Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 10:47)
šiaip tai dar nepriprantu prie tavo vardo

aš pati dar prie jo nepriprantu.... ax.gif

pas mus taip lyja... doh.gif sėdžiu dabar darbe, geriu kavytę ir galvoju.... rolleyes.gif kaip gerai, kad tas statybinikas yra.... biggrin.gif atvažiavo, pajamė, į darbelį atvežė wub.gif fainiai... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, jungiuosi kavos. 4u.gif
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 11, 01:24)
populi, aš irgi už tave džiaugiuosi  4u.gif Egzaminą iš bendrojo išsilavinimo parašysi wink.gif

Aš ir taip manau egzaminą strateginio valdymo parašysiu iš bendro išsilavinimo irnesakyk.gif kas man protingai (ačiū GV aciuks.gif). O jei ka galima ir per skolų savaite išsilaikyti, dar nesu to dariusi ...
QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 01:29)
nu nenorekit kad uzsivesciau... doh.gif pasakot laabai megstu....
tik baisu kad nesigautu rasinelis blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Norim, kad užsivestum thumbup.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 12 11, 01:29)
Labanaktis, Populi wink.gif
Baltai pavydžiu tau dvejų valandų atsisveikinimo mašinoj  ax.gif

Aš ir sau pavydžiu wub.gif . Padovanojo baltas rožes ... Iš kur jis žino mano mėgstamas gėles?

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 11, 01:57)
Su tuo naktiniu valgymu baisu, nejaugi reiks vel grikius slamst pradet? doh.gif [/color]
Papildyta:
[b]Labas labas, kazkokia ramuma sianakt.... smile.gif  hmmm...galvoju arteja sventes o as apsirengti neturiu nieko?kaip pastebiu cia as viena gal taip sureiksminu apsirengima...siaubas, noriu buti grazi per sventes, sukuosena jau uzsisakiau pas savo kirpeja...

DG o kaip tau tie grikiai padeda? Kiek dienų išlaikai? Mano rekordas maksimum 3 dienos, bet jau seniai buvo reik gal vėl prisiminti šitą maitinimosi būdą? g.gif
Drabužių pirkti nemėgstu schmoll.gif todėl visą laiką neturiu ką apsirenkti. bet jau pradedu priprasti lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 09:27)
Labas rytas user posted image

Tiesiog puikus jausmas nueit miegot padoriai kultūringu laiku. Visoms rekomenduoju.. DG girdi??? Atsikėliau lengva kaip pūkelis, miegojau kaip užmušta. Jėgų milijonai su trupučiu.

Nesakysiu tongue.gif Geriau pasidžiaugsiu su tavim dėl gautų gėlių user posted image , dėl to, kad tau vėl patinka Banderasas user posted image

Aišku, palinkėsiu sėkmės egzamine ir lengvo darbo rašymo.
Tikiu, kad tu protinga user posted image
Įdomus tas gyvenimas mirksiukas.gif
Geros bei produktyvios dienos visoms user posted image

Šaunuolė GV, kad išsimiegojai. Grožio miegas visalaik į naudą 4u.gif
aš ir pastebėjau, kad mes kaip kokia sekta ar klubas, aš kur bebučiau su naujais žmonėmis visas abžiūriu ir galvoju, o gal čia kuri iš supermylimiausiu?
Atsakyti

Labų dienų Sellte user posted image

Miela malonu matyt čionais. Bet klausykis šita temelė gaunasi jau kaip ir koks slaptas klubas, draugija, sekta- narė atveda narę ir t.t. Be rekomendacijos čia- nė žingsnio lotuliukas.gif

Minėjo Abžorytė, kad buvot puodelio susitikusios prieš jos kelionę ir kūrėt planus nevidonės smile.gif

Sakei, jog mėgsti rašinėlius.. tu tik rašyk, nes mėgstu skaityt biggrin.gif Tegu mintys liejasi, diskusija verda..

Nu zinokit as siaip kukli mergaite 4u.gif Tai kol isivaziuosiu tai visos ziurek jau su antrom pusem bus ir issiskirste lotuliukas.gif O as busiu tik pradejusi isivaziuoti... ax.gif

oi mergai grisiu veliau..einu kavos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 11, 01:57)
kaip pastebiu cia as viena gal taip sureiksminu apsirengima...siaubas, noriu buti grazi per sventes, sukuosena jau uzsisakiau pas savo kirpeja...

Oho... kokia tu ankstyva smile.gif
Aš net nežinau kur ir kaip sutiksiu Naujus.. todėl ir nei apie rūbus negalvoju, nei apie šukuoseną ax.gif Gal tundra aš truputį šituo klausimu, bet nesuku galvos dėl to kaip atrodau laugh.gif O reikėtų..

QUOTE(populi @ 2007 12 11, 10:08)

kas man protingai (ačiū GV aciuks.gif). O jei ka galima ir per skolų savaite išsilaikyti, dar nesu to dariusi  ...

Padovanojo baltas rožes ... Iš kur jis žino mano mėgstamas gėles?

Sakau, kad tu protinga.. nežinai kas yra skolų savaitė???? irnesakyk.gif

Baltos rožės, juodos Banderaso akys... suprantu kodėl tu toj mašinoj tiek laiko tupėjai laugh.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 10:31)

Nu zinokit as siaip kukli mergaite 4u.gif Tai kol isivaziuosiu tai visos ziurek jau su antrom pusem bus ir issiskirste lotuliukas.gif O as busiu tik pradejusi isivaziuoti... ax.gif

Kukli sakai??? Ateina čia visos kuklios.. o paskui kas daros? Kartais net baisu lotuliukas.gif

Nežinau kaip kitos, bet GV šitos temelės artimiausiu metu nežada apleisti.. Su kuolu manęs iš čia neišmušit tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 10:37)
Kukli sakai??? Ateina čia visos kuklios.. o paskui kas daros? Kartais net baisu lotuliukas.gif

Nežinau kaip kitos, bet GV šitos temelės artimiausiu metu nežada apleisti.. Su kuolu manęs iš čia neišmušit tongue.gif

Nu niekaip neįsivaizduoju GV kuklios tongue.gif tongue.gif nors tu ką lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas visoms supermylimiausioms fėjoms. Smagu kad jūs vis dar čia esate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 11, 10:59)
Nu niekaip neįsivaizduoju GV kuklios  tongue.gif  tongue.gif  nors tu ką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labas visoms supermylimiausioms fėjoms. Smagu kad jūs vis dar čia esate  biggrin.gif

Kas čia šneka?? Ar tik ne Dovyyylė su trim y lotuliukas.gif
Galvojau užblokavo tave gražuolis direktorius tongue.gif Pasirodo- nea laugh.gif Išvada- tu jam patinki tongue.gif

p.s. Nuo kito posto būsiu kukli user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 11:12)
Kas čia šneka?? Ar tik ne Dovyyylė su trim y lotuliukas.gif
Galvojau užblokavo tave gražuolis direktorius tongue.gif Pasirodo- nea laugh.gif Išvada- tu jam patinki tongue.gif

p.s. Nuo kito posto būsiu kukli user posted image

Jo jo, tryyys y thumbup.gif išmokai jau thumbup.gif
ar patinku, tikrinsim per kalėdinį balių (susigalvojau sau intrigą mat biggrin.gif ) Jau ir suknia su gilia iškirpte apsirūpinau mirksiukas.gif mirksiukas.gif

O per didelis kuklumas kenkia.. nereikia tau jo. nebūsi tada mūsų GV 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 09:47)
Powerpuff[/b], ar ne metas pusryčiams..?

Labas rytas mergaites 4u.gif Pusryciai seniausiai sulapnoti ir jau pietu nesulaukiu..Uzkniso jau darbas-ner net kada SM parasyti gun_bandana.gif Viskas-nutariau ieskotis kito darbo!
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 11, 11:15)

Jau ir suknia su gilia iškirpte apsirūpinau  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Kas čia Jums su tom sukniom darosi?
Visos tik ginkluojasi, atakoms ruošiasi.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 11, 11:30)
Viskas-nutariau ieskotis kito darbo!

Priešpiečius tada prisimink. Yra ir tokie..
Jei reikės pamainos prisimink GV. Viską atiduočiau už galimybę dirbt panašų darbą į tavo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 11:34)
Priešpiečius tada prisimink. Yra ir tokie..
Jei reikės pamainos prisimink GV. Viską atiduočiau už galimybę dirbt panašų darbą į tavo tongue.gif

Sutarta drinks_cheers.gif keiciames darbais! Zinok nebenoretum padirbus cia savaite kokia.. Jau cia net i tulika pamirstu nueit buna per tuos darbus tai vos speju nulekt paskui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 11, 11:36)
Sutarta drinks_cheers.gif keiciames darbais! Zinok nebenoretum padirbus cia savaite kokia.. Jau cia net i tulika pamirstu nueit buna per tuos darbus tai vos speju nulekt paskui lotuliukas.gif

Vistiek noriu. Žinau, kad dirbantys šitoje srityje netinginiauja kaip kad kai kurios administratorės laugh.gif Nenugriūni bebėgdama? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 11 gruodžio 2007 - 10:48
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 11:34)
Kas čia Jums su tom sukniom darosi?
Visos tik ginkluojasi, atakoms ruošiasi.. biggrin.gif
[

aš žinau, kad ir taip graži esu, bet papildomos priemonės nepakenks biggrin.gif kaip, pvz, ir juodos kojinės ir kažkokie naujoviški lazeriu padaryti stringiukai laugh.gif laugh.gif
Atsakyti