Na, Kaune kirpėjų nežinau... Bet Vilniuje net negalvojau eiti pas savo kirpėją. Pagal rekomendacijas susiradau saloną, kuriame yra kirpėja, užsiimanti specialiai proginėmis šukuosenomis. Ir kai pakalbėjau su ja, pamačiau, kad ji tikrai išmano savo darbą

QUOTE(aridax @ 2008 03 20, 10:50)
Nu, man tai idomu - gera kirpeja, nedaranti sukuosenu
kazkaip iki siol tai as galvojau, jei tu profesionali kirpeja, tai tu viska moki - ir kirpt, ir dazyt, ir sukuosenas daryt.. o pasirodo, tiem dalykam skirtingu reik ieskot.. kai pagalvoji, kas butu, jei buhalteris pasakytu - "oi, as tik apskaita vedu, balanso nedarysiu, man kazkaip per atsakinga"...
Juokas juokais, bet vat, reik mums tu kirpeju. Bukit geros, kas zinot Kaune kirpejas, darancias sukuosenas (pageidautina - gerai darancias, ar kaip sakoma - idealiai
) parasykit... 

Juokas juokais, bet vat, reik mums tu kirpeju. Bukit geros, kas zinot Kaune kirpejas, darancias sukuosenas (pageidautina - gerai darancias, ar kaip sakoma - idealiai

visiškai tau pritariu

man tai va tokios graziausios

QUOTE(avietia @ 2008 03 20, 10:49)
Tan antra labai tikrai grazi

man ir tokio stiliaus

Norejau jusu paklausti gal kuri matet graziu dirbtiniu geliu i plaukus pirkti? Butu gerai kaune

QUOTE(Novum @ 2008 03 20, 10:13)
Na, Kaune kirpėjų nežinau... Bet Vilniuje net negalvojau eiti pas savo kirpėją. Pagal rekomendacijas susiradau saloną, kuriame yra kirpėja, užsiimanti specialiai proginėmis šukuosenomis. Ir kai pakalbėjau su ja, pamačiau, kad ji tikrai išmano savo darbą 

Gal galima sužinoti, kokiame salone ir kokia kirpėja?

kazkaip iki siol tai as galvojau, jei tu profesionali kirpeja, tai tu viska moki - ir kirpt, ir dazyt, ir sukuosenas daryt.. o pasirodo, tiem dalykam skirtingu reik ieskot.. kai pagalvoji, kas butu, jei buhalteris pasakytu - "oi, as tik apskaita vedu, balanso nedarysiu, man kazkaip per atsakinga"...
) parasykit... 

Kirpeja- yra profesija. Tokia pati kaip gydytojo, teisininko. Kas matete, kad ginekologas operuotu sirdi, ar civilinio skyriaus teisejas dalyvautu baudziamajame procese? Tas pats ir su kirpejomis- vienos specializuojasi kirpimuose, lanko papildomus kursus, o kitos- labiau daro sukuosenas. Manau, kad cia viskas yra normaliai!
QUOTE(Silkina @ 2008 03 20, 09:29)
visiškai tau pritariu
ypač tavo palyginimas aktualus, nes pati dirbu buhaltere, todėl turiu mokėt viską kas prireiks mano vadovui, o ne kažko negaliu. šiaip pasitikiu savo kirpėja, bet nežinau, tikiuosi nereikės gailėtis
pasakyčiau jos telefoną, bet jinai jonavietė 

kas ta kirpeja is Jonavos ir kur ji dirba?
QUOTE(Killing_me_softly @ 2008 03 20, 14:51)
Gal galima sužinoti, kokiame salone ir kokia kirpėja? 

Salone "VisUnita", prie "Reval" viešbučio. Joana

) parasykit... 

As va kazkada kalbejau su savo kirpeja, kuri mane sukavo vestuvem sia tema, as pas ja ir kerpuosi ir visom progim sukuojuosi, tai ji sake, kad kai kurios kirpejos tiesiog nemegsta daryti sukuosenu, na jom nepatinka,labiau patinka kirpti, dazyti plaukus, jos labiau ant to specializuojasi, o sukuosenu proginiu nemegsta daryti. Kitos labaiu megsta daryti sukuosenas. Na yra ir tokios, kurios ir ta ir ta megsta daryti, kaip ir mano kirpeja.Kaip ir pavyzdziui manikiuristes, juk ne visos dirba su geliniais nagais, nes kai kurios nemegsta tokio darbo.