Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

QUOTE(TAILER @ 2008 03 14, 20:24)
tik as galvoju ar gelyte detis dar i plaukus, ar sage kokia kuklia ar kazka ipint is perliuku g.gif

man tai labai grazu gelytes plaukuose, pvz. kaip cia: http://public.fotki....es/img3254.html thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 03 14, 21:51)
man tai labai grazu gelytes plaukuose, pvz. kaip cia: http://public.fotki....es/img3254.html  thumbup.gif 4u.gif

man irgi grazu, tik sitoj nuotraukoj galetu biski mazesnes tos orchidejos buti ax.gif , bet siaip, tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 03 14, 23:55)
man irgi grazu, tik sitoj nuotraukoj galetu biski mazesnes tos orchidejos buti ax.gif , bet siaip, tai super thumbup.gif

jeeeeeeeeeee pagaliau susitvarkiau reikalus su kirpykla ir makiazu thumbup.gif .......... tikrai sake dabar ant bagos geles plaukuose... pati to daryti neplanuoju... nes mano puokste bus tokia nestandartiniu geliu... tai jau tokiu nelabai i plaukus susegsi schmoll.gif
Atsakyti
Na man su papuosaliukais maziausia beda ax.gif
Suknele su uzdaru kaklu, tai verinio jokio nereikes.... o auskariukai tik maziukai persliukai bus ax.gif
Siaip noriu ilgo nuometo... bet kiek zinau jie labai nepatogus buna, ale gal nors iki baznycios kaip sakant islaikyciau rolleyes.gif o paskui nusisegciau ax.gif bet tada turbut reiketu i sukuosena gelyciu ideti... ale kaip atrodys geles plaukuose +ilgas veliumas g.gif niu kazkaip netelpa vaizdas man dar galvoje. o ir plaukai trumpoki.... siausalo ant galvos nenoriu, nes kiekviena diena jis pas mane, taigi turiu galvos skausma dideli unsure.gif
Atsakyti
Oi o as vakar prasiduriau ausis tai dabar galvosiu apie auskarus dar 4u.gif
Atsakyti
Gal ir poster_offtopic.gif bet pas mane bus kukli suknele, tai bus tik mazyciai auskariukai - akutes ir nebus jokio verinio.. bus veliumas ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 03 14, 19:24)
mano sarase irgi si sukuosena yra mirksiukas.gif tik as galvoju ar gelyte detis dar i plaukus, ar sage kokia kuklia ar kazka ipint is perliuku g.gif , nes ant kaklo galvoju detis plonyte sidabrine grandinele su kokiu mazu vienu perliuku ir auskariukus perliukus.noriu, kad kukliai, bet graziai atrodyciau, nemegstu daug visko ax.gif
Papildyta:
cia siaip dar idejau smile.gif
Papildyta:
kur turiu graziu visai nuotraukyciu, neduoda ikelt verysad.gif

o kodel neleidzia,gal per dideles g.gif butu idomu pamatyti,nes mazdaug stilius tas pats ax.gif o as nenoriu jokiu perlu,darausi pagal uzsakyma auskariukus gan ilgus (kabancius) kuklu papuosaliuka ant kaklo ir apyranke (ji irgi kukli) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 03 15, 11:01)
Gal ir  poster_offtopic.gif  bet pas mane bus kukli suknele, tai bus tik mazyciai auskariukai - akutes ir nebus jokio verinio.. bus veliumas ir viskas  ax.gif

Na ir gerai, svarbu, kad pati jaustumeisi to vakaro karaliene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovelyvixen @ 2008 03 14, 23:25)
jeeeeeeeeeee pagaliau susitvarkiau reikalus su kirpykla ir makiazu  thumbup.gif  .......... tikrai sake dabar ant bagos geles plaukuose... pati to daryti neplanuoju... nes mano puokste bus tokia nestandartiniu geliu... tai jau tokiu nelabai i plaukus susegsi  schmoll.gif

kurioj kirpykloj darysi? 4u.gif as dar jieskau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2008 03 13, 21:10)
cray.gif o kaip nesinori !!!

nedvejojus atsisakyciau verinio. karunos dabar madoj, bent jau rudeny buvo... g.gif pasijaus princese nors viena diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 03 13, 22:48)
Aš irgi noriu karūnos. Bet kadangi mano suknelė bus siuvinėta karoliukais, tai karūna su  svarovskio kristaliukais turbūt nelabai tiks. Reiktų ieškoti kažko iš karoliukų. Jei rasiu, bus karūna, o jei ne, bus gėlės. dar žadėjo suknelių salone papuošalus parinkti, bet aš kažkaip abejoju jų kolekcijos galimybėmis.

Pabandyk SM pasižiūrėti skelbimų lentoj Moonlight suskurtoj temelėj ten superiniai papuošalai.
Atsakyti
QUOTE(Lovelyvixen @ 2008 03 14, 21:25)
jeeeeeeeeeee pagaliau susitvarkiau reikalus su kirpykla ir makiazu  thumbup.gif  .......... tikrai sake dabar ant bagos geles plaukuose... pati to daryti neplanuoju... nes mano puokste bus tokia nestandartiniu geliu... tai jau tokiu nelabai i plaukus susegsi  schmoll.gif

gal veliau galesi rekomenduoti savo kirpeja ...tuos zmones kurie tave grazino?ar i az nuotraukyciu savo atsiusti ,nzn kur rasti gera kirpeja blush2.gif doh.gif (aisq po vestuviu ) blush2.gif
Atsakyti