Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

QUOTE(pantera83 @ 2008 03 13, 19:30)
karunos galima ir atsisakyti ax.gif

cray.gif o kaip nesinori !!!
Atsakyti
Aš irgi noriu karūnos. Bet kadangi mano suknelė bus siuvinėta karoliukais, tai karūna su svarovskio kristaliukais turbūt nelabai tiks. Reiktų ieškoti kažko iš karoliukų. Jei rasiu, bus karūna, o jei ne, bus gėlės. dar žadėjo suknelių salone papuošalus parinkti, bet aš kažkaip abejoju jų kolekcijos galimybėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 13 kovo 2008 - 21:49
QUOTE(juraa @ 2008 03 13, 17:12)
aciu uz patarimus  4u.gif
del nuometo skaiciau svarstote, tai as dar irgi  negaliu apsispresti, ar reikia jo ar ne, is tikruju, jeigu detis nuometa tai taip , kad jis nevirstu , netrukdytu  ir pan.. blush2.gif
viena drauge pasakojo, sako reikejo man ta nuometa detis, visose nuotraukose ant sono isejo  biggrin.gif

As seniau irgi galvojau, kad nuometo nesidesiu, bet dabar galvoju kitaip.. Kokia nuotaka be nuometo? Kazkoks nepilnas komplektas gaunasi.. lotuliukas.gif Bet ir tas nuometas neturetu buti toks, kad pacios jaunosios per ji nesimatytu doh.gif

user posted image
Atsakyti
O as ir anksciau galvojau kad busiu be nuometo ir dabar taip galvoju ax.gif Kaip sakoma kiekvienai savo rolleyes.gif
Atsakyti
na man asmenislkai su nuometu yra graziau... gi viena karta gyvenime ji uzsisedi, bet cia kiekvieno reikalas. tik va, problemele ta kad niekaip neissirenku sukuosenos
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2008 03 14, 11:20)
na man asmenislkai su nuometu yra graziau... gi viena karta gyvenime ji uzsisedi, bet cia kiekvieno reikalas. tik va, problemele ta kad niekaip neissirenku sukuosenos

drinks_cheers.gif
as irgi noriu nuometo, paskui jau nebus progos ji uzsidet ax.gif
ir su sukuosena man ta pati problema, nes mano nuometas beveik iki pat grindu yra wub.gif
Atsakyti
na mano nuometas tai iki uzpakaliuko. manau kad busiu palaidais plaukais, biski sukeltaios ir pagarbanuotais. nors vasara patogiau su kuoduku, bet nezinau ar man tiktu kuodukas, o tortu ant galvos nenoriu. maniskiui labiau palaidi patinka
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 03 13, 19:37)
o as daba galvoju puosni karuna ,verinys ,auskarai,nebus per daug .reik kuri nors gal kuklesni isirinkti g.gif  g.gif

As atsisakiau karunos,kai nusprendziau buti su nuometu ax.gif verinis irgi bus smulkus,kuklus,tiesiog blizganti grandinele is cristalu ax.gif nezinau kas su manim darosi lotuliukas.gif kuo kukliau tuo man graziau atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alionchik @ 2008 03 14, 12:31)
As atsisakiau karunos,kai nusprendziau buti su nuometu ax.gif verinis irgi bus smulkus,kuklus,tiesiog blizganti grandinele is cristalu ax.gif nezinau kas su manim darosi lotuliukas.gif kuo kukliau tuo man graziau atrodo wub.gif

as irgi noriu kuo kuliau wub.gif
beto, prie mano sukneles stamus papuosalai visai netiks schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes. As cia gal ne visai i tema, na bet lyg ir susije ax.gif

Noreciau jusu nuomones .... Planuoju butinai segtis nuometa, ir deti gelyte (gal orchideja ar kelias), o vietoj kaklo papuošalo, kad nebutu labai daug visko primarginta kazkaip ikomponuoti ir pakabinti verini is orchideju (vienos ar keliu) blush2.gif

Kaip jums tokia mintis?
Atsakyti
o amno sukne pusta ir paprsta gan sakyciau ,kaklo verinys tikrai turi buti ...reikes gal auskarus ''patrumpinti'':)
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 03 14, 12:40)
as irgi noriu kuo kuliau  wub.gif
beto, prie mano sukneles stamus papuosalai visai netiks  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Mano suknele irgi puosni,noreciau akcentuoti demesi i suknele ir sukuosena,o papuosalai lai buna kuklus smile.gif
dabar galvoju ar puosti sukuosena gelemis ar kuo nors ar ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(kazlė @ 2008 03 14, 12:50)
Sveikutes. As cia gal ne visai i tema, na bet lyg ir susije ax.gif 

Noreciau jusu nuomones .... Planuoju butinai segtis nuometa, ir deti gelyte (gal orchideja ar kelias), o vietoj kaklo papuošalo, kad nebutu labai daug visko primarginta kazkaip ikomponuoti ir pakabinti verini is orchideju (vienos ar keliu) blush2.gif

Kaip jums tokia mintis?

o neapsunkins toks verinis dekolte vaizdo? dar nuo sukneles priklauso,jeigu ji kuklesne,stambesnis verinys papuos ja,bet nelabai isivaizduoju,kaip verinys is geliu atrodis blush2.gif gal grazu smile.gif
Atsakyti