Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 12, 03:10)
Dar iš įspūdžių serijos: buvau Lietuvių-Rusų bare North Londone laugh.gif Pagėriau Švyturio po 15 Lt laugh.gif Norma laugh.gif

Bet maloniausias įspūdis - Miuziklas  wub.gif  Jame buvau vakar... Emocijos nenusakomos  wub.gif

Nereikia ten verst i litus, viskas normaliai zmones ir uzdirba gerai, ac cigaretes pirkau uz 20 lt biggrin.gif
O koks miuziklas???idomu....
Papildyta:
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 12, 03:14)
nu jei visos keliaujat-einu ir as blush2.gif pazadinsiu branguju dar biskuti blush2.gif
tai labanaktukas zuikos wub.gif iki ryt mirksiukas.gif

Labankt geros nakties iki 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Abzoryte, gal jau romana rasai?nu reikia laukti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 12, 02:13)
Skanaus drinks_cheers.gif  o as grikius verdu normalus mano ritmas lotuliukas.gif O kiek seses mergytei metuku ? nu jo baisu tokia auksta temp.vaikui...
Abzoryte, paskaitynesi, bet trumpai...nu ka smile.gif
DG ex gryzta sausio pabaigoje, beje po musu meeto, kai zvelgiu i praeiti imu saves nekest ir neapkest jo...uz skausma, uz sudauzytas viltis uz prarasta tikejima...Del jo as nebetikiu nei meile, nei jausmu kai drugeliai skraidzioja, o pripersamasis mane nervina nu dar jo nepazystu bet pasakiau tipo kad noriu buti viena, tai jis negali manes pamirst siule kelione i ispanija po nauju ir t.t. Labai nori su manimi buti..O as...nenoriu nieko...Gal man depresija jau kazkokia, gal dar nelaikas, o jie lipte prie manes limpa o man nereikia.....Kazkada GV primine man tavo zodzius rasytus, meile ateina tik laisva sirdi, gal maniske dar ne visai laisva....Nusivylus esu, o tokiu draugeliu visokiu kurie demesi rodo nerealiai yra....bet ir tiems pasakiau ate....kelias dienas tiksliau naktis nejau niekur is namu varciausi lovoj ir nenorejau su niekuo bendrauti...Sakiau trumpai o va kas gavosi, rasinys :

Vajee mergaičiuke kaip tave suprantu console.gif Tikrai būna tokių momentų gyvenime 4u.gif Aš ir pati esu nenorėjusi nieko absoliučiai. Tiesa pasakius ir dabar galėčiau pasakyti "Nieko nenoriu" arba "Nežinau ko noriu", bet suvokiu tik viena, kad taip sakau tik todėl, kad nėra TO Vienintelio dar biggrin.gif Kai bus - bus ir vietos širdyje, bus ir drugeliai ir viskas dar bus brangute, pamatysi friends.gif

P.S. 10 metukų mažajai, ale tokia smulkutė traputė mažytė blondinytė, kad oioioi wub.gif
P.P.S. būtinai paskaitysiu viską ką praleidau - kitaip negaliu laugh.gif

QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 12, 02:14)
nu jei visos keliaujat-einu ir as : pazadinsiu branguju dar biskuti blush2.gif
tai labanaktukas zuikos : iki ryt :

Labanaktukas mieloji 4u.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 12, 02:16)
Nereikia ten verst i litus, viskas normaliai zmones ir uzdirba gerai, ac cigaretes pirkau uz 20 lt
O koks miuziklas???idomu....
Papildyta:
Labankt geros nakties iki 4u.gif  bigsmile.gif

Aga, tenai neverčiau irnesakyk.gif
Buvau miuzikle Sounds of Music, čia kelios akimirkos 4u.gif Bet gyvai yra kažkas nuostabaus.. Tos karališkos ložės, įgarsinimas, efektai... O dar tokia nuostabi Meilės istorija buvo parodyta wub.gif Po to nusprendžiau, kad kas kartą kai važiuosiu pas sesę, eisiu į kokį nors miuziklą ar spektaklį ten, nes įspūdžiai tikrai labai šilti wub.gif
Atsakyti
Tikrai manau, geras renginys, as tai svajojau sia ziema nuvaziuoti paziuret per sventes ledo zvaigzdziu, bet bendraminciu truksta, o jau ir bilietu nebera smile.gif ...smagu....
Tai jau didele mergaite sesers....vaikai greitai auga, o tai reiskia kad mes irgi ne jaunyn einam...

Kaip manai, gal einam miegot???sukirtai nedavirusius grikius fui.....o ko nepadarysi del grozio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Aciu uz grazius zodzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 12, 02:38)
Tikrai manau, geras renginys, as tai svajojau sia ziema nuvaziuoti paziuret per sventes ledo zvaigzdziu, bet bendraminciu truksta, o jau ir bilietu nebera smile.gif ...smagu....
Tai jau didele mergaite sesers....vaikai greitai auga, o tai reiskia kad mes irgi ne jaunyn einam...
Kaip manai, gal einam miegot???sukirtai nedavirusius grikius fui.....o ko nepadarysi del grozio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Aciu uz grazius zodzius  4u.gif

Labanakt mieloji 4u.gif
Rožinių sapnų 4u.gif
Aš irgi kažkada tuoj eisiu, nes laikrodis jau gasdina, o aš dar 2 valandom anksčiau tebegyvenu doh.gif
Atsakyti
Labakt

London Girl.... mirksiukas.gif sapnuok grazius sapnus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 12, 02:46)
Labakt

London Girl.... mirksiukas.gif  sapnuok grazius sapnus

user posted image

Vajeee jau užkrėtei nostalgija laugh.gif

Ale prisiminiau dar vieną įspūdį laugh.gif

Shopinamės su sese ir kažko aš ten blaškiausi. Sakau: "Vajee vajee mano plauku vėjas suvėlė" laugh.gif Sesė žiūri, nesupranta apie ką aš čia laugh.gif Tai paleidau Hanarietės dainą pasiklausyti lotuliukas.gif Tai visą dieną buvo topas "vajeee vajeee mano plaukus vėjas suvėėėlė" lotuliukas.gif

Hanariete, pasyyylgau tavęs 4u.gif
CrazySun ir tavęs pasyyyylgau friends.gif
Bjuti, niekaip negalėjau tavęs pamiršti per tą džinsų matavimosi kankynę laugh.gif Ale pasiguosiu dabar tau biggrin.gif Įsivaizduok. Išsirenku jau džinsus po N matavimų, kurie tinka ir patinka. Nusiperku. Sėdžiu ant suoliuko, laukiu sesės iš kitos pardės sugryžtant. Ogi galvoju: bliamba per daug aptempti šitie doh.gif Gryžta sesė, sakau einam apsikeisiu į 12 išmierą. Iškuičiam visą pardę - nėra. Gryžta kažkokios lietuvės ir padeda 12 išmierą kaip tik. Na jamam. Pasikeičiau - viskas ok. Kitą dieną aš jau su naujais džinsais. Panešioju dieną - jau jaučiu, kad man jie per dideli doh.gif Nu vienu žodžiu doh.gif Tai gerai, kad mano sesė ilgakasė tokios geros dūšios ir davė man atgal pinigėlius, o džinsus tuos nusprendė pati susisiaurinti, nes ji gerai siuvimo mašinytę valdo (priešingai nei aš nekenčiu siuvimo blink.gif ) Tai ką, kitą dieną vėl matavimasis ir galiausiai nusipirkau tuos, kuruos iš pat pradžių buvau nusipirkusi doh.gif
Žodžiu moterys nebūtų moterimis laugh.gif

Beje, powerpuff, perdaviau linkėjimus tavo paltukui H&M laugh.gif O pati pramazinau odinę striukytę New Look'uose doh.gif Ale įpareigojau sesę rasti laugh.gif
Atsakyti
fuuuu, dasivariau tik iki 45-to praeitos temelės puslapio karsta.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 06, 01:07)
O kai Abzorka - slaptoji agente gris, bus taip:
user posted image

RAGANA TU, pribūūūūūrei lotuliukas.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 06, 10:42)
Tvarkoj, mane galima į patį albumo galą. Mol, jei diedas neišsirenka, pats kaltas, teks imti kas atliko:
user posted image

Drugeli, fainuole, pavarei kaip visada thumbup.gif

QUOTE(Tigris @ 2007 12 06, 10:49)
Labas rytas Fejos.
Man po vakarykscio pragaro siandien isauso daug sviesesne diena  clap.gif

Visoms Jums irgi linkiu kuo sviesesnes dieneles  wub.gif

Tigris, džiaugiuosi kad tau jau pagerėjo ploja.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 17:29)
Sėdžiu ant lieptelio
Sėdžiu aš viena
Neturiu bernelio
Fėjų nebera.

Vėjas man išdraikė
Pusilges kasas,
Ašara nukrito
Tiesiai į rankas

Kur gi mano bernas?
Kur būrys mergų?
Ir kodėl rimuoti
Aš viena turiu mega_shok.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 06, 17:39)
Štai Drugys atskrido
Palaidais plaukais
Sako "Sveikos gyvos"
Plepam, po galais biggrin.gif
Papildyta:

Dargi, pagalvojau -
Nafik tau diedai?
Juk per jų malonę
Viskas sumautai biggrin.gif

Kad ir ką darytum -
Jis tau - "Boba, cic"
Aš čia tikras vyras,
O tu iš čia štiš  tongue.gif

Kablį jau pagavo
Murzinas Drugys,
Ei, GV, pavarom,
Rimai - zjbs  cool.gif

Hm, Gv pabėgo,
musiau be vilties
kad čia kas nors gyvas
jai rimuot padės laugh.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 06, 19:33)
Oj jus mergos duodat
varot jau eilem
ir be diedo linksma
su tokiom lelem lotuliukas.gif

Kurgi pasidejot
Visos po galais?
Ar darbai prispaude,
Ar jau su diedais?

Viena cia palikot..
Vykdot jau planus?
Vienos susigrobsit
Sau visus bernus. lotuliukas.gif

Mergičkos, jūs fantastiškos yahoo.gif Eilės stulbinančios ploja.gif

Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 09:55)
Aha. Liepos mėnesį man 25. Kviečiu visas į balių biggrin.gif Bus daug šampano ir torto tongue.gif

Nežinau kaip kitos, bet aš šitą tikrai UŽSISEIVINAU laugh.gif
Oi bus balius bus baliukas yahoo.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 07, 11:06)
Mano gyvenimas kardinaliai pasikeitė, kai buvau 27-erių.

Ir dar, galiu pasakyti, kad man neįdomūs tie žmonės, kurie jau 25-erių būna direktroriais, turi šeimas, krūva vaikų... Toks jausmas, kad jie skuba gyventi, praleidžia metus, kai galėtų mėgautis gyvenimu, daryti klaidas ir ieškoti savęs.

Pritariuuuu drinks_cheers.gif

QUOTE(advoco @ 2007 12 07, 11:08)
blush2.gif  hihihi.gif
po darbo nuveža į paskaitas, po paskaitų veža namo, ryte atveža į darbą...  flirt.gif

Ogo swoon.gif Dar ir tokių vyrų būna bigsmile.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 07, 16:55)
Po to pamaniau, kad laikas paskambinti viniu kalejui. Zodziu, tas irgi - paklausiau, ar gali kalbeti. Taip, jis gali. Bet darbe. Susigalvojau reikala, paklausiau. Ne, jis nevaziuos. Tada pasakiau, kad noreciau i svecius ji pakviesti, nes vel pribrendo reikalu ir reikia jo su graztu. ok, paskambink, kai reikes. Sakau, kad reikia jau dabar. Ok, uzleksiu koki vakara... Tai gerai, ate.

Nuvylė mane vinių kalėjas mega_shok.gif
Hr bash.gif

Nors kas tuos marsiečius supras irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 12, 04:02)
Beje, powerpuff, perdaviau linkėjimus tavo paltukui H&M laugh.gif O pati pramazinau odinę striukytę New Look'uose  doh.gif Ale įpareigojau sesę rasti laugh.gif

Aciu Abzoryte 4u.gif Ir kaip gi jis vargsas be manes laikosi...liudi tikriausiai.. unsure.gif Viskas reikia jamti bilietus i londona-parsiveziu paltuka ir vyruka lotuliukas.gif Su tais dzinsais skaiciau istorija ir zvengiau lotuliukas.gif Ech tos moterys.. lotuliukas.gif
Sory vakar nuluzau net neatsisveikinus blush2.gif Tai siandien is pat ryto visus nuotykius suskaiciau, bet tikiu kad ju dar daug negiredetu-reikes koki meeta daryt mirksiukas.gif Prisijungiu prie totalizatoriaus-statau kad parasys siandien vakare drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites. Turiu pripazinti kad kad ir kaip noreciau as su jumis nesuspeju biggrin.gif toooookie tempai karsta.gif . Taip ir toliau bigsmile.gif .

Laba diena abzoryte. Dziaugiuosi del tavo nuostabiai pavykusios keliones. Myliu ta miesta wub.gif wub.gif .

Linku visoms visoms nuostabios dienos!
Atsakyti
Labuką, supermylimiausios newyear.gif

Abžoryte - sveika sugrįžus 4u.gif friends.gif

oj, nu koks mielas tas mano statybininkas..... wub.gif šiandien kaip ant sparnų lakstau biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

GV, laikom kumsčius stipriai stipriai bigsmile.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 12, 04:02)

CrazySun ir tavęs pasyyyylgau friends.gif

Sveika sugrįžus, Abžoryt smile.gif pasiilgau ir aš 4u.gif
smagu Tavo įspūdžius skaityt buvo - super - labai džiaugiuos dėl Tavęs thumbup.gif wub.gif

...žiūriu, savotiškos Kalėdos ir mūsų temoj jaučiasi - kas statybininkais, kas aplinkosaugininkais (ar kaip ten jis doh.gif lotuliukas.gif ), kas dangaus princais... bigsmile.gif super! ko daugiau norėt? kad viskas tik gerėtų wub.gif

Kalėdos - stebuklų metas... rolleyes.gif
Atsakyti