Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 02:29)
nu nenorekit kad uzsivesciau... doh.gif pasakot laabai megstu....

QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 02:42)
mergaites uzmigot?jez,gal as cia ne laiku pataikiau? g.gif  blink.gif  biggrin.gif

aš tai laukiu tavo rašinėlio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 11, 00:44)
aš tai laukiu tavo rašinėlio  ax.gif

JOOOO???? rolleyes.gif
nu ok,truputi apie save...kaip sakant as jau mamyte...nu ir ne labai jau trumpai - puse desimtmecio,nors paciai dar net zydejimas vysniu neprasidejes biggrin.gif va...buvau skyrelyje hmm...kaip jis ten...na kad nebesam su tais kuriuso mylejom blush2.gif nu kazkas tokio...perejau i skiriuosi...nu ok...issiskyriau...nu zodziu kaip ir be vietos likau blush2.gif
Atsakyti
Atsijungus buvau.....Labankt mergaites

Populi, gal tau nusvis protas per egzamina ir viska zinosi?
Atsakyti
DG labas... 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sellte sveika prisijungus 4u.gif

Vakare, ko nemiegi??

Man tai gal kokio pieno rimtai pasisildyt kad uzmigciau, varau kakavos pasidarysiu...

Su tuo naktiniu valgymu baisu, nejaugi reiks vel grikius slamst pradet? doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 01:55)
DG labas... 4u.gif  rolleyes.gif

Labas labas, kazkokia ramuma sianakt.... smile.gif hmmm...galvoju arteja sventes o as apsirengti neturiu nieko?kaip pastebiu cia as viena gal taip sureiksminu apsirengima...siaubas, noriu buti grazi per sventes, sukuosena jau uzsisakiau pas savo kirpeja...

Beje kur Bjuti,????
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 02:52)
JOOOO???? rolleyes.gif
nu ok,truputi apie save...kaip sakant as jau mamyte...nu ir ne labai jau trumpai - puse desimtmecio,nors paciai dar net zydejimas vysniu neprasidejes biggrin.gif va...buvau skyrelyje hmm...kaip jis ten...na kad nebesam su tais kuriuso mylejom blush2.gif nu kazkas tokio...perejau i skiriuosi...nu ok...issiskyriau...nu zodziu kaip ir be vietos likau blush2.gif

aga, ir aš visur buvau, bet čia linksmiausia thumbup.gif
dabar naujos meilės ieškau biggrin.gif ir aš mamytė mirksiukas.gif
Atsakyti
Advoco ir tu mamyte??kaip fainai jums pavydziu...as taip noriu leliuko....mmmm
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 11, 00:58)
aga, ir aš visur buvau, bet čia linksmiausia  thumbup.gif
dabar naujos meilės ieškau  biggrin.gif  ir aš mamytė  mirksiukas.gif

Nu va...
matai as tai kai klausia ar ieskau-neee,sakau,mane lai suranda.... bigsmile.gif blush2.gif bet cia matyt tik paciai sunku pripazinti blush2.gif

Na yra vienas zmogus kuris man laaabai patinka...bet...oi kaip jauciu kad jis mergisius.... doh.gif ir dabar catinam...nu pora men iki 3 nakties catinom...ir dar is neto...buvom ne karta susitike... rolleyes.gif bet tas jausmas kad pas ji kazkas yra...uzmusa mane...nors jis nei neigia nei patvirtina tai... blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 11, 03:00)
Advoco ir tu mamyte??kaip fainai jums pavydziu...as taip noriu leliuko....mmmm

aga ax.gif jau septyni metai kaip mamytė bigsmile.gif

QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 03:02)
Na yra vienas zmogus kuris man laaabai patinka...bet...oi kaip jauciu kad jis mergisius.... doh.gif

ne koks jausmas... g.gif

o iš kur tu esi? ax.gif
Atsakyti
Pagal DG vyrai svolaciai...nors ir moteru visokiu yra....

Nu jo jausmas ne koks kai nepasako nei taip nei ne....
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 11, 01:05)
aga  ax.gif  jau septyni metai kaip mamytė  bigsmile.gif
ne koks jausmas...  g.gif

o iš kur tu esi?  ax.gif

Is kauno esu...:)nu jo...jausmas kad jis visoms mielas ne koks schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 11, 01:07)
Pagal DG vyrai svolaciai...nors ir moteru visokiu yra....

Nu jo jausmas ne koks kai nepasako nei taip nei ne....

matyt renkasi...kaip drauge sako...nu jo...tu grazi protinga linksma-bet su vaiku... blink.gif uzmuso ta mintis...va butent iskart ir galvoju kad taip jis masto doh.gif

pasidalinkit patirtim,ar esat opajute va tu advoco kad maziukas buna kliutis?m? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 03:10)
matyt renkasi...kaip drauge sako...nu jo...tu grazi protinga linksma-bet su vaiku... blink.gif uzmuso ta mintis...va butent iskart ir galvoju kad taip jis masto doh.gif

pasidalinkit patirtim,ar esat opajute va tu advoco kad maziukas buna kliutis?m? mirksiukas.gif

doh.gif va tie žodžiai mene užmuša vietoj.... gun_bandana.gif gun_smilie.gif

aš su savo ex'u išsiskyriau (va jau šeštadienį bus mėnuo) kaip tik dėl to, kad jis sumąstė, jog gali rasti merginą ir be vaiko doh.gif
nors pragyvenom kartu virš dviejų metų... unsure.gif
Atsakyti