar negimusiam kudikeliui taip pat...Todel planuodama antra vaikeli tikriausiai pasirinksiu,prasysiu planinio Cezario ir daugiau NIEKADA nerizikuosiu savo vaikelio gyvybe.
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 02 01, 14:27)
nesuprantu kaip ir kodel reikia bijoti cezario?? as visa nestuma tik apie ji ir svajoju  ax.gif  mano lelius kolkas dar sedi ir meldziu kad sedetu iki galo!

Tu nori Cezario ir jo lauki dėl to, kad tavo vaikelis sėdi.
Mano vaikelis jau įsitaisęs tinkamai, galvytė jau apačioje. Placentos pirmeigos ar dar kažkokių kitų problemų neturiu. Bet žinai, man tavo žodžiai, kad tu meldi, kad vaikelis sėdėtų iki galo, būtent ir dvelkia tokiu daugiau savęs saugojimu ir žiūrėjimu, bet ne vaikelio...

QUOTE(Llauritta @ 2008 02 01, 16:32)
Bet žinoma teisingai darai, kad nori pasikonsultuot su keliais gydytojais wink.gif Mano atveju mane apžiūrėjo trys gydytojai ir nusprendė, kad tikrai reik operacijos, todėl aš buvau labai rami. Linkiu ir tau nurimt ir susitart gal netgi su kuriuo nors geru gydytoju dėl gimdymo, kad būtų ramiau wink.gif

Taip, kitos gydytojos nuomone galiu gimdyti pati. Tiesiog be jokio skubėjimo, be skatinamųjų, iš lėto, ramiai...
Labai to norėčiau... wub.gif

QUOTE(jauna nestuke @ 2008 02 01, 18:19)
o dieve kokie mes pikti ir kategoriski  biggrin.gif  net juokas ima  lotuliukas.gif as nei puse zodzio neuzsiminiau kad bijau gimdymo ar skausmo..vienintelio dalyko ko bijau tai rizikuoti savo vaiko gyvybe. man nebaisu nei pjuviai nei dar kas, baisu kai kartais daromas cezaris paskutinem minutem buna jau per velu..

Na, žinai, jeigu tave ima juokas, tai pasijuok... Ką aš galiu pasakyti... Man mano situacija anaiptol nejuokinga.
Tiesiog užsiminei, kad meldi, kad tavo vaikelis sėdėtų ir tau nereikėtų gimdyti pačiai... Prašau - tai tavo pasirinkimas.

QUOTE(kerija @ 2008 02 01, 18:22)
O kas čia piktas bigsmile.gif

kerija, matyt mane omeny turėjo jauna nestuke... ax.gif Nors tikrai nesu pikta... g.gif

QUOTE(gretux @ 2008 02 01, 20:08)
Tavo nuomone labai gerbtina thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(lincikas5 @ 2008 02 01, 21:30)
Pirmasis bandymas naturaliai gimdyti baigesi Cezario pjuviu.Praejo daugiau nei 6m,o as vis dar prisimenu ta kosmara.Sunku buvo ziauriai doh.gif  doh.gif  doh.gif Mano dar negimusiam kudikeliui taip pat...Todel planuodama antra vaikeli tikriausiai pasirinksiu,prasysiu planinio Cezario ir daugiau NIEKADA nerizikuosiu savo vaikelio gyvybe.

Mano pirmasis gimdymas baigėsi natūraliai ir prisimenu jį gražiai... O vat apie po to turėtas tris operacijas to pasakyti negaliu...

Vistik tikiuosi, kad viskas bus gerai wub.gif Ar su Cezariu ar be jo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoshka: 01 vasario 2008 - 21:57
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 01 21, 18:10)
planinis nes pati norejai ar del kokiu priezasciu?

Planinis Cezaris yra planuojamas gydytojo dėl medicininių priežasčių. Gydytojas įvertina gimdyvės ir vaikelio būklę ir nusprendžia, kokiu būdu įvyks gimdymas.

QUOTE(Archideja @ 2008 01 21, 20:03)
Bet pavyzdziui, Amerikoje yra net speciali Cezariu klinika, kur daro tik cezarius. O gal ir ne viena, o kelios klinikos smile.gif

QUOTE(Archideja @ 2008 01 21, 23:10)
Lyg skaiciau kad yra, jei teisingai supratau, Christina Aguilera ten pade cezari

Na, darsyk perskaičius temą, nors pasijuokiau biggrin.gif Archidėja, Cezario operacijos yra daromos normaliose ligoninėse, o ne kažkokiose Cezarių klinikose doh.gif

QUOTE(jauna nestuke @ 2008 01 23, 12:08)
o jetau, bet dziaugiuos kad viskas gerai baiges jums  4u.gif o del ko taip atsitiko nezinai? tai tau cezari dare?

Ne, paskaityk tos mamytės postą darsyk gerai - Cezario jai nedarė.
Atsakyti