Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

QUOTE(Novum @ 2008 03 06, 16:00)
Kalbėjau su kirpėja dėl šukuosenos, tai siūlė dėti į plaukus gyvas gėlytes (ornithogalum lotyniškai). Bet aš abejoju... Nes reikėtų jas užsakinėti gėlių salone, dar neaišku, ar gerai padarys (turi būti ant labai smulkių vielučių). Be to, turėčiau atsiimti gėlytes iš vakaro (šukuoseną pradėsim ryte 6:45 doh.gif ), tai bijau, kad nuvys... O ir nežinau, kaip per vestuves - nenoriu vakare su nuvytusiom gėlėm plaukuose vaikščioti.

Gal kuri jau esate su tuo susidūrusi ar žinote ką nors daugiau?

Gali buti rami, ornitogalai islaiko puikiai visa ilga diena. As pati dejausi juos ir per savo vestuves, ir anksciau, tai puikiai issilaike ir labai graziai nuotraukose atrode. Ir padarymas nesudetingas su tom vielutem, paprastai visuose normaliuose geliu salonusoe moka mirksiukas.gif Nebent jau nezinau kaip prastai turetu padaryti, kad nuvystu.. Beje, as taip pat atsiemiau is vakaro, jos tokiam maisiuke buvo sudetos, dregnai. Taip kad gali paklausyti kirpejos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrixas @ 2008 03 15, 18:46)
nedvejojus atsisakyciau verinio. karunos dabar madoj, bent jau rudeny buvo...  g.gif pasijaus princese nors viena diena  thumbup.gif

mzn jau is vis smegenys susisuko.... unsure.gif verinio negaliu atsakyt nes jis butinas prie suknes ...as desiu gyvas geles i plaukus ir auskariukus.
Atsakyti
Galvoju gal ir man gėlytes į plaukus ir dar net nežinau kokios šukuosenos noriu doh.gif jau galva visai sukasi.
Atsakyti
As dar irgi neturiu nei kirpejos, nei zinau kokios konkreciai sukuosenos noriu.. verysad.gif

user posted image
Atsakyti
aš tai irgi panašiai smile.gif pas kirpėją vaikštau vieną, ji man patinka, tai tikriausiai eisiu pas ją, pas kitas bijočiau, bet šukuosenos nežinau kokios noriu doh.gif būsiu be veliumo, tad noru kad gal gale biški surištu o kiti palaidi būtų, nu nemoku papasakot blush2.gif o nuotraukos ikelti nemoku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 03 17, 17:30)
o nuotraukos ikelti nemoku  rolleyes.gif

ne nemoki, o dar kol kas negali..., reikia parasyti bent 100 zinuciu, kad galetum foto ikelt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2008 03 17, 21:52)
ne nemoki, o dar kol kas negali..., reikia parasyti bent 100 zinuciu, kad galetum foto ikelt  smile.gif

žinau, kad negaliu, o labai gaila smile.gif
Atsakyti
Tai sudek nuotraukytes i koki internetini albuma ir nuoroda ikelk smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Korra @ 2008 03 16, 19:22)
Gali buti rami, ornitogalai islaiko puikiai visa ilga diena. As pati dejausi juos ir per savo vestuves, ir anksciau, tai puikiai issilaike ir labai graziai nuotraukose atrode. Ir padarymas nesudetingas su tom vielutem, paprastai visuose normaliuose geliu salonusoe moka mirksiukas.gif  Nebent jau nezinau kaip prastai turetu padaryti, kad nuvystu.. Beje, as taip pat atsiemiau is vakaro, jos tokiam maisiuke buvo sudetos, dregnai. Taip kad gali paklausyti kirpejos  smile.gif  4u.gif

Ačiū, nuraminai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Bandysiu penktadienį eit pasikonsultuot su kirpėja. Gal ką patars g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 03 18, 23:47)
Sveikutės,

Bandysiu penktadienį eit pasikonsultuot su kirpėja. Gal ką patars  g.gif ?

As irgi tikiuosi kad mano kirpeja patars ax.gif
Atsakyti
o aš norėčiau kažką tokio ax.gif tik gal įsegsiu tokius segtukus, turgelyje radau, tipo svarovskio krystalai, viduj didesnis, o iš kraštų 8 mažiukai smile.gif bet 6dienį eisiu į kirpyklą, tai pasitarsiu su savo kirpėja, ką ji patars ir pasakys
Atsakyti