Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Gegytė @ 2007 12 09, 01:53)
zinok jei daba i musu kompanija papultum, tai ir dainu nereiktu.pvz. mes dabar dvi dienas (as, mano sese, ir pusbrolio ex) geriam ir bliaunam...

Na jau nea. Dviejų dienų bliauti nenoriu.. Nematau dėl ko tongue.gif Ir šiaip man pagėrus tai ant šokių, ant meilės patraukia, bet ne ant ašarų. Nesueitų šitas variantas smile.gif
Tai ko raudat? Berniukai kalti?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 01:49)
Bjuti labas biggrin.gif Miela matyt. Nesitikėjau, net pagalvojau, kad tave kokioj parduotuvėj užrakino besimatuojant suknias. Pasakok biggrin.gif

p.s. Tu normali. Labai gera, kad susiradai mane SM platybėse per az
Šiuo metu bandau užsiimti terapija "pabliauk". Klausau virkdančias dainas ir pompuoju ašaras. Ale ko tai nesigauna laugh.gif

Jo, grasino užrakinti, bet aš priešinausi lotuliukas.gif Nusipirkau dvi suknias blush2.gif Vieną tą, kur papai gražiai atrodo, kitą šiaip kur gražiai atrodo tongue.gif Rytoj planuoju kviestis mergas, kad įvertintų, kurią gražinti g.gif Šiandien viena podružkė buvo, tai liepė pasilikti abi lotuliukas.gif Ir argumentų abi prigalvojom, kodėl man reikia abiejų tongue.gif Nes tikrai reikia bigsmile.gif Jos abi skirtingos, ir nežinai, kokia bus nuotaika lotuliukas.gif
Draugė išvažiavo, galvoju, reikia eiti miegoti. Bet baisiai rūpėjo, kaip ta GV laikosi, kaimynka mano ax.gif Ta proga ir prisijungiau ir puoliau ieškoti visais frontais, kad nebūtų, kaip su nykštuku ir namuku (kažin, ar čia tik mano vaikystės multikas, ar dar ir jūsų?? g.gif ) Blyn, GV, ar nepabrokysi manęs, juk aš tokio pat senumo kaip senukas? blink.gif

O dėl to bliovimo, galėčiau kokią tau kokią liūdną istoriją papasakoti lotuliukas.gif Kaip pvz. šiandien aš 4 valandas buvau Akropolyje. Su aukštakulniais, kad suknios gerai gulėtų doh.gif Man buvo tikrai sunku karsta.gif Gailestingiems žmonėms tai tikrai ašarą vieną kitą trečią išspaustų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 09, 01:59)
Nu ale rimtai susnekejai kaip teta biggrin.gif
Rytoj bus fainai, tik itariu busiu labai pavargus po keliones... tai nezinau kaip ten bus... bet ai: koks kinas ir kavinuke... gal namo parves... wub.gif
ir del tos nuotraukos - nepamirsiu niekada...  schmoll.gif  schmoll.gif  zinau pagal savo charakteri ir jausmus...

Nepamirši gal, bet tikrai neprisiminsi kaip liūdno dalyko smile.gif Tos tetos, kartais visai žino, ką sako wink.gif Visai pavydžiu tau dabartinio laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 01:59)
Na jau nea. Dviejų dienų bliauti nenoriu.. Nematau dėl ko tongue.gif Ir šiaip man pagėrus tai ant šokių, ant meilės patraukia, bet ne ant ašarų. Nesueitų šitas variantas smile.gif
Tai ko raudat? Berniukai kalti?

tikrai yra del ko. tiesiog pusbrolis paliko (issiskyre) su zmona, paliko ja su trimete dukryte... o anyta daro nesamones visaip ja smeizia... o ji mano teta, tai mums su sese labai skaudu...
Papildyta:
gerai panos, varau liuli smile.gif Ryt papasakosiu ispudzius... saldziu sapnu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 09, 02:07)
Jo, grasino užrakinti, bet aš priešinausi  lotuliukas.gif  Nusipirkau dvi suknias  blush2.gif  Blyn, GV, ar nepabrokysi manęs, juk aš tokio pat senumo kaip senukas?  blink.gif
Gailestingiems žmonėms tai tikrai ašarą vieną kitą trečią išspaustų  bigsmile.gif

Nunešei po velniais visas mano bliovimo terapijas. Juokiuosi tavo postą skaitydama biggrin.gif Pateisini savo kaip pasakotojos vardą yahoo.gif Matau tave parduotuvėje besipriešinančią laugh.gif

Viena suknelė labai gerai, dvi puiku. Turėkis abi pravers. Nenešk ir negražink. Duok konsultantėms ramybę tongue.gif

Nepabrokysiu tavęs. Multkus tai tuos pačius žiūrėjom. Abi buvom blondinės, kaimynės biggrin.gif Negalėčiau tokios unikalios fėjos draugijos atsisakyti. Ir beto moterų amžiaus niekas neskaičiuoja mirksiukas.gif Nejau dar nežinai to? tongue.gif

Keturias valandas su aukštakulniais. Grožis Melninkaitė tada tu beveik smile.gif Tautos didvyrė, moterų pažiba lotuliukas.gif Susigraudenau cry.gif

Ar man sapnuojasi ar Powerpuff čia???
Pižamų vakarėlis online galim daryt.. Kiek čia mūsų- Bjuti, Powerpuff, aš, DG.
Gv, jau velkasi savo meškiniausią pižamėlę biggrin.gif

p.s. Vienoj temoj perskaičiau mintį, jog už buhalterę-senmergę yra blogiau tik mirtis. lotuliukas.gif Gerai kai mes ne buhalterės ane? laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 09, 02:15)
gerai panos, varau liuli smile.gif Ryt papasakosiu ispudzius... saldziu sapnu smile.gif

Tikriausiai dar nemiegi...?
Nuotraukos ga ir nepamirši, bet patikėk manim, kad tau bus juokinga prisiminus kaip jauteisi. Tikrai nebus liūdna.
Stiprybės tavo tetai. Nežinau visos situacijos kaip ten klojosi šeimyninis jų gyvenimas. Ir ar tik pusbrolis kaltas dėl griuvuisų santykių.. Bet anytos tai blogis, kurias reikia čirškint ant laužo. Aišku, ir mane kada nors kokia nors mergytė norės iškept kaip kalėdinį kalakutą, nes juk realu, kad kada nors būsiu mama ir turėsiu patį dailiausią sūnų dėl kurio iš proto eis pusę Vilniaus panų laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 09 gruodžio 2007 - 01:38
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 02:22)

Nepabrokysiu tavęs. Multkus tai tuos pačius žiūrėjom. Abi buvom blondinės, kaimynės biggrin.gif Negalėčiau tokios unikalios fėjos draugijos atsisakyti. Ir beto moterų amžiaus niekas neskaičiuoja mirksiukas.gif Nejau dar nežinai to? tongue.gif

Keturias valandas su aukštakulniais. Grožis Melninkaitė tada tu beveik smile.gif Tautos didvyrė, moterų pažiba lotuliukas.gif  cry.gif

Pirmiausia apsispręsk, verki tu jau, ar dar reikia pagraudenti lotuliukas.gif Žinok, važiuoti į pramogų sostinę šeštadienį prieš šventes, savo noru - jau begalinis didvyriškumas pioneer.gif Nesididžiuosiu labai, nes mačiau kur kas didesnių už save didvyrių ax.gif Mano aukštakulniai, palyginus su jų - tik uogelės, gėlytės ir pumpurėliai lotuliukas.gif Mačiau tokių ponių mėsos skyriuje, su toookiais kulnais, kad mano būčiau kabinusi medalį negalvodama lotuliukas.gif

Moterų amžiaus niekas neskaičiuoja. Pastebėta teisingai thumbup.gif

Kaži kaip Abžorytei sekėsi pilotų jamimo planą įgyvendinti? ax.gif Gal jau vestuvinę suknią pradėti rinktis? ax.gif Vieną turiu nužiūrėjusi. Pagal tai, kokia nuotraukas ji išsivežė, šita turėtų sueiti tongue.gif
user posted image

Ai, prie šito modelio būtinai reiks papus naujus įsigyti, bet gal būsimas vyras padovanos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 02:43)
p.s. Vienoj temoj perskaičiau mintį, jog už buhalterę-senmergę yra blogiau tik mirtis. lotuliukas.gif Gerai kai mes ne buhalterės ane? laugh.gif

nes juk realu, kad kada nors būsiu mama ir turėsiu patį dailiausią sūnų dėl kurio iš proto eis pusę Vilniaus panų laugh.gif

Čia kaip tik su drauge šiandien kalbėjome apie buhalteres ir jų keistenybes.. lotuliukas.gif Tai prajuokino, kad ir vėl panašios mintys panašiu metu galvoja gimsta tongue.gif

Apsispręsk, GV - nori tu vaikų, ar nenori lotuliukas.gif Dailiausias sūnus Vln jau gyvena blush2.gif Na žinoma, maniškis jau bus vadinamas senuku, kai taviškis bus ant bangos tongue.gif Nu bet mes būsim labai geros anytos rolleyes.gif

"Gal eiti miegoti?"- pamanė grožis, pažiūrėjusi į laikrodį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 09 gruodžio 2007 - 01:50
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 09, 02:45)
Kaži kaip Abžorytei sekėsi pilotų jamimo planą įgyvendinti?  ax.gif

Kažkokia suknelių manija tave užpuolė- visas iš karto imi, urmu. Ir juodas ir vestuvinę. Kažkaip man atrodo, jog Abžorytė neparūpino mums jokio piloto. Teks savo jėgomis. Taip kad neišmesk plakato su užrašu "Bjuti meilė" oro uoste gali tekti pastovėti. Suknelę susirastą apsirenk, plakatą į rankas ir marš sutikti meilės biggrin.gif

Negaliu nepagirti tavo vestuvinio apdaro. Unikalų išieškotą skonį sakyčiau turi laugh.gif O jau galvos papuošalas- tiara kaip pas Miss visatą tongue.gif

Kulniukais neatsistebi.. irnesakyk.gif Vakar kai su ruso draugais buvau susitikus- siaubo netokio apturėjau.. Panos ne tik kad svirduliuoja kaip minimum ant 8 cm kulno- virbalo, bet ir garbanas užfiksavusios tokiu kiekiu lako, kad aš tikriausiai visą gyvenimą tiek nesunaudosiu biggrin.gif

Visos mes norim būti gražios.

Atsakyti
Pratęsiant kalbą apie stilių. Kiekvieną kartą nuvykusi į pramogų sostinę, negaliu atsistebėti iš kur vienoj vietoj tiek grožio, kur kas gražesnio už Grožį, padavė lotuliukas.gif Tigras, baltos garbanos, juodi tapyti nagai, špilkos - ką ten niekingi 8 cm! - visas 12! doh.gif Man tai smagu pažiūrėti, pasisemti idėjų lotuliukas.gif Aišku, pavydas begalinis jama, kad man tai neduota, užtat turbūt ir vyro-mūro-spintos neturiu unsure.gif Bet turbūt taip man ir reikia blink.gif

Rytoj darysiu suši pirmą kartą. Jei nusinuodyčiau, tai bloguoju neminėkit rolleyes.gif Perspėju, nes galiu pamiršti tongue.gif

GV, nemanai, kad laikas miegoti? Mano tai net lova netaisyta, darbas laukia didis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 09 gruodžio 2007 - 02:12
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 09, 02:57)
Apsispręsk, GV - nori tu vaikų, ar nenori  lotuliukas.gif  Dailiausias sūnus Vln jau gyvena  blush2.gif  Na žinoma, maniškis jau bus vadinamas senuku, kai taviškis bus ant bangos  tongue.gif  Nu bet mes būsim labai geros anytos  rolleyes.gif

"Gal eiti miegoti?"- pamanė grožis, pažiūrėjusi į laikrodį...

Sakai dailiausiais jau pagamintas. Tada aš išsiperėsiu dar gražesnį laugh.gif Noriu vieno vaiko- tėvynei laugh.gif Aš tik mažų nemėgstu. Paauginti ir svetimi man netgi patinka tongue.gif

"Palinko Grožis šalia kelio, nusviro GV šalia.." Kaip ten toj dainoj smile.gif

Dievulėliau kiek valandų mega_shok.gif Šviesas gesint, anklodes ant nosių ir miegot. Griežtai ir vienareikšmiai.
Po sunkių dienos darbų- pamiegot visai smagu laugh.gif

Labanakt kaimynės- artimos ir tolimos biggrin.gif

Aišku, jei norėsit mane pakalbint.. atsakysiu mirksiukas.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 09, 03:11)
Aišku, pavydas begalinis jama, kad man tai neduota, užtat turbūt ir vyro-mūro-spintos neturiu   unsure.gif  Bet turbūt taip man ir reikia  blink.gif

Rytoj darysiu suši pirmą kartą. Jei nusinuodyčiau, tai bloguoju neminėkit  rolleyes.gif  Perspėju, nes galiu pamiršti  tongue.gif

Mano tai net lova netaisyta, darbas laukia didis

Užpavydėjai vyro mūro su lenciūgais auksiniais ir batukais smailianosiais irnesakyk.gif Man ir pavydu, bet žinok garsiai apie tigrines negalima šnekėt, nes jų tinklas išplėtotas.. Viską suklauso, viską suseka. Paskui problemų gali kilti tongue.gif

Nusinuodyti gal ir nepavyks.. Kulinarinio įkvėpimo gero ir lengvos rankos rytoj biggrin.gif
Gal kartais vinių kalėjas ateina į svečius??? A?

Parašei tu apie lovos taisymą ir toptelėjo mintis- štai kam reikalingas vyras. Ogi lovai pakloti, patalynei pakeisti.. Juk mes fėjos, trapios kaip ramunės, švelnios kaip pienės ir t.t. Mintis- čiupk telefoną, skambint pati žinai kam ir sakyk: paklok man lovą ir paaiškink kodėl esi pavargus. Užsimink apie suknelę, kurios dėka krūtinė atrodo didesnė.. Groži tu pagalvok..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 09 gruodžio 2007 - 02:25
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 03:11)
Sakai dailiausiais jau pagamintas. Tada aš išsiperėsiu dar gražesnį laugh.gif Noriu vieno vaiko- tėvynei laugh.gif Aš tik mažų nemėgstu. Paauginti ir svetimi man netgi patinka tongue.gif

"Palinko Grožis šalia kelio, nusviro GV šalia.." Kaip ten toj dainoj smile.gif

Dievulėliau kiek valandų mega_shok.gif Šviesas gesint, anklodes ant nosių ir miegot. Griežtai ir vienareikšmiai.
Po sunkių dienos darbų- pamiegot visai smagu laugh.gif
tongue.gif
Labanakt kaimynės- artimos ir tolimos biggrin.gif

Aiškum jei norėsit mane pakalbint.. atsakysiu mirksiukas.gif

tai tau po sunkių dienos darbų (beje, o ką šiandien dirbai? g.gif Kur ataskaita?) miegoti tipo nereikia? Tipo, atsakinėsi į skaitytojų klausimus? g.gif

Davai, gal parašyk savo tel. į až ax.gif Maž rytoj ta didžioji diena, kai mums bus lemta susitikti lotuliukas.gif Galiu ir aš parašyti, man negaila mirksiukas.gif

Ir tada jau marš į lovą, kad akys nebūtų išvarvėjusios rytoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 09, 03:22)
tai tau po sunkių dienos darbų (beje, o ką šiandien dirbai?  g.gif  Kur ataskaita?) miegoti tipo nereikia? Tipo, atsakinėsi į skaitytojų klausimus?  g.gif

Davai, gal parašyk savo tel. į až  ax.gif  Maž rytoj ta didžioji diena, kai mums bus lemta susitikti  lotuliukas.gif Galiu ir aš parašyti, man negaila  mirksiukas.gif

Ir tada jau marš į lovą, kad akys nebūtų išvarvėjusios rytoj  rolleyes.gif

lotuliukas.gif Atsakinėsiu į skaitytojų klausimus.. biggrin.gif Ataskaitą viso savaitgalio pateiksiu rytoj. Šiandien jau nebėra jėgų- akyse matau žvaigždutes smile.gif Trumpai- klijuoju plyteles. WC dekoravimu užsiimu mirksiukas.gif

Telefoną rašau biggrin.gif Bet aš dar nepasiruošus unsure.gif

LABANAKT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 09, 02:43)

Ar man sapnuojasi ar Powerpuff čia???
Pižamų vakarėlis online galim daryt.. Kiek čia mūsų- Bjuti, Powerpuff, aš, DG.
Gv, jau velkasi savo meškiniausią pižamėlę biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif powerpuff vakar isijunge kompa ir nusmigo su juo rankose lotuliukas.gif vakaro programa alus-alus-degtine-alus padare savo lotuliukas.gif
Nu paskaiciau tavo posta ir suzinojau kad uz mane baisiau tik mirtis doh.gif lotuliukas.gif Gerai kad as tik pusiau buhaltere tai gal dar ner taip blogai?
Na pateikiu vakar dienos ataskaita.
Zodziu pries pasimatyma nuejau i svecius pas ta ex kur pries simta metu issiskyrem-pagerem kavos, paplepejom ir tada i miesta nudumiau. Teisybes delei reikia paminet kad as nebuvau to diedo akyse regejus-nu bet jam metu 33 sake, tai kiek pazistu vyru tokio amziaus visi jie jaunai atrodo...nu bet ne sitas.. doh.gif is kart supratau kad jis man per senas ir prisiminiau GV lotuliukas.gif
Nu vat-nuejom i BO-tiksliau as ji ten nusitempiau nes pazistamoj aplinkoj kazkaip drasiau. Siaip nieko visai-pasedejom, pagerem alaus su degtine lotuliukas.gif Taip ir baigesi vakaras. Grizau namo ir tokia neviltis apeme-jetau galvoju ner normaliu diedu jau ant sio svieto..Ech kaip as savo MB pasiilgau verysad.gif
Papildyta:
Sveikute Vakare-matau esi mirksiukas.gif Isivaizduok atsikeliu siandien-nuplesiu virtuvej ukininko kalendoriaus lapeli ir kagi matau- siandien Vakares vardo diena lotuliukas.gif Is karto apie tave pagalvojau. Sveikinu sia proga! 4u.gif Kaip tu laikaisi? Kas naujo? Kada tas tavo firmos vakarelis?
Atsakyti
Labas rytas.

Pagal savo gyvenimo planą jau senai turėjau būtu atsikėlus ir išblizginus namus. Tačiau atsikeliau prieš kokias 10 min. guliu lovoj su nevalytais dantimis ir man nė motais, kad namie bardakas ir kad ates svečių laugh.gif

Einu Powerpuff ataskaitos skaityt geriau nei dulkių valyt laugh.gif

Atsakyti