Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2007 12 16, 23:45)
Labai daug sukuosenu kur tik galas graziai padarytas,o priekis visiskai nieko g.gif taj kai uzsidesi nuometa,taj galo nesimatys,taj bus tas pats kas ir be sukuosenos doh.gif

na bet ne visos gi nuometa desis.. tai tom kurios be nuometo tinka visokios sukuosenos mirksiukas.gif tai visokiu ir ideta pasizvalgyt...
Atsakyti
Jo tikrai, as tai busiu tikriausia be nuometo, nes noriu su gyvomis gelemis 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
grazu visai smile.gif
Papildyta:
ir si grazi
Atsakyti
sita paskutine labai grazi kukli sukuosena.
gal is itesu genialu yra tai, kas paprasta? wink.gif
Atsakyti
stai dar keletas sukuosenu: http://public.fotki....a83/sukuosenos/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siata @ 2007 12 12, 20:17)
Bet kokios visos baisios tos šukuosenos,na cia mano nuomone. g.gif jau tada geriau palaidi plaukučiai smile.gif

Nu jo, pabaisunes sukuosenos g.gif
Atsakyti
tey kad mergytes sukuosena, jos stilius ir pan. yra kiekvienos skonio reikalas... man pavyzdziui grazu yra garbaneles, pusiau palaidos, bet su mano plauku budu ir nepaklusnumu, as negaliu sau tokios sukuosenos pasidaryt, tai tenka ieskot, kazkokios, kad visus plaukus suimtu... doh.gif vargstu uoj vargstu as prie to, nes dar kol kas nieko gero neradau doh.gif
Atsakyti
o as nusprendziau darytis tokia sukuosena http://www.hairpedia...ca-simpson3.php thumbup.gif kadangi jau mano suknyte gan prabangiai atrodo tai sukuosenos norisi kuo paprastesnes bet tuo paciu labai grazios smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 12 16, 01:32)
O čia tai išvis nerealus puslapiukas  thumbup.gif labai gražios šukuosenos  wub.gif

Šukuosenos

jo, puslapiukas super, kad taip rast tokį panašų šukuosenų su veliumais..
Atsakyti
QUOTE(Nestea @ 2007 12 14, 18:04)
Mergaites bet kur mas rasti kirpeja visaziste kad pas mane atejtu taip anksti? nu ar pas ja kur atvaziuot nes taip anksti man juk jos reikia  verysad.gif kur cia man rast

as turiu drauge visaziste, bet ji sukuosenu nedaro, jei reikia galeciau su ja pasneketi ir paklausti ar uzsiimtu tuo, ji man darys makiaza vestuviu diena. O kada tavo vestuves?

o cia labai graziu sukuosenu yra, tik kaip man savaja issirinkti, nes mano veidas nestandartinis hihihi.gif apvalus- kampuotas, net nezinau kaip apibudinti blush2.gif ir dar nosyte ne is mazuju blush2.gif
Atsakyti
kas dėl kirpėjų ir visažiščių, tai visos jos vasarą dirba nuo ankstaus ryto. bent man kai ėjau į pamerges nebuvo problemos 6-7ai ryto su kirpėja susitart
Atsakyti