Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Gegytė @ 2007 12 12, 19:11)
Sveikos. Mesiu aš saviškį... negaliu šitaip...  doh.gif

Kas dabar tau Gegyte?

QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 22:11)
Cia gal nauja tema kurti jau reikia-katastrofiju-nevykeliu prieglauda g.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Noriu manyti- juokauji ax.gif
Pasitaiko kartais paslysti, kavą ant klaviatūros išpilti, maistą sudeginti.. bet vadint nevykėle save.. doh.gif

Abžorytės paklausk- kaip tikėsi, norėsi taip ir bus tongue.gif

QUOTE(Sellte @ 2007 12 13, 00:21)
Paziekit koks grozis wub.gif

Visai nieko.. biggrin.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 13, 00:22)
DG su mokslais siandien susitvarke, nu saunuole kazkokia tapau lotuliukas.gif

pioneer.gif
Šaunuolė DG biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
Vakar protingu laiku miegoti ėjau thumbup.gif Šiandien kaip naujas žmogus smile.gif
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 12, 20:56)
Populi, reikia darba parasyt gal turi koki nors, susijusi su viesaja problema nu tipo analizes reikia...pleasssss

Kas galėtu buti įvardinta kaip viešoji problema? Skurdas gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 13, 10:25)
nu blyn vyriska logika.... g.gif

Man vyriška logika patinka- yra joje teisybės.
Atsakyti
Dominyyka, gana vaidint š... katiną laugh.gif
Pasakok kaip sekasi? smile.gif
Atsakyti
GV - aš dabar taip sėdžiu ir galvoju.... ax.gif o tu tikrai gimusi vasarą ar tai tik šiaip nikas? ax.gif
šiaip aš irgi gimusi vasarą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 13, 11:25)
GV - aš dabar taip sėdžiu ir galvoju....  ax.gif  o tu tikrai gimusi vasarą ar tai tik šiaip nikas?  ax.gif
šiaip aš irgi gimusi vasarą  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Labas sese dvyne laugh.gif Nieko šiaip nebūna. Taip aš gimiau vasarą smile.gif Liepos mėnesį tongue.gif Galėčiau pasivadinti gimusi_liepą (GL). Vardą rinkausi ant staigiųjų- labai norėjau pasisakyti vienoj temelėj lotuliukas.gif Nebuvo kada galvot gilaus ir prasmingo vardo.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 13, 12:57)
lotuliukas.gif
Labas sese dvyne laugh.gif Nieko šiaip nebūna. Taip aš gimiau vasarą smile.gif Liepos mėnesį tongue.gif Galėčiau pasivadinti gimusi_liepą (GL). Vardą rinkausi ant staigiųjų- labai norėjau pasisakyti vienoj temelėj lotuliukas.gif Nebuvo kada galvot gilaus ir prasmingo vardo.

hihihi.gif
aš tai tada GR, bo gimusi rugpjūtį lotuliukas.gif a vėžiukė esi a jau liūtukė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 13, 12:07)
hihihi.gif
aš tai tada GR, bo gimusi rugpjūtį  lotuliukas.gif  a vėžiukė esi a jau liūtukė?  ax.gif

Vėžiukė esu.
Grynaveislė biggrin.gif Be jokių dvynių ar liūto priemaišų laugh.gif
Tu tikriausia liūtė?

Kaip tavo lešiai?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 13, 09:33)

Noriu manyti- juokauji ax.gif
Pasitaiko kartais paslysti, kavą ant klaviatūros išpilti, maistą sudeginti.. bet vadint nevykėle save.. doh.gif

Juokauju aisku...bwt zinai,musu visu tuos-"kam nepasitaiko"sudejsu i viena kruva jau toks geras filmas apie nevykele iseitu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 13, 09:33)

Aga biggrin.gif
Teip teip , tikrai teip laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 13, 12:46)
Juokauju aisku...bwt zinai,musu visu tuos-"kam nepasitaiko"sudejsu i viena kruva jau toks geras filmas apie nevykele iseitu hihihi.gif

Jackass Parody... ax.gif
Aš tai pavadinčiau laugh.gif
Atsakyti
Gavau iš Padangių Princo laišką! 10 hours ago biggrin.gif
Dabar tik perskaičiau laugh.gif

Ale ir meniškos sielos žmogus. Pirmą kartą gaunu tokį laišką blink.gif Nė nežinau kaip reaguoti biggrin.gif Kažkoks nežemiškas laugh.gif

Ir mėlynakis lenda į akis blink.gif Nuo pat ryto biggrin.gif Nesuprantu ko tie bernai nori laugh.gif
Atsakyti