Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 12, 02:45)

P.S. Velnias, jau laukiu mailo iš Skrajūno laugh.gif Darom totalizatorių - kada parašys (daviau mailą ir skype) laugh.gif Statau ant šio Penktadienio mastau.gif Jei parašo Penktadienį, kviečiu jus šeštadienį alaus  lotuliukas.gif

Oi tu musu Fainulka wub.gif ar tik nebus liubov pervoi zgliadom wub.gif

Statau, kad parasys rytoj iki 15 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 11, 23:45)

P.S. Velnias, jau laukiu mailo iš Skrajūno laugh.gif Darom totalizatorių - kada parašys (daviau mailą ir skype) laugh.gif Statau ant šio Penktadienio mastau.gif Jei parašo Penktadienį, kviečiu jus šeštadienį alaus  lotuliukas.gif

as matyt nesveika kokia tai lotuliukas.gif bet noriu nepasiekiamo doh.gif lotuliukas.gif ta prsme noreciau lotuliukas.gif
statau uz rytoju cool.gif
QUOTE(populi @ 2007 12 11, 23:45)
turi čipsų ir alaus dar jei matai blogai  rolleyes.gif  rūkamojo reik ...
iš gero gyvenimo čia matyt  mirksiukas.gif

tai visad taip blush2.gif pavaisint gal ka?
nu bet alus ne mano megstamiausias mirksiukas.gif lotuliukas.gif mb sau pirko lotuliukas.gif
as ryt ant dietos jau,vsio gana,lasiakas koks tai blink.gif doh.gif
o jei as ir virtuvej parukyciau prie garintuvo? blush2.gif i antra auksta gi nedaeis,ne? blush2.gif nu bet keista man butu vel namie rukyt,po tiek laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 12, 01:49)
taip mums reikia tikrų vyrų  thumbup.gif , bet ar kačiukų įsimylėjusių iki ausų  g.gif

darom totalizatorių  thumbup.gif
Statau rytojaus vakarui (ups šiandien jau) apie kokia 17val. (2val. plius, minus)  4u.gif
Jau noriu alus  drinks_cheers.gif
Papildyta:

vedi mane iš kelio  unsure.gif einu ir aš...

Reikia įsimylėjusių tikrų vyrų thumbup.gif Tikėkimės banderasas dar sužavės tave kuo nors wub.gif

Jei ryt parašo - statau ketvirtadienį alaus lotuliukas.gif

Einu ir aš iš kelio su jumis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Populi,Monikute o kas mums jaunoms grazioms cia reiskia parukyti smile.gif
Aciu Monikuteee, uz vaisinguma, alaus negeriu.Aciu 4u.gif

Kaip ten tavo sesuo gyvena?kaip jai sekasi?Abzoryte?
Papildyta:
Rukai vel Abzoryte????? blink.gif
Atsakyti
pasirukiau rolleyes.gif Abzoryte tai cia gal is laimes mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Miargai, nesupykstam, bet man jau balius baiktas. Pastebėjau kad liko tik 4val. miegot. Po to busiu negraži ir banderesas nemylės biggrin.gif
einu gult.
Labos nakties 4u.gif
Bučiuoju jus visas oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 12 gruodžio 2007 - 02:01
QUOTE(populi @ 2007 12 12, 00:01)
Miargai, nesupykstam, bet man jau balius baiktas. Pastebėjau kad liko tik 4val. miegot. Po to busiu negraži ir banderesas nemylės  biggrin.gif
einu gult.
Labos nakties 4u.gif
Bučiuoju jus visas  oro_buckis.gif

labos pupa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 12, 01:54)
Populi,Monikute o kas mums jaunoms grazioms cia reiskia parukyti smile.gif
Aciu Monikuteee, uz vaisinguma, alaus negeriu.Aciu 4u.gif
Kaip ten tavo sesuo gyvena?kaip jai sekasi?Abzoryte?
Papildyta:
Rukai vel Abzoryte????? blink.gif

Sesutei gerai, daba turi džipą nusipirkusi tai trankėmės po visur, jaučiuosi jau vietinė East Londone laugh.gif
Tik jos dukrytė mažoji apsirgo vakar verysad.gif Temperatūra 41 rodė blink.gif Tai gaila buvo žiūrėti į mažytę verysad.gif Tai ryt ryte daktaras atvažiuoja, jo vizitas tenai - 100 svarų blink.gif Košmaras.

Aga, parūkau irnesakyk.gif Protarpiais biggrin.gif Pagal nuotaiką laugh.gif O kas man jaunai ir netekėjusiai irnesakyk.gif

Daba labai skanu prie mano kokteiliukų laugh.gif
Į sveikatą drinks_cheers.gif

P.S. DG, o tu su priperšamuoju dar vis? O su ex kaip?
P.P.S. Beje, gera žinia! Aš prieš savaitę kaip pažliumbiau tada, tai po to nė mintelės apie praeitį nebuvo thumbup.gif Jaučiuosi laisva kaip paukštis yahoo.gif Pagaliau atsikračiau visų praeities vaiduoklių drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 12 12, 02:01)
Miargai, nesupykstam, bet man jau balius baiktas. Pastebėjau kad liko tik 4val. miegot. Po to busiu negraži ir banderesas nemylės  biggrin.gif
einu gult.
Labos nakties 4u.gif
Bučiuoju jus visas  oro_buckis.gif

Labos banderaso_numylėtine laugh.gif
Spalvotų ir stebuklingų sapnų wub.gif
Atsakyti
Labanakt Populi bye1.gif as irgi galvoju jau eit miegot, bet dar noriu abzorytes ispudziais pasidalint

GV, mergyte, kokia tu saunuole daraisi, miegi laiku...oi o as matai neklausau taves blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 12, 02:06)
Labanakt Populi bye1.gif  as irgi galvoju jau eit miegot, bet dar noriu abzorytes ispudziais pasidalint

GV, mergyte, kokia tu saunuole daraisi, miegi laiku...oi o as matai neklausau taves blush2.gif  ax.gif

Dar iš įspūdžių serijos: buvau Lietuvių-Rusų bare North Londone laugh.gif Pagėriau Švyturio po 15 Lt laugh.gif Norma laugh.gif

Bet maloniausias įspūdis - Miuziklas wub.gif Jame buvau vakar... Emocijos nenusakomos wub.gif
Atsakyti
Skanaus drinks_cheers.gif o as grikius verdu normalus mano ritmas lotuliukas.gif O kiek seses mergytei metuku ? nu jo baisu tokia auksta temp.vaikui...

Abzoryte, paskaitynesi, bet trumpai...nu ka smile.gif
DG ex gryzta sausio pabaigoje, beje po musu meeto, kai zvelgiu i praeiti imu saves nekest ir neapkest jo...uz skausma, uz sudauzytas viltis uz prarasta tikejima...Del jo as nebetikiu nei meile, nei jausmu kai drugeliai skraidzioja, o pripersamasis mane nervina nu dar jo nepazystu bet pasakiau tipo kad noriu buti viena, tai jis negali manes pamirst siule kelione i ispanija po nauju ir t.t. Labai nori su manimi buti..O as...nenoriu nieko...Gal man depresija jau kazkokia, gal dar nelaikas, o jie lipte prie manes limpa o man nereikia.....Kazkada GV primine man tavo zodzius rasytus, meile ateina tik laisva sirdi, gal maniske dar ne visai laisva....Nusivylus esu, o tokiu draugeliu visokiu kurie demesi rodo nerealiai yra....bet ir tiems pasakiau ate....kelias dienas tiksliau naktis nejau niekur is namu varciausi lovoj ir nenorejau su niekuo bendrauti...Sakiau trumpai o va kas gavosi, rasinys bigsmile.gif
Atsakyti
nu jei visos keliaujat-einu ir as blush2.gif pazadinsiu branguju dar biskuti blush2.gif
tai labanaktukas zuikos wub.gif iki ryt mirksiukas.gif
Atsakyti