Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(advoco @ 2007 12 11, 01:21)
doh.gif va tie žodžiai mene užmuša vietoj....  gun_bandana.gif  gun_smilie.gif

aš su savo ex'u išsiskyriau (va jau šeštadienį bus mėnuo) kaip tik dėl to, kad jis sumąstė, jog gali rasti merginą ir be vaiko  doh.gif
nors pragyvenom kartu virš dviejų metų...  unsure.gif

eina sau...nu ka reikia sakyti....va as ir bijau to labai...bet tai klausyk ADVOCO kam mums tie aplepausiai irnesakyk.gif jei tavo maziukas irgi taip zarstosi komplimentais kaip maniskis siandien tai spjauti i juos visus rolleyes.gif Maniskis sako-tu mano graziausia populiariausia mylimiausia mergaite blush2.gif blush2.gif blush2.gif ir taip faina faina...silta silta paliko sirdelej rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 11 gruodžio 2007 - 01:32
Sellte, gerai kad čia atėjai smile.gif

Čia mergaitės protingos renkasi. Supras ir paguos kai liūdėsi, bet neleis ilgai tuo liūdesiu mėgautis. Pažvelgs į situaciją iš šono ir pasakys, kad visgi čia tu nekalta ir Jis turėtų gražiau elgtis. Arba lieps neišsidirbinėti ir gražiai elgtis su Tuo, kuris to vertas. Išvardins tavo gerąsias savybes, kai jas pamirši. Ech, jezau susisentimentinau blush2.gif Prisiminiau tuos gražius pasakymus apie draugus, kurių buvo pina tema , berods draugų dieną? Ech... wub.gif GV, ar atsispausdinai ir pasikabinai ant sienos, kiap žadėjai? Jei atsispausdinai tai ir aš pažadu susirast tą temą ir atsispausdint smile.gif

Einu miegučio į naujuosius patalus, labanaktis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 11, 01:34)
Sellte, gerai kad čia atėjai smile.gif

Čia mergaitės protingos renkasi. Supras ir paguos kai liūdėsi, bet neleis ilgai tuo liūdesiu mėgautis. Pažvelgs į situaciją iš šono ir pasakys, kad visgi čia tu nekalta ir Jis turėtų gražiau elgtis. Arba lieps neišsidirbinėti ir gražiai elgtis su Tuo, kuris to vertas. Išvardins tavo gerąsias savybes, kai jas pamirši. Ech, jezau susisentimentinau  blush2.gif Prisiminiau tuos gražius pasakymus apie draugus, kurių buvo pina tema , berods draugų dieną? Ech...  wub.gif GV, ar atsispausdinai ir pasikabinai ant sienos, kiap žadėjai? Jei atsispausdinai tai ir aš pažadu susirast tą temą ir atsispausdint  smile.gif

Einu miegučio į naujuosius patalus, labanaktis  rolleyes.gif

VAKARE zinok jau pasekiau sia tema ir sitas mergaites ir kai jau tikrai nekilo abejoniu kad cia protingos mergaites renkasi tai ir ikeliau savo koja baciuku 39-40 dydzio cia blush2.gif

kurioj temoj buvo apie draugus?ne sten jus tiek prirase.... doh.gif pasisakau is karto-trecdali tesu perskaicius... ax.gif smile.gif
Papildyta:
Bet tai jus ir istvermingos...mano ir simpatukas jau liulia nuejo... unsure.gif kaip manote kad atsikelti sesta reiktu jau man i lova...bet tai be patalynes naujos... g.gif biggrin.gif kiba sedesiu per nakt ant kedes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 11 gruodžio 2007 - 01:39
QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 01:37)
kurioj temoj buvo apie draugus?ne sten jus tiek prirase.... doh.gif pasisakau is karto-trecdali tesu perskaicius... ax.gif  smile.gif

Neatsimenu tiksliai, bet turėtų būt kažkur max 7 temos atgal, tame tarpe lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš prisijungiau rugsėjo gale, ir tai viršvalandžius sėdėjau kol suskaičiau viską nuo pradžių biggrin.gif Tai manau nieko tokio wink.gif

P.S. ką tik pasiklojau lovą yahoo.gif yahoo: yahoo: kaip smagu, viena pusė oranžinė, o kita balta, mmmm smile.gif labanaktis šeimyna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 03:31)
ir taip faina faina...silta silta paliko sirdelej rolleyes.gif

jo... mano pipiras pats geriausias mano vyras thumbup.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 11, 03:34)
Einu miegučio į naujuosius patalus, labanaktis  rolleyes.gif

labanakt 4u.gif

QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 03:43)
kiba sedesiu per nakt ant kedes lotuliukas.gif

einam prigulsim mirksiukas.gif rytoj susirinksim kavos iš ryto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo advoco: 11 gruodžio 2007 - 01:48
QUOTE(advoco @ 2007 12 11, 01:47)
jo... mano pipiras pats geriausias mao vyras  thumbup.gif
labanakt  4u.gif
einam prigulsim  mirksiukas.gif  rytoj susirinksim kavos iš ryto  mirksiukas.gif

niu davai.. mirksiukas.gif
saldziu mergaites smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu ne be patalynės naujos tai neik miegot schmoll.gif lotuliukas.gif
Aš čia džiūgauju kaip vaikas, bet man iš tikro fainai, ir smagu kad slogias nuotaikas pavyko išsklaidyti smile.gif

Šiaip bent jau aš tai ne tokia ir ištverminga. Jau kelinta savaitė mažai miegu, ir jaučiu kad pradeda stogas važiuot - lengvai užpuola visokios nuotaikos. Jau kaupiuosi grįžimui į normalų gyvenimą smile.gif

P.S. ar aš jau sakiau labanaktis? biggrin.gif Manęs jau nebėra, dabar tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 11, 03:49)
P.S. ar aš jau sakiau labanaktis?  biggrin.gif Manęs jau nebėra, dabar tikrai  4u.gif

aga, ir aš dar čia biggrin.gif bet jau tikrai labanakt biggrin.gif

Atsakyti
labanakt..........
Atsakyti
Labas rytas user posted image

Tiesiog puikus jausmas nueit miegot padoriai kultūringu laiku. Visoms rekomenduoju.. DG girdi??? Atsikėliau lengva kaip pūkelis, miegojau kaip užmušta. Jėgų milijonai su trupučiu.

Iškepiau vakar tuos blynus labai greitai.. Skubėjau kelio į žvaigždes dienoraščio žiūrėt. Tai pakišau diedui ir šuniui po bliūdelį maisto ir nurūkau prie TV seiliotis dėl savo Audriaus (jei kuri matėt tai stilistai baisiai sudarkė mano svajonių vyrą, bet gražiam vyrui ir snarglys tinka)

QUOTE(populi @ 2007 12 11, 01:14)
GV nesakyk, kad aš pati kalta.

Nesakysiu tongue.gif Geriau pasidžiaugsiu su tavim dėl gautų gėlių user posted image , dėl to, kad tau vėl patinka Banderasas user posted image

Aišku, palinkėsiu sėkmės egzamine ir lengvo darbo rašymo.
Tikiu, kad tu protinga user posted image

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 11, 01:24)
aš ir dabar negalėčiau tiksliai pasakyti kas su kuo ėjo į pasimatymą, kas kažką turi ir kas neturi  doh.gif Čia tik pačios seniausios senbuvės taip įgudę, akį išlavinę  bigsmile.gif

Kaži aš tik nesveika ar visai nesveika... user posted image bet galiu apie kiekvieną po pasakojimą, žinau kas ką myli kas ko ne. Kaip ant delno Jūs visos GV biggrin.gif Ale koks didelis tas delnas- tiek fėjų juk tongue.gif

QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 01:29)
hu net palengvejo,bo sakau cia jusu tiek kad... doh.gif Laukiu abzorytes 4u.gif turejau cia ateiti kol grizusi uz rankos neatvede blush2.gif  tongue.gif

Labų dienų Sellte user posted image

Miela malonu matyt čionais. Bet klausykis šita temelė gaunasi jau kaip ir koks slaptas klubas, draugija, sekta- narė atveda narę ir t.t. Be rekomendacijos čia- nė žingsnio lotuliukas.gif

Minėjo Abžorytė, kad buvot puodelio susitikusios prieš jos kelionę ir kūrėt planus nevidonės smile.gif

Sakei, jog mėgsti rašinėlius.. tu tik rašyk, nes mėgstu skaityt biggrin.gif Tegu mintys liejasi, diskusija verda..

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 11, 02:34)
GV, ar atsispausdinai ir pasikabinai ant sienos, kiap žadėjai?

Išsisaugojau kompe tą paveiksliuką apie draugus biggrin.gif
Karts nuo karto užmetu akį.

Baisiai tau pavydžiu tos oranžiniai- baltos patalynės.. Ar matei maksimoje daug vienišų sielų beplaukiojant? Juk pagal čia gimusią teoriją vakarais nežieduotų diedų paduoda???

-----------

Beje, apie tuos vakarinius pasishopinimus. Visai netoli manęs yra naktimis dirbanti maksima. Kartais kai nesimiega arba visą vakarą nerandu laiko nueiti būtiniausių dalykų nusipirkti- einu naktį. Po tų pokalbių apie dejavimus dėl per didelių vyno butelių ir t.t. pradėjau stebėti apsipirkinėjančius žmones. Pastebėjau, jog tikrai pasitaiko vienišų žmonių- tik vieniša siela sielai nelygi. Kaip čia paaiškinus. Kai kurie tokie diedai užsidepresavę ir negyvi.. stovi kaip šmėklelės, o akyse užrašas merginos aš vienišas, bet esu nedrąsus. Mačiau merginų žvakes beuostančias.. Net minčių buvo kilę, kad gal čia Jūs.. bet juk dauguma kaunietės čia.

Įdomus tas gyvenimas mirksiukas.gif

Geros bei produktyvios dienos visoms user posted image
Atsakyti
niu, ką, labą rytelį 4u.gif gal kas kavytės jungiasi ax.gif

user posted image
Atsakyti
Advoco, šiaip tai dar nepriprantu prie tavo vardo geriam kavytę.. drinks_cheers.gif:

user posted image

Powerpuff
, ar ne metas pusryčiams..?
Atsakyti