QUOTE(Llauritta @ 2008 02 03, 09:04)
Beje, pastebėjau, kad leliukų po natūralaus gimdymo galvytės labai deformuotos (sako atsistato, bet va draugių lialiukai visi kažkokie kreivom kaukolėm), o mūsiškis kaip iš žurnalo apvalus

Čia neįsižeiskit mamos, kurios po natūralaus gimdymo, nes tai tik mano pastebėjimas.
Na, čia tai nesąmonė totali...

Jau tu, Llauritta, atleisk, bet nesutinku su tokia nuomone

Maniškė nei deformuota gimė, labai graži mergytė, viskas su kaukole buvo gerai. Manau, kad čia eilinis išsigalvojimas-pasiteisinimas, dėl ko mamos nori darytis Cezarį...
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 02 03, 13:40)
pagaliau atsirado tokiu mamu kurios uz cezari! o ne demonstruoja savo didvyriskuma
butent del visu isvardintu priezasciu noreciau cezario, bet kaip itikinti gydytoja, net neisivaizduoju

,isvis turetu buti taip kad mama galetu rinktis, juk cia jos vaikas gimsta ir tik jai spresti. nzn nzn, matyt vienintelis budas i kisene idet ka nors
Žinai, ką tau pasakysiu, jauna nėštuke? Kai turėsi tiek metų, kiek turiu aš, ir kai išmoksi gerbti kitų nuomonę, ir, atleisk už tokį pasakymą - kai daugiau savo galvelėj protelio turėsi, tada ir suprasi, apie ką kai kurios (suprask - aš) dabar čia šneka... Ir prašau manęs neįžeidinėti ir nemoralizuoti, nes savo didvyriškumo aš čia nei demonstruoju, nei žadu jį demonstruoti - aš išsakau savo nuomonę. Tu turi savo, prašau, laikykis jos.
QUOTE(dixi @ 2008 02 03, 14:34)
mamos kurios pagimdo labai lengvai naturaliai ir greitai manau bus tik uz naturalu gimdyma...na cia mano nuomone
Nepasakyčiau, kad pagimdžiau labai lengvai natūraliai, bet pagimdžiau normaliai natūraliai, žinau, ką tai reiškia ir taip pat žinau, ką reiškia gulėti su pjautu pilvu. Taip, aš už natūralų gimdymą. Cezaris tik tada, kai tas svarbu vaiko ir mamos gyvybei.
Sėkmingo gimdymo