Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

Kazkodel tikiu biggrin.gif
Atsakyti
Gegyte, pasidairiau po tavo psl. akis paganiau į darbelius. Yra visai neblogų ax.gif
Tai papasakok kas ten per bernas tau širdukėn įkrito?
Atsakyti
siaubas ka daryt?????????pripersamasis kviecia i ispanija doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 09, 00:55)
siaubas ka daryt?????????pripersamasis kviecia i ispanija doh.gif  doh.gif  doh.gif

Oho.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 01:00)

nzn kas ten jam darosi bet nori buti su manim...o man jis ne is tu vyru kur pamatau ir sakau cia geras blink.gif ...nu toks....
Atsakyti
I aki krito klasiokas. patiko man jis ilgai, ir tikrai ji isimylejau... nes vos ji pamacius visa sudrebedavau... poto jis i mane pradejo kreipti demesi (ar man tik taip atrode), taciau po kurio laiko suzinojau, kas jis turi pana... galvojau verksiu, nes man ji tenka matyt kasdien... pradzioj buvo labai sunku, poto nebetaip... poto drauge atsiunte fot, kurioje jie buciuojasi... galvojau kad pavaziuos stogas...
Taciau neseniai (pries kokias tris savaites) atsirado vienas vaikinas - susipazinome internetu. jis uz mane vyresnis pora metu. bendravom TIK zinutemis telefonu. viskas buvo puiku:jis tikrai rupestingas ir pan. susitikom, as jam kritau i aki, o as tuo metu nervinausi del minetosios nuotraukos (nors pati zinau, kad tai kvaila).
dabar jis man pradejo patikti taipogi, ir ryt mes vel zadam susimatyti. jei ryt eisiu i pasimatyma - papasakosiu ispudzius, nes speju, kad ju bus daugiau nei is pirmojo pasimatymo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 09 gruodžio 2007 - 00:05
Aūūūūūūū!!!!! Ar yr gyvų? ax.gif noriu apie suknias pasipasakoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Bjuti labas biggrin.gif Miela matyt. Nesitikėjau, net pagalvojau, kad tave kokioj parduotuvėj užrakino besimatuojant suknias. Pasakok biggrin.gif

p.s. Tu normali. Labai gera, kad susiradai mane SM platybėse per az

Šiuo metu bandau užsiimti terapija "pabliauk". Klausau virkdančias dainas ir pompuoju ašaras. Ale ko tai nesigauna laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 01:49)
Šiuo metu bandau užsiimti terapija "pabliauk". Klausau virkdančias dainas ir pompuoju ašaras. Ale ko tai nesigauna laugh.gif

zinok jei daba i musu kompanija papultum, tai ir dainu nereiktu.pvz. mes dabar dvi dienas (as, mano sese, ir pusbrolio ex) geriam ir bliaunam...
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 09, 01:02)
I aki krito klasiokas.

Dabar jis man pradejo patikti taipogi, ir ryt mes vel zadam susimatyti. jei ryt eisiu i pasimatyma - papasakosiu ispudzius, nes speju, kad ju bus daugiau nei is pirmojo pasimatymo...

Paskaičiau ir mintim grįžau į mokyklą, į visokius baliukus, meilę mokyklinę.. Taip jaukiai pasijaučiau. Dėl to klasioko nuotraukoje.. po kažkiek laiko turėsi daug juoko prisiminus kaip ardeisi dėl tos nuotraukos. Kažkaip mes mergaitės linkusios įsimylėt nepasiekiamus blogiukus laugh.gif Gero tau pasimatymo rytoj mirksiukas.gif Lauksiu įspūdžių. Esi jaunutė dar ne tokių džiaugsmų apturėsi. Pašnekėjau kaip teta laugh.gif
Atsakyti
GV, NORI ISSIBLIAUT PROFILAKTISKAI?AR KAS, PASAKOK...MAN LIUDNA...

Bjuti, miargai pasakok apie suknias???

Beto man irgi suknios reikia, nes vesiu naujametini rengini turiu gerai atrodyt...dalinkis patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 01:55)
Paskaičiau ir mintim grįžau į mokyklą, į visokius baliukus, meilę mokyklinę.. Taip jaukiai pasijaučiau. Dėl to klasioko nuotraukoje.. po kažkiek laiko turėsi daug juoko prisiminus kaip ardeisi dėl tos nuotraukos. Kažkaip mes mergaitės linkusios įsimylėt nepasiekiamus blogiukus laugh.gif Gero tau pasimatymo rytoj mirksiukas.gif Lauksiu įspūdžių. Esi jaunutė dar ne tokių džiaugsmų apturėsi. Pašnekėjau kaip teta laugh.gif

Nu ale rimtai susnekejai kaip teta biggrin.gif
Rytoj bus fainai, tik itariu busiu labai pavargus po keliones... tai nezinau kaip ten bus... bet ai: koks kinas ir kavinuke... gal namo parves... wub.gif
ir del tos nuotraukos - nepamirsiu niekada... schmoll.gif schmoll.gif zinau pagal savo charakteri ir jausmus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 09 gruodžio 2007 - 01:01