Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

Na, Kaune kirpėjų nežinau... Bet Vilniuje net negalvojau eiti pas savo kirpėją. Pagal rekomendacijas susiradau saloną, kuriame yra kirpėja, užsiimanti specialiai proginėmis šukuosenomis. Ir kai pakalbėjau su ja, pamačiau, kad ji tikrai išmano savo darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 03 20, 10:50)
Nu, man tai idomu - gera kirpeja, nedaranti sukuosenu  g.gif  kazkaip iki siol tai as galvojau, jei tu profesionali kirpeja, tai tu viska moki - ir kirpt, ir dazyt, ir sukuosenas daryt.. o pasirodo, tiem dalykam skirtingu reik ieskot.. kai pagalvoji, kas butu, jei buhalteris pasakytu - "oi, as tik apskaita vedu, balanso nedarysiu, man kazkaip per atsakinga"...  lotuliukas.gif
Juokas juokais, bet vat, reik mums tu kirpeju. Bukit geros, kas zinot Kaune kirpejas, darancias sukuosenas (pageidautina - gerai darancias, ar kaip sakoma - idealiai  mirksiukas.gif ) parasykit...  ax.gif

visiškai tau pritariu thumbup.gif ypač tavo palyginimas aktualus, nes pati dirbu buhaltere, todėl turiu mokėt viską kas prireiks mano vadovui, o ne kažko negaliu. šiaip pasitikiu savo kirpėja, bet nežinau, tikiuosi nereikės gailėtis g.gif pasakyčiau jos telefoną, bet jinai jonavietė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silkina: 20 kovo 2008 - 10:30
man tai va tokios graziausios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietia: 20 kovo 2008 - 10:52
QUOTE(avietia @ 2008 03 20, 10:49)
man tai va tokios graziausios  wub.gif

Tan antra labai tikrai grazi wub.gif
Atsakyti
man ir tokio stiliaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norejau jusu paklausti gal kuri matet graziu dirbtiniu geliu i plaukus pirkti? Butu gerai kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Novum @ 2008 03 20, 10:13)
Na, Kaune kirpėjų nežinau... Bet Vilniuje net negalvojau eiti pas savo kirpėją. Pagal rekomendacijas susiradau saloną, kuriame yra kirpėja, užsiimanti specialiai proginėmis šukuosenomis. Ir kai pakalbėjau su ja, pamačiau, kad ji tikrai išmano savo darbą smile.gif

Gal galima sužinoti, kokiame salone ir kokia kirpėja? 4u.gif
Atsakyti
Nu, man tai idomu - gera kirpeja, nedaranti sukuosenu  g.gif  kazkaip iki siol tai as galvojau, jei tu profesionali kirpeja, tai tu viska moki - ir kirpt, ir dazyt, ir sukuosenas daryt.. o pasirodo, tiem dalykam skirtingu reik ieskot.. kai pagalvoji, kas butu, jei buhalteris pasakytu - "oi, as tik apskaita vedu, balanso nedarysiu, man kazkaip per atsakinga"...  lotuliukas.gif
Juokas juokais, bet vat, reik mums tu kirpeju. Bukit geros, kas zinot Kaune kirpejas, darancias sukuosenas (pageidautina - gerai darancias, ar kaip sakoma - idealiai  mirksiukas.gif ) parasykit...  ax.gif

Kirpeja- yra profesija. Tokia pati kaip gydytojo, teisininko. Kas matete, kad ginekologas operuotu sirdi, ar civilinio skyriaus teisejas dalyvautu baudziamajame procese? Tas pats ir su kirpejomis- vienos specializuojasi kirpimuose, lanko papildomus kursus, o kitos- labiau daro sukuosenas. Manau, kad cia viskas yra normaliai!
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 03 20, 09:22)
bet jeigu jinai negali padaryti idealiai, tai nežinau ar galima pasakyt, kad jinai gera kirpėja, bet aišku čia tik mano pastebėjimas  mirksiukas.gif

Man svarbiausia yra tas, kad ji visada mane apkerpa labai graziai, ne taip, kaip kitos, kai isieni is kirpyklos ir verkt norisi..

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 03 20, 09:29)
visiškai tau pritariu  thumbup.gif  ypač tavo palyginimas aktualus, nes pati dirbu buhaltere, todėl turiu mokėt viską kas prireiks mano vadovui, o ne kažko negaliu. šiaip pasitikiu savo kirpėja, bet nežinau, tikiuosi nereikės gailėtis  g.gif  pasakyčiau jos telefoną, bet jinai jonavietė  unsure.gif

kas ta kirpeja is Jonavos ir kur ji dirba?
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2008 03 20, 14:51)
Gal galima sužinoti, kokiame salone ir kokia kirpėja? 4u.gif

Salone "VisUnita", prie "Reval" viešbučio. Joana smile.gif
Atsakyti

As va kazkada kalbejau su savo kirpeja, kuri mane sukavo vestuvem sia tema, as pas ja ir kerpuosi ir visom progim sukuojuosi, tai ji sake, kad kai kurios kirpejos tiesiog nemegsta daryti sukuosenu, na jom nepatinka,labiau patinka kirpti, dazyti plaukus, jos labiau ant to specializuojasi, o sukuosenu proginiu nemegsta daryti. Kitos labaiu megsta daryti sukuosenas. Na yra ir tokios, kurios ir ta ir ta megsta daryti, kaip ir mano kirpeja.Kaip ir pavyzdziui manikiuristes, juk ne visos dirba su geliniais nagais, nes kai kurios nemegsta tokio darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 21 kovo 2008 - 20:55