Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

Manau, kad nereikėtų apkrauti savęs papuošalais ir gėlėmis - nebus nei patogu, nei gražu. Juk norime būti elegantiškos princesės, o ne tortai su blizgučiais. Aš į plaukus dėsiu kelias smulkias gėlytes, bet tik dėl to, kad nesidėsiu nuometo. O iš papuošalų turėsiu tik apyrankę, nes diademos man nepatinka, auskarų nesegiu, o suknelės kaklas uždaras - atkrenta vėrinys.

Beje, orchidėjos gana didelės gėlės, į plaukus turbūt užtektų tik vienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novum @ 2008 03 14, 15:06)
Manau, kad nereikėtų apkrauti savęs papuošalais ir gėlėmis - nebus nei patogu, nei gražu. Juk norime būti elegantiškos princesės, o ne tortai su blizgučiais. Aš į plaukus dėsiu kelias smulkias gėlytes, bet tik dėl to, kad nesidėsiu nuometo. O iš papuošalų turėsiu tik apyrankę, nes diademos man nepatinka, auskarų nesegiu, o suknelės kaklas uždaras - atkrenta vėrinys.

Beje, orchidėjos gana didelės gėlės, į plaukus turbūt užtektų tik vienos smile.gif

orchideju yra ir mazyciu, tad galima i plaukus deti ir kelias, ziurint is kokiu daroma puokste
Atsakyti
As irgi manau, kad papauosalai turetu likti antroj vietoj ir neuzgozti sukneles, man grazu kuklus papuosalai is perlu, tikiauiai tokiu ieskosiu ir i plaukus segsiu ne gelytes, o perlus.. Bus aisku, kai turesiu suknele ir matysiu, kas prie jos tinka.. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
na o man su sukuosena tai isvis koma blink.gif nzn ka daryti nes plaukai ilgi siekia uzpakaliuka ir tamsus tai jau gera menesi svrstau ka cia is ju nulipdzius bet niekaip nesumastau g.gif gal kuri galite ka patarti 4u.gif
Atsakyti
O kaip jums si? Visai simpatiskai atrodo..
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 03 14, 15:24)

Apacia nieko, virsus tai truputi gremezdiskas, na nelabai mano skonio g.gif
Atsakyti
O man visai nieko smile.gif Na, tas virsus galetu siek tiek maziau buti iskeltas, ir dar idomu, kaip is priekio atrodytu.. Bet siaip man grazu.. Ypac man patinka, kai tokie grazus segtukai plaukuose buna.. wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Novum @ 2008 03 14, 14:06)
Manau, kad nereikėtų apkrauti savęs papuošalais ir gėlėmis - nebus nei patogu, nei gražu. Juk norime būti elegantiškos princesės, o ne tortai su blizgučiais. Aš į plaukus dėsiu kelias smulkias gėlytes, bet tik dėl to, kad nesidėsiu nuometo. O iš papuošalų turėsiu tik apyrankę, nes diademos man nepatinka, auskarų

pritariu, nereikia persistengti drinks_cheers.gif rinkites arba ta, arba ta, nesusikraukit visko ant saves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 03 14, 14:24)

O man sukuosena tai nelabai schmoll.gif Bet segtukas tai nuostabus wub.gif
Atsakyti
Man irgi taip nelabai, irgi tas virsus kazkaip keistai atrodo doh.gif
O as turesiu tik auskariukus, nes suknele su neriniais ir jie arti kaklo, tad isrinkau tik tokius ilgesnius auskariukus 4u.gif
Na manau, kad dar ko i plaukus paieskosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 03 13, 13:49)
as dar tiksliai nesu nusprendusi kokia sukuosena darysiuos,bet tik zinau,kad bus visi suristi plaukai,jokiu sruogu nieko ax.gif
kazkas panasaus gal tokio  4u.gif

mano sarase irgi si sukuosena yra mirksiukas.gif tik as galvoju ar gelyte detis dar i plaukus, ar sage kokia kuklia ar kazka ipint is perliuku g.gif , nes ant kaklo galvoju detis plonyte sidabrine grandinele su kokiu mazu vienu perliuku ir auskariukus perliukus.noriu, kad kukliai, bet graziai atrodyciau, nemegstu daug visko ax.gif
Papildyta:
cia siaip dar idejau smile.gif
Papildyta:
kur turiu graziu visai nuotraukyciu, neduoda ikelt verysad.gif
Atsakyti
man asmeniskai taip pat nepatinka ''perkrautos'' jaunosios, geriau maziau nei perdauginti thumbup.gif jei sukneles kaklas uzdaras, tuomet nebereikia jokiu veriniu,o jei be petneseliu tuomet , manau garzu butu, didesni auskarai arba kaklo verinys kazkoks...
Atsakyti