Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

QUOTE(Silkina @ 2008 03 19, 12:39)
o aš norėčiau kažką tokio  ax.gif  tik gal įsegsiu tokius segtukus, turgelyje radau, tipo svarovskio krystalai, viduj didesnis, o iš kraštų 8 mažiukai smile.gif bet 6dienį eisiu į kirpyklą, tai pasitarsiu su savo kirpėja, ką ji patars ir pasakys

thumbup.gif Man irgi tokios paprastos sukuosenos patinka wub.gif Bet galvoju gal visai palaidais but g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 03 19, 13:36)
thumbup.gif  Man irgi tokios paprastos sukuosenos patinka  wub.gif Bet galvoju gal visai palaidais but  g.gif

smile.gif aš visai palaiidais nelabai noriu, nes eisiu į kitas vestuves gegužės vidury, tai ten gal eisiu palaidais, tik biški pagarbanosiu smile.gif o į savo tai biški norisi puošniau smile.gif ir nesidėsiu veliumo, nes kažkaip jie man visai nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 03 19, 13:36)
thumbup.gif  Man irgi tokios paprastos sukuosenos patinka  wub.gif Bet galvoju gal visai palaidais but  g.gif

As eisiu visai palaidais, nes paprasciausiai man ir netinka sukelti ar kaip nors suristi plaukai doh.gif
Atsakyti
as labai noriu veliuma wub.gif Tai nezinau kaip atrodys su palaidais plaukais g.gif Na irgi manau biski pagarbanot(bet ne per daug, kuo naturaliau). Bet gal ir reikes sukelt biski ax.gif
Atsakyti
as manau kad atrodytu visai graziai. as tai busiu su veliumu, plaukus turbut biski sukelsiu ir pagarbanosiu. dar neapsisprendziau
Atsakyti
Sveikutes visos.. As dar tik siandien prisijungiau prie jusu visu rolleyes.gif
Norejau paprasyti pagalbos.. nebeturiu jegu kuistis puslapiuose, gal jau kas nors kalbeta apie tai anksciau.. norejau paklaust, gal kas galite rekomenduoti gera kirpeja Kaune? mano vestuves dar tik rugseji, bet nerimauju... mano senoji kirpeja nebedirba, naujoji, cituoju "nemegsta daryt vestuviniu sukuosenu" g.gif
tad nezinau, kam ir patiket tuos savo plaukelius... beje, toji mano naujoji kirpejuke, dirbanti geram salone, pastaraji karta taaaip mane nukirpo, kad visi sutikti klausdavo "pati kirpaisi"? verysad.gif tai numanau, ka iskrestu vestuviu diena...
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 03 19, 16:34)
Sveikutes visos.. As dar tik siandien prisijungiau prie jusu visu  rolleyes.gif
Norejau paprasyti pagalbos.. nebeturiu jegu kuistis puslapiuose, gal jau kas nors kalbeta apie tai anksciau.. norejau paklaust, gal kas galite rekomenduoti gera kirpeja Kaune? mano vestuves dar tik rugseji, bet nerimauju... mano senoji kirpeja nebedirba, naujoji, cituoju "nemegsta daryt vestuviniu sukuosenu"  g.gif
tad nezinau, kam ir patiket tuos savo plaukelius... beje, toji mano naujoji kirpejuke, dirbanti geram salone, pastaraji karta taaaip mane nukirpo, kad visi sutikti klausdavo "pati kirpaisi"?  verysad.gif  tai numanau, ka iskrestu vestuviu diena...

Nors aš ne iš Kauno ir ten kažko parekomenduot negaliu, bet pirmiausia tai siūlau apskritai pakeisti savo naująją kirpėją: abejoju, ar gera kirpėja sakytų "nemėgstu daryti vestuvinių šukuosenų" wink.gif Iki rugsėjo dar nemažai laiko, manau, laisvai spėtum susirasti žmogų su profesionalesniu požiūriu wink.gif
Atsakyti
Nu zinok kogero... g.gif
man tai idomiai pasirode, tuo metu zada praradau - "nemegstu daryt sukuosenu".. nu bet sako padaryciau, issirinktum is katalogo.. pamasciau, pasiziurejau i ja, patylejau.. paskui su broliene kalbam (ji liudininke bus, ir kaip tik planavom kartu pas ta pacia kirpeja sukuosenas darytis), sakom, jei zmogus nemyli savo darbo, tai velnias zino kaip ji atlieka. Na tikriausiai ji jau nebemegsta ir kirpt biggrin.gif nes as tai po sio jos kirpimo kaip apipesiota vista jauciuosi.. . schmoll.gif
eh.. tikrai sunku rast patikima ir gera profesionala... Gerai, kad to laiko istikruju dar yra..
Atsakyti
as tarkim savo vestuvine sukuosena isivaizduoju taip: kadangi mano plaukai ilgi, tiesus ir bus nuometas, tai noriu padaryti pagrinda nuometui, o likusius plaukuciu arba lengvai pagarbanuoti arba istiesinti
Papildyta:
be to mano kirpeja irgi man pasake, kad as tau nesirysiu padaryti sukuosenos, nes tai ne jos sritis. tai sakau, bent pasiulyk ka.. o tai visai cia negerai gaunasi.. tai sake, pagalvos. o jus gal mergaites turit Kaune kirpeja, kuri daro sukuosenas?
Atsakyti
Mano kirpeja taip pat nedaro vestuviniu sukuosenu.. Ir ne del to, kad ji bloga kirpeja.. Tiesiog, sako, kad ta diena jaunosios nori atrodyti idealiai, o ji bijo jas nuvilti, todel neapsiema.. Todel ir as ieskosiu kirpejos, kuri susukuotu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 03 20, 01:00)
Mano kirpeja taip pat nedaro vestuviniu sukuosenu.. Ir ne del to, kad ji bloga kirpeja.. Tiesiog, sako, kad ta diena jaunosios nori atrodyti idealiai, o ji bijo jas nuvilti, todel neapsiema.. Todel ir as ieskosiu kirpejos, kuri susukuotu  blush2.gif

user posted image

bet jeigu jinai negali padaryti idealiai, tai nežinau ar galima pasakyt, kad jinai gera kirpėja, bet aišku čia tik mano pastebėjimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silkina: 20 kovo 2008 - 09:22
Nu, man tai idomu - gera kirpeja, nedaranti sukuosenu g.gif kazkaip iki siol tai as galvojau, jei tu profesionali kirpeja, tai tu viska moki - ir kirpt, ir dazyt, ir sukuosenas daryt.. o pasirodo, tiem dalykam skirtingu reik ieskot.. kai pagalvoji, kas butu, jei buhalteris pasakytu - "oi, as tik apskaita vedu, balanso nedarysiu, man kazkaip per atsakinga"... lotuliukas.gif
Juokas juokais, bet vat, reik mums tu kirpeju. Bukit geros, kas zinot Kaune kirpejas, darancias sukuosenas (pageidautina - gerai darancias, ar kaip sakoma - idealiai mirksiukas.gif ) parasykit... ax.gif
Atsakyti