Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 7

QUOTE(Supo @ 2007 12 12, 22:52)
nu nznau ar sitos jau buvo.. nepykit jei pasikartos..

sukuosena

sukuosena1

sukuosena_blogai_matosi

ir berods jau buvo sitas puslapiukas ikeltas.. bet jei kas ankstesniu temu neskaite tai..
Daug_sukuosenu

Labai gera nuoroda thumbup.gif dar tiek skirtingu sukuosenu vienoj vietoj nesu maciusi, jauciu jog kazka tureciau issirinkti, aciu labai thumbup.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image

O čia tai išvis nerealus puslapiukas thumbup.gif labai gražios šukuosenos wub.gif

Šukuosenos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 16 gruodžio 2007 - 00:33
QUOTE(ausryte @ 2007 12 16, 01:32)
O čia tai išvis nerealus puslapiukas  thumbup.gif labai gražios šukuosenos  wub.gif

Šukuosenos

Tikrai daug suluosenu.....ir kuodeliu ir su palaidais plaukais thumbup.gif
Atsakyti
Labai daug sukuosenu kur tik galas graziai padarytas,o priekis visiskai nieko g.gif taj kai uzsidesi nuometa,taj galo nesimatys,taj bus tas pats kas ir be sukuosenos doh.gif
Atsakyti
Kitas svarbus momentas, jeigu ir graziai kirpejas susukuos, bet kaip ta sedevra ant galvos visa diena isnesioti..Pvz. noresiu buti paleistais plaukais, pacios garbanojasi, bet reiks vistiek didelem garbanom daryti, tai pripurskus lako jauciu ir pirstuku negalesiu ikisti i sukuosena doh.gif bus kaip cementas.o norint kad plaukai "vilnytu" tai tokia sukuosena nedavaziavus baznycios issileis.. bigsmile.gif Kitas dalykas,kur kisti veliuma kai plaukai paleisti..na gerai kad dar yra daug menesiu pagalvoti. schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2007 12 17, 02:45)
Labai daug sukuosenu kur tik galas graziai padarytas,o priekis visiskai nieko g.gif taj kai uzsidesi nuometa,taj galo nesimatys,taj bus tas pats kas ir be sukuosenos doh.gif

as buvau ir su sukuosena ir su nuometa tikrai galima situs du dalykus suderinti.va mano nuotraukytes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dauraa: 17 gruodžio 2007 - 16:46
QUOTE(dauraa @ 2007 12 17, 17:46)
as buvau ir su sukuosena ir su nuometa tikrai galima situs du dalykus suderinti.va mano nuotraukytes.

Grazi sukuosena, o ji visa diena laikesi tvirtai? smile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif dar ir kaip laikesi,kai po baliaus i dusa ejau ir norejau ja isleisti tai pavargti reikejo.likau labai patenkinta sukuosena,jokiu trukumu negaleciau paskyti mirksiukas.gif
Atsakyti

labai graži nuotaka buvai wub.gif wub.gif
Atsakyti

Tikrai labai grazu........ wub.gif .as pati vis apie ilgus svajoju..........bet pamacius tokia sukuosena......... ax.gif ..kazina ar nepersigalvosiu lotuliukas.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai grazi sukuosena ir super foto pagautos.. smile.gif
Atsakyti
labai aciu uz tokius grazius zodelius,as tik savo pavyzdeli idejau kaip suderinti nuometa su sukuosena,net nesitikejau tiek daug graziu zodeliu isgirsti blush2.gif labai,labai visom aciu.cia musu pasaka gal dar graziu ideju rasite ir jomis pasinaudosite
Papildyta:
QUOTE(Nervita @ 2007 12 17, 22:12)
Tikrai labai grazu........ wub.gif .as pati vis apie ilgus svajoju..........bet pamacius tokia sukuosena......... ax.gif ..kazina ar nepersigalvosiu lotuliukas.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as irgi galvojau savuosius paleisti ir tiek,nes esu garbanota,bet kirpejas ir fotografe atkalbejo.sako neduok dieve lietus arba vejas taip ir vargsi juos krapstydama nuo veido,gadindama makiaza ir traukydama nuo lupu blizgesio.paskui sako seseliu ir blizgesio visur gali rasti ant jaunosios veido.o kirpejas is savo puses tai sake,kad sunku tvirtinti veliuma,nes plaukai palaidi veliumas viska tempia zemyn ir galiausiai viskas baigiasi tuom,kad jaunoji arba nusiima veliuma arba vaiksto su nutysusia sukuosena.
cia mano albumas su visokiom sukuosenom,suknelem ir makiazais ir pan gal kam pravers
Atsakyti