Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

GV - laikom kumščius ir laukiam thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas atsikėliu ryte nuotaika puiki 4u.gif Lekiu į darbą, geriu kavą, bet vos pasrodo mano vadovė ir man pasidaro bloga, kad aš čia dirbu.

Einu parūkyti biggrin.gif bo nervina visi 4u.gif
jaučiu eisiu lauk anksčiau iš darbo ir varysiu pasivėžinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 12 gruodžio 2007 - 10:38
QUOTE(populi @ 2007 12 12, 11:15)
Labas rytas atsikėliu ryte nuotaika puiki  4u.gif Lekiu į darbą, geriu kavą, bet vos pasrodo mano vadovė ir man pasidaro bloga, kad aš čia dirbu.

Einu parūkyti  biggrin.gif bo nervina visi  4u.gif
jaučiu eisiu lauk anksčiau iš darbo ir varysiu pasivėžinti.

Is tokio darbo apskritai reik eiti lauk. Kam nuodyti sau gyvenima? 4u.gif
Atsakyti
GV jau rankos paskaudo kumscius laikyt.. lotuliukas.gif O ir klaviatura sunkoka minkyt... lotuliukas.gif laukiam naujienu mirksiukas.gif
Labas rytas visom mergaitem 4u.gif
CrazySun-kas tavo padangej geresnio?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 12, 11:50)
GV jau rankos paskaudo kumscius laikyt.. lotuliukas.gif  O ir klaviatura sunkoka minkyt... lotuliukas.gif  laukiam naujienu mirksiukas.gif
Labas rytas visom mergaitem 4u.gif
CrazySun-kas tavo padangej geresnio?

agha, Gv, galėtum pasiskubint lotuliukas.gif

Sveika, Powerpuff mirksiukas.gif
pas mane kaip ir nieko naujo... ax.gif ai, nors meluoju - šiąnakt jau ant normalios lovos miegojau lotuliukas.gif jėga, atrodo, po truputį jau pabaiga mano kambariuko rekokokokonstrukcija lotuliukas.gif
tik įdomu, kada man su mokslais viską pasibaigt, liko savaitė doh.gif dabar tai didžiausias galvos skausmas...
kaip Tu, mergyt? smile.gif
skaičiau, kad darbais baisiai apkrauta? unsure.gif
Atsakyti
Tai kur ta GV taip ilgai unsure.gif

tikriausiai pasisekė 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

GV, tai kur dingai,laukiam naujienu 4u.gif

Abzoryte, idomu ar sianakt nors pora val.miegojai? ax.gif

Advoco, nu pasidziauk.... wub.gif kaip faina...

Populi, tai kas darosi darbe??

Ka kitos veikiat??

Bjuti,Monikute,Powerpuff,Crazysun,

Beje drugelio nebesimato?ga dar interneto naujuose namuose neturi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 12 gruodžio 2007 - 11:36
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 12, 12:33)
Populi, tai kas darosi darbe??
Ka kitos veikiat??

Bjuti,Monikute,Powerpuff,Crazysun,

Beje drugelio nebesimato?ga dar interneto naujuose namuose neturi....

Nesusipratimai, nemėgstu žmonių kurie nesusitvarko su savo pareigomis ir pagiežas lieja ant savo pavaldinių. Noriu išeiti dėl savo vadovės principų, bet šiaip labai gail palikti įmonę. Galvoju gal pradžiai išeiti atostogu... bet išeiti atostogu ir leisti laiką taip beryšio kažkaip neįdomu atrodo. ax.gif

drugelis tikrai dinges....
bjuti, laukiam kokios istorijos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
abzoryte, sveika sugryzusi namo 4u.gif
neturiu jegu skaityt visu ispudziu..nes baisiai sergu...siandien gi pirma diena naujajam darbe...nuvaziavau visa serganti, tai isleido namo iki penktadienio..ateisiu tiesiai i najametini baliu doh.gif doh.gif doh.gif spejau suzinoti, kad rytu tema doh.gif doh.gif viskas! nezinau ka daryt! aplamai tokiuose baliuose nedalyvavusi as..o ka apsirengti... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pirmiausia - Abžoryte, sveika sugrįžus drinks_cheers.gif Labai smagios tavo debesinės istorijos thumbup.gif Jau užsimaniau skristi ax.gif

Kažkaip pagalvojau, ar tik ne aš viena likau, neturinti čia jokio kadro? g.gif O tai žiūriu - statybininkai, banderasai, senukai, padangiu princai visokie... g.gif Tik Grožis kaip viena taip viena verysad.gif Ir jokių prošvaisčių... Jau nebetikiu, kad tą meilę šiemet sutiksiu schmoll.gif Vat Abžorytei gerą prišaukitą prišaukiau, bet sau tai neišeina tongue.gif

Bet aš neliūdžiu, jei kam pasirodė kitaip thumbup.gif Aš ruošiuosi būti laiminga ir be diedo pašonėje bigsmile.gif

Beje, vakar Vanessos Mae koncertas buvo nuostabus!!!! wub.gif Tokia muzika, kad galvojau, jog išsilydysiu kai kuriais momentais lotuliukas.gif Nu man gražu buvo nesvietiškai wub.gif Vis pagalvoju, kaip noriu eiti nuolat į visokius renginius, bet bėda, kad nėr su kuo verysad.gif Kai turiu nemokamus kvietimus, tai prisišaukiu kokią draugę, o jei reikia mokėti, tai visos renkasi ėjimą su savo diedais unsure.gif Žodžiu... Bet aš neliūdžiu, nemanykit bigsmile.gif

Suintrigavo GV, ko ten tuos kumsčius laikyti smile.gif Perskaičiau jau po dešimtos, bet galvoju, ko man tos rankos 10:00 taip gniaužėsi į kumsčius tongue.gif Jau pamaniau, kad ant muštynių traukia lotuliukas.gif Ale pasirodo, čia tik GV pokštai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 12, 12:50)
Sveikos!
neturiu jegu skaityt visu ispudziu..nes baisiai sergu...

Sveik, mergyt 4u.gif
Atsakyti
Vilte, sveik saulele. Gerk arbatėles ir valgyk apelsinus 4u.gif
penktadieniui ką nors sugalvosim. tau kaip naujokei užteks kažko lengvo tik atributo kokio. Jei ryt geriau jausis pasiskambinsi ir paklausinėsi daugiau. smile.gif
Atsakyti