Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(advoco @ 2007 12 11, 14:48)
ti, kad nebai jaučiasi tas skirtumas...  ax.gif

Bet tai yra reikšmingas faktas mūsų temai. Taip pat svarbu.. kaip atrodo, kaip bendrauja, šeimyninė padėtis, finansines galimybes žinom (skypą juk įperka)
lotuliukas.gif

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 11, 15:29)
jetau koks grazus bankininkas mane prieme,net drauge pavydejo rolleyes.gif

Gražūs bankininkai bėda- per jų šypsenas ir paslaugumus galima ir paskolą pasiimt per klaidą ar kokią pensijų kaupimo sutartį pasirašyt.. Atsargiai tu ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 12:35)

Gražūs bankininkai bėda- per jų šypsenas ir paslaugumus galima ir paskolą pasiimt per klaidą ar kokią pensijų kaupimo sutartį pasirašyt.. Atsargiai tu ten biggrin.gif

tikiu rolleyes.gif dar uzmaciau kad geriausias spalio menesio bankininkas rolleyes.gif wub.gif uch,gaila nepaklausiau jo darbo laiko lotuliukas.gif bet nieko,pro langa matos kas dirba rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 11, 15:38)
uch,gaila nepaklausiau jo darbo laiko lotuliukas.gif bet nieko,pro langa matos kas dirba rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Jau matau tave stovinčią prie stilkinių bankų sienų, langų.. nosį prilipinusią prie stiklo ir žiūrinčią į bankininką laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 15:27)
Visiškai su tavim sutinku. Taip nuolat lodama apie amžiaus svarbą ne kartą pagalvojau tą patį laugh.gif Jau matau mus abi vaikščiojančias po parką- mes jaunos, gražios, blondinės..o iš paskos bidzena du pensionai- mūsų meilės biggrin.gif Jie taip pat blondinai- bet kalti ne dažai.. o laikas niekadėjas.  lotuliukas.gif

Man reikia, kad mano vyras užaugintų vaikus, nemirtų nuo senatvės vaikui einant į kokią aštuntą klasę, turėtų jėgų ne tik Panoramą žiūrėt, o į klubą aš ir su kokia drauge galiu nueit.. ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vaizdeli isivaizduoju lotuliukas.gif Gal mums i prieglauda seniuku vaziuoti ieskoti? lotuliukas.gif Nebus priekabūs, neprimatys, bus galima nesidepiliuoti beigi laisvai kilu priaugti tongue.gif

Susipazinkite su GV ir Bjuti potencialiais jaunikiais lotuliukas.gif

user posted image

Kalbant apie antrąją posto dalį - pritariu tam 100 % thumbup.gif O i kluba, man atrodo, greitu laiku siausim mes dvies mirksiukas.gif

p.s. bet tavo senukas nera per senas wink.gif Spetu dar laisvai ir anuku susilaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 12:40)
Jau matau tave stovinčią prie stilkinių bankų sienų, langų.. nosį prilipinusią prie stiklo ir žiūrinčią į bankininką laugh.gif

nu neblogai atrodytu rolleyes.gif lotuliukas.gif user posted image
mazius atnese kede,pasodino teletabi ir liepe man ji maitint wub.gif doh.gif lotuliukas.gif
ai,vakar kaip juokemes,atvaziavo dar vaiku neturintys draugai(porele),Nedas sako a auuu,drauge klausia-ka cia reiski?kaku nori? blink.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu kaip dejau zvengt,nu grynai kaip kumele lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 11, 15:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Vaizdeli isivaizduoju  lotuliukas.gif  Gal mums i prieglauda seniuku vaziuoti ieskoti?  lotuliukas.gif Nebus priekabūs, neprimatys, bus galima nesidepiliuoti beigi laisvai kilu priaugti  tongue.gif

Žinok žinau tokį parkelį, visai šalia jo yra kunigų senimarija ir kažkokia veteranų prieglauda.. Tai gal prasisukam prie progos.. Sveriam kokius du pajėgesnius laugh.gif ir varom į mišką tongue.gif Jei senukų nerasim..galėsim eiti prie seminarijos- atsistosim po langais- pasiraitosim sijonus, šlaunis atidengsim ir švilpausim.. Žinai kiek ten vyrų ir visi ant dietos pasodinti. Garantuotai kokius du iš tiesaus kelio išvesim tongue.gif
lotuliukas.gif

Atsakyti
Nu jau tempai pas jus doh.gif As nespeju skaityti tai ka besakyti apie pasisakymus ax.gif
Nu pasakykit kad ne mane viena traukia ant miego... blush2.gif Paskaitose nuo 8 sedejau tai su viena ranka prisidengusi(atseit atsiremusi biggrin.gif ?su kita vaizdavau kad rasau ka pasakoja destytuve...ale is tikro SELLTE liulia dare tongue.gif jau tik jauciu kad grimztu kazkur...ir tik dar mintis-a galit tyliau???? g.gif lotuliukas.gif
Nu bet atlaikiau ta neraliuota paskaita ir tik uzrasus teks sviestis is kitu pazangiu studentu blush2.gif O kitoj paskaitoj tai vel linksminau save...visiems is eiles siuntinejau sms,ir tam savo "gerieciui"(kabute sdelto kad vargu ar jis jau toks gerietis g.gif rolleyes.gif rolleyes.gif kad palaikytu kompanija kol neuzmigau...issilupau mandarina per paskaita ir valanda bandziau ji suvalgyt,kol skiltele nutaikai i burna isideti kad destytojas neuzmatytu.... doh.gif lotuliukas.gif o kiek pavydinciu aplink buvo bigsmile.gif blush2.gif tongue.gif
Apie tuos amziaus skirtum,us tai man kazkaip nesibendrauja su vyresniais...mano "gerietis "metais jaunesnis tai pats tas flirt.gif Nors manau cia ne metai esme...velnias zino...gal auros sutinak...nu zinot...man atrodo kad sutinka...o jis gal kitokios auros dar iesko... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 14:52)
Žinok žinau tokį parkelį, visai šalia jo yra kunigų senimarija ir kažkokia veteranų prieglauda.. Tai gal prasisukam prie progos.. Sveriam kokius du pajėgesnius laugh.gif ir varom į mišką tongue.gif Jei senukų nerasim..galėsim eiti prie seminarijos- atsistosim po langais- pasiraitosim sijonus, šlaunis atidengsim ir švilpausim.. Žinai kiek ten vyrų ir visi ant dietos pasodinti. Garantuotai kokius du iš tiesaus kelio išvesim tongue.gif
lotuliukas.gif

ale kokie faini toe kunigai buna...grieko verti ir ne vieno... doh.gif flirt.gif
tik kai kuriu balsiukai tokie geeejiski hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 15:52)
Apie tuos amziaus skirtum,us tai man kazkaip nesibendrauja su vyresniais...mano "gerietis "metais jaunesnis tai pats tas flirt.gif Nors manau cia ne metai esme...velnias zino...gal auros sutinak...nu zinot...man atrodo kad sutinka...o jis gal kitokios auros dar iesko... unsure.gif

Būtent auros thumbup.gif
o aš prisišnekėsiu ir būdama kokių 35 metukų, 20-metį susirasiu biggrin.gif biggrin.gif Tuomet tikrai vaiką į aštuntą klasę galės lydėti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyyyle: 11 gruodžio 2007 - 14:56
QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 15:52)
Nu jau tempai pas jus doh.gif As nespeju skaityti tai ka besakyti apie pasisakymus ax.gif

Įprasi. Nieko tokio.. čia tik laiko klausimas tongue.gif
Mandarino užsinorėjau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 14:59)
Įprasi. Nieko tokio.. čia tik laiko klausimas tongue.gif
Mandarino užsinorėjau.. ax.gif

nu sakiau kad visi man to mandarino pavydejo hihihi.gif ir tu dar... tongue.gif ale taip jie man kvepia kaledomis bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 11 gruodžio 2007 - 15:03
QUOTE(Sellte @ 2007 12 11, 13:03)
nu sakiau kad visi man to mandarino pavydejo hihihi.gif ir tu dar... tongue.gif ale taip jie man kvepia kaledomis bigsmile.gif  rolleyes.gif

norit pavaisinsiu?man mb visa deze nupirko wub.gif wub.gif as neisivaizduoju kaledu be ju wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 11, 15:11)
norit pavaisinsiu?man mb visa deze  nupirko  wub.gif  wub.gif as neisivaizduoju kaledu be ju  wub.gif  wub.gif  wub.gif

a girdz MONIKUTEEE!!!tu prasom nuo manes demesio nenuviliok!!!!negrazu taip schmoll.gif lotuliukas.gif as juk naujoke blush2.gif pasefuot turetai mane o ne i save noret demesi atkrepti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 11 gruodžio 2007 - 15:20