Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

hi.gif
lekiu rengtis ir vel i miesta doh.gif jau ukniso tie lakstymai negyvai doh.gif
vakar velai sumaniau eglute puost,ale jos koju 2 neradau doh.gif lotuliukas.gif ir supratau kad taip atsitikt gali tik man doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 11, 11:47)
ir kažkokie naujoviški lazeriu padaryti stringiukai  laugh.gif  laugh.gif

Pradedu įsivaizduot tave esant robote policininke lotuliukas.gif
Triusikėliai lazeriniai, korsetas šaudantis, auskaruose vėl kokie pričiundalai laugh.gif
Atsakyti
Labas Krasavicos wub.gif

Bjuti šiandien nespėjo atlėkti darban, kai teko apturėti ilgą pokalbį su piktu klientu. Kuris girdi tik save, ir tik save nuostabiausiajį doh.gif Pradėjo grąsinti teismais ir pragaru, gerai, kad aš jau išaugau iš to visko bijojimo amžiaus lotuliukas.gif Nors po pokalbio pasigailėjau, kad nerūkau - būčiau kokį paką cigarečių surūkiusi tongue.gif Teko terapijai SM pasirinkti. Girdėjau, irgi sukelia priklausomybę, bet kur kas sveikiau nei rūkymas tongue.gif

Kas dar? A, vakar visai patiko anglų kursai. Tokia įdomi diskusija gavosi - tai reiškiausi, kaip begalėjau ax.gif Mes mane iš tų kursų mergos, o tai viena kalbu, mane vieną ir taiso, vadinasi, viena ir tobulėju tongue.gif Ok, ok, ne visai viena, bet taip beveik...

Mano vaikas vakar vakare padarė man pranešimą apie savo nuodėmes... Pasirodo, per šiuos mokslų metus yra pabėgęs iš trijų pamokų doh.gif Labai gailisi, daugiau taip nedarys, ir ta proga, savaitę nesinaudos kompu. Galvoju, mane taip nubaustų doh.gif Ach, kaip gera būti suaugusiai thumbup.gif

Selte, sveika atvykusi smile.gif Galėsim draugiškai kovoti dėl geriausios pasakotojos titulo tongue.gif

Pagalvojau, kad aš irgi ne visas istorijas merginų atsimenu, nors tobulėju thumbup.gif Jei per SM egzaminą ištraukčiau bilietą apie GV, Abžorytę - tai gaučiau 10, jei apie DG, Drugelį, Viltę, Populi (paplėtočiau Banderaso temą tongue.gif ), Advoco (Statybininko tema biggrin.gif ), - nu kokiems aštuoniems ištempčiau fantaziją įjungusi lotuliukas.gif Ai, dar Dominyyka... Ale ji mus metė, būsiu prisidirbusi ax.gif

DG - smagu, kad mane prisiminei smile.gif Aš vis dar kartais pasijaučiu naujoke blush2.gif Nes tik nuo 13 temos prisijungiau

Smailikai užkniso juodai......
O gal padirbam? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 11:51)
Pradedu įsivaizduot tave esant robote policininke lotuliukas.gif
Triusikėliai lazeriniai, korsetas šaudantis, auskaruose vėl kokie pričiundalai laugh.gif

bet ir tavo vaizduote... biggrin.gif tai Ksena mane matai, tai robote policininke laugh.gif
O tie stringiukai, tai lazeriu padaryti, kad neįsispaustų ir visi galiotų spėlioti - su kelnaitėmis tu ar ne biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 11, 11:52)
O gal padirbam? wink.gif

Pritariu.........
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 11:45)
Vistiek noriu. Žinau, kad dirbantys šitoje srityje netinginiauja kaip kad kai kurios administratorės laugh.gif Nenugriūni bebėgdama? lotuliukas.gif

Kur negriusi lotuliukas.gif Na taip jau stipriai pasiteskus nebuvau bet i stalo kampa daznai trinkteliu ir vaikstau paskui melynom kojom lotuliukas.gif
Noriu buti tinginiaujancia administratore.. cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 11 gruodžio 2007 - 11:06
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 11, 11:56)
Pritariu.........

O negalim kartu ir dirbt ir ilsėtis? laugh.gif
Girdžiu, kad sakot neaaa- tada Jūs dirbat, aš ilsiuosi tongue.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 11, 11:52)
Mano vaikas vakar vakare padarė man pranešimą apie savo nuodėmes... Pasirodo, per šiuos mokslų metus yra pabėgęs iš trijų pamokų  doh.gif  Labai gailisi, daugiau taip nedarys, ir ta proga, savaitę nesinaudos kompu. Galvoju, mane taip nubaustų  doh.gif  Ach, kaip gera būti suaugusiai  thumbup.gif

Tavo postus skaitau po kelis kartus ax.gif
Baisiai gerai rašai biggrin.gif Ne veltui pasakotojos titulą turi tongue.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 11, 12:06)
Noriu buti tinginiaujancia administratore.. cry.gif

Jau geriau nusivylusia šeimininke nei tokia administratore biggrin.gif

Pasaugok tu save biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 11 gruodžio 2007 - 11:28
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 12:34)
Kas čia Jums su tom sukniom darosi?
Visos tik ginkluojasi, atakoms ruošiasi.. biggrin.gif

aš savaitgalį irgi eisiu ieškoti juodos suknios ir batų tongue.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 11, 12:52)
Advoco (Statybininko tema biggrin.gif

lotuliukas.gif
statybininkas nusiprko žemės slypą ... smile.gif sau.... cool.gif pavasarį namą sakė pradės statyti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 11, 12:37)
aš savaitgalį irgi eisiu ieškoti juodos suknios ir batų  tongue.gif
lotuliukas.gif
statybininkas nusiprko žemės slypą ...  smile.gif sau....  cool.gif pavasarį namą sakė pradės statyti...  biggrin.gif

Siaubas.. Kosminiu greičiu plinta suknelių virusas. Visos pakirstos- atspari tik GV. Gal kokias mišias užsakyti- gal sustabdys plitimą.. user posted image

Kiek tam statybininkui metų? Perspektyvus vyras žiūriu.. Renkasi SMo simpatijas tongue.gif O aš tokios blogos nuomonės apie juos (statybininkus) buvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 11, 13:48)
Siaubas.. Kosminiu greičiu plinta suknelių virusas. Visos pakirstos- atspari tik GV. Gal kokias mišias užsakyti- gal sustabdys plitimą..  user posted image

Kiek tam statybininkui metų? Perspektyvus vyras žiūriu.. Renkasi SMo simpatijas tongue.gif O aš tokios blogos nuomonės apie juos (statybininkus) buvau ax.gif

mišos nebepadės lotuliukas.gif

statybininkui 34... ax.gif man 26.... ax.gif 8 metai skirtumas blink.gif
bet nesijaučia.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 11, 12:51)
statybininkui 34...  ax.gif  man 26....  ax.gif  8 metai skirtumas  blink.gif
bet nesijaučia....  blush2.gif

Eik tu sau.. laugh.gif Toks faktas, o ji tyli matot.. lotuliukas.gif Aštuoni metai blink.gif

Bet kodėl taip yra- kodėl diedams po trisdešimt prireikia panų iki trisdešimt? biggrin.gif Išsidirbinėja diedija kaip tik gali??? Ir kodėl mes jaunos, gražios, žavios (čia iš avatarų sprendžiu) tokiais seniais susižavim???
Atsakyti
Laba diena... jeigu laba lotuliukas.gif
aš..aš..neperskaičiau, atsilikau jau konkrečiai..nebespėju nieko visiškai doh.gif ir dabar atrodau maždaug taip - tease.gif
man viskas gerai, kai pasiseka gerai apsimest lotuliukas.gif

kaip jūs gyvenat? 4u.gif jau nebesuseku.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 11, 13:18)
aš..aš..neperskaičiau, atsilikau jau konkrečiai..nebespėju nieko visiškai  doh.gif  ir dabar atrodau maždaug taip -  tease.gif
man viskas gerai, kai pasiseka gerai apsimest  lotuliukas.gif

Palaikymas visapusiškas pirmiausiai friends.gif
Ar nusimato kada laisvesnio laiko trupinėlis? Tu vis dar dirbi ten pat? Juk žadėjai keisti darbą rudenį?

Pasirodo CrazySun gera aktorė laugh.gif

Atsakyti