Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

Radau zinute supervyras.lt saite

Sveiki, vyrai. atsitiko bėda. boba iš supermamos nebeišlenda. nei valgyt nebedaro, ne namų nebetvarko. gelbėkit. ką daryti? mad.gif

iaip tai patarciau su tuo susitaikyti... cia jau zinok liga... metus pakovosi, veliau suprasi, kad beviltiska... arba sugalvok jai idomesnes veiklos ... rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 08, 23:36)
Geras radau psl.gal uzsiregistruojam www.supervyras.lt bigsmile.gif

Jazau.. registruojuosi biggrin.gif
Oi, kiek papliurpsiu..
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 08, 23:41)
Radau zinute supervyras.lt saite
Sveiki, vyrai. atsitiko bėda. boba iš supermamos nebeišlenda. nei valgyt nebedaro, ne namų nebetvarko. gelbėkit. ką daryti? mad.gif

iaip tai patarciau su tuo susitaikyti... cia jau zinok liga... metus pakovosi, veliau suprasi, kad beviltiska... arba sugalvok jai idomesnes veiklos ... rolleyes.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nemirk Dolce.. Tu mums reikalinga ir brangi laugh.gif Laikykis friends.gif
Nieko naujo su tuo rusu. Tiesiog esam pažįstami iš senų laikų. Draugiškai pasėdėjom su jo draugais.. Dievuli dievuli ir kaip aš galėjau kažkada gorila iš mersu susižavėt mega_shok.gif Matyt, neviltyje buvau.. Nors žinau... dėmesiu ir arbūzais buvo nupirkęs laugh.gif

Laikausi,tikriausiai reikejo vyro kuris tavimi rupintusi toki ir turejai bigsmile.gif , tai ka Senukas?
Papildyta:
Labas Gegyte, sveika prisijungus prie musu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 08, 23:40)
Tai galima prie jusu prisijungti? mirksiukas.gif

Mielai prašom tongue.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 08, 23:41)

Oi, negaliu žvengiu balsu. Ale koks nabagiukas alkanas, purvinas net pagailo laugh.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 08, 23:45)
Laikausi,tikriausiai reikejo vyro kuris tavimi rupintusi toki ir turejai bigsmile.gif , tai ka Senukas?

Tiek mes vienas kitą ten ir turėjom laugh.gif
O ką senukas? Gyvas, sveikas.. bet tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 23:53)

O ką senukas? Gyvas, sveikas.. bet tik tiek.

Tai ko taip....kazkaip ten ramiau supervyras.lt ar cia todel kad cia jau ipratusi ir susigyvene taip visos...
Atsakyti
biggrin.gif nu bet pas ir linksma. jus cia visada taip aktyviai?

Zinokit pasijauciau tokia reikalinga, tai su zmogum nesimaciau vos kelias dienas - jau pasiilgo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 09, 00:00)
Tai ko taip....kazkaip ten ramiau supervyras.lt  ar cia todel kad cia jau ipratusi ir susigyvene taip visos...

Man labai patiko supervyre laugh.gif
Yra gerų minčių. Reiks eiti pasisakyti mirksiukas.gif

Mūsų temelėje nėra pykčių, barnių, aštrių diskusijų. Čia visos su viena ir tapačia bėda- nėra normalaus vyro pašonėj. Nėra dėl ko pjaunas.. Už tai ir ramu.

Viską rimtai apgalvojau- ir tikrai senukas ne man, aš ne jam.. Čia kaip dainoj Vilijos.. "Aš ne tau aš ne tau patikėk vaikeli aš ne tau.." Per senas jis man biggrin.gif Tai mano pasirinkimas.
Vilija - As ne tau

QUOTE(Gegytė @ 2007 12 09, 00:01)
biggrin.gif nu bet pas ir linksma. jus cia visada taip aktyviai?

Tu nematei ką reiškia aktyviai. Ledynmetis šiuo metu čia.. Nykuma, dykuma, tundra. biggrin.gif

Atsakyti
Tu rimtai GV taip nusprendei, ar nereiks gailetis mergyt??
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 09, 00:19)
Tu rimtai GV taip nusprendei, ar nereiks gailetis mergyt??

Baik. Nekelk man abejonių.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 00:17)
Tu nematei ką reiškia aktyviai. Ledynmetis šiuo metu čia.. Nykuma, dykuma, tundra. biggrin.gif

Matyt maciau, tik ne sioje temoje, o rankdarbiu swap'e. kur per dvi dienas tema prirasoma wink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 09, 00:33)
Matyt maciau, tik ne sioje temoje, o rankdarbiu swap'e. kur per dvi dienas tema prirasoma wink.gif blush2.gif

Seniau ir pas mus panaši situacija buvo laugh.gif
Atsakyti