Beje, orchidėjos gana didelės gėlės, į plaukus turbūt užtektų tik vienos
Manau, kad nereikėtų apkrauti savęs papuošalais ir gėlėmis - nebus nei patogu, nei gražu. Juk norime būti elegantiškos princesės, o ne tortai su blizgučiais. Aš į plaukus dėsiu kelias smulkias gėlytes, bet tik dėl to, kad nesidėsiu nuometo. O iš papuošalų turėsiu tik apyrankę, nes diademos man nepatinka, auskarų nesegiu, o suknelės kaklas uždaras - atkrenta vėrinys.
QUOTE(Novum @ 2008 03 14, 15:06)
Manau, kad nereikėtų apkrauti savęs papuošalais ir gėlėmis - nebus nei patogu, nei gražu. Juk norime būti elegantiškos princesės, o ne tortai su blizgučiais. Aš į plaukus dėsiu kelias smulkias gėlytes, bet tik dėl to, kad nesidėsiu nuometo. O iš papuošalų turėsiu tik apyrankę, nes diademos man nepatinka, auskarų nesegiu, o suknelės kaklas uždaras - atkrenta vėrinys.
orchideju yra ir mazyciu, tad galima i plaukus deti ir kelias, ziurint is kokiu daroma puokste
na o man su sukuosena tai isvis koma
nzn ka daryti nes plaukai ilgi siekia uzpakaliuka ir tamsus tai jau gera menesi svrstau ka cia is ju nulipdzius bet niekaip nesumastau
gal kuri galite ka patarti
O kaip jums si? Visai simpatiskai atrodo..
QUOTE(Novum @ 2008 03 14, 14:06)
Manau, kad nereikėtų apkrauti savęs papuošalais ir gėlėmis - nebus nei patogu, nei gražu. Juk norime būti elegantiškos princesės, o ne tortai su blizgučiais. Aš į plaukus dėsiu kelias smulkias gėlytes, bet tik dėl to, kad nesidėsiu nuometo. O iš papuošalų turėsiu tik apyrankę, nes diademos man nepatinka, auskarų
pritariu, nereikia persistengti
QUOTE(sticho @ 2008 03 14, 14:24)
O kaip jums si? Visai simpatiskai atrodo..
O man sukuosena tai nelabai
Man irgi taip nelabai, irgi tas virsus kazkaip keistai atrodo
O as turesiu tik auskariukus, nes suknele su neriniais ir jie arti kaklo, tad isrinkau tik tokius ilgesnius auskariukus
Na manau, kad dar ko i plaukus paieskosiu
O as turesiu tik auskariukus, nes suknele su neriniais ir jie arti kaklo, tad isrinkau tik tokius ilgesnius auskariukus
Na manau, kad dar ko i plaukus paieskosiu
QUOTE(braziute @ 2008 03 13, 13:49)
as dar tiksliai nesu nusprendusi kokia sukuosena darysiuos,bet tik zinau,kad bus visi suristi plaukai,jokiu sruogu nieko
kazkas panasaus gal tokio
kazkas panasaus gal tokio
mano sarase irgi si sukuosena yra
Papildyta:
cia siaip dar idejau
Papildyta:
kur turiu graziu visai nuotraukyciu, neduoda ikelt
man asmeniskai taip pat nepatinka ''perkrautos'' jaunosios, geriau maziau nei perdauginti
jei sukneles kaklas uzdaras, tuomet nebereikia jokiu veriniu,o jei be petneseliu tuomet , manau garzu butu, didesni auskarai arba kaklo verinys kazkoks...