Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 13, 12:03)
Nesuprantu ko tie bernai nori laugh.gif

taves!!!!!!!!!! ploja.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 13, 12:09)
taves!!!!!!!!!! ploja.gif  assa.gif

Aga, tik galėtų veikti kitais būdais laugh.gif
Mėlynakis toks pat tipas kaip ir tavo tas "6 pasimatymai" fool.gif Turi simpatijų, bet nuo manęs neatstoja laugh.gif Ale aš taip labai galvos nesuku, tiesiog pati visai jokio dėmesio nerodau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 13, 12:15)
Aga, tik galėtų veikti kitais būdais laugh.gif
Mėlynakis toks pat tipas kaip ir tavo tas "6 pasimatymai" fool.gif Turi simpatijų, bet nuo manęs neatstoja laugh.gif Ale aš taip labai galvos nesuku, tiesiog pati visai jokio dėmesio nerodau laugh.gif

leiskit patasiyti jus nors tai bendros esmes nekeicia hihihi.gif - "7 pasimatymai" lotuliukas.gif nu va...as kzkaip jautriau sureaguoju... fool.gif bet nieko...darbuojames darbuojames ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 13, 13:18)
Vėžiukė esu.
Grynaveislė biggrin.gif Be jokių dvynių ar liūto priemaišų laugh.gif
Tu tikriausia liūtė?

Kaip tavo lešiai?

aga, aš liūtukė... ax.gif

nu, šian vėl su lešiais... labai fainia... thumbup.gif
o vakar vienas grupiokas sako, man tai su akiniais seksualiau atrodei blink.gif
Atsakyti
Neturiu mūzos ką atrašyti skrajūnui į tokią jo kūrybą laugh.gif

Klausausi be perstojo: Bleeding Love by Leona Lewis sokiai.gif
Kažkokia nuostabi diena šiandien ar ne? laugh.gif

GV, podruške, help, reikia įkvėpimo kurti raštą padangių princui biggrin.gif Gal pamėtėtum kokių auksinių minčių? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 13, 13:23)
o vakar vienas grupiokas sako, man tai su akiniais seksualiau atrodei  blink.gif

Nu va..
Į mytą turėsi ateisi su lešiais ir atsinešti akinius. Mes įvertinsim tikrąją padėtį lotuliukas.gif Ką tie grupiokai.. irnesakyk.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 13, 13:27)
GV, podruške, help, reikia įkvėpimo kurti raštą padangių princui biggrin.gif Gal pamėtėtum kokių auksinių minčių? laugh.gif

Pirmiausia pasidžiaugsiu kartu su tavim gavus laišką yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Na, va pasidžiaugėm. Gana. tongue.gif
Jamamės veiksmų..

Apie laiškus.. Tiksliau meilės laiškus..

Vienintelį panašaus turinio esu rašius tokiom vienam Audriui.. lotuliukas.gif
Tuo mano kūryba ir užsibaigė biggrin.gif

Abejoju, kad galėčiau padėt. Aš tokia žemiškesnė asmenybė, konkretesnė.
Velnias.. galvoju, pakaušį pasikasau.. ir nieko. Nėra mūzos biggrin.gif

Aišku galėtum rašyt maždaug taip..

Mielas mano svojonių padangių prince.. (atodūsis),

Vos tik atmerkus akis po saldaus miego lėktuve ir pajutus tavo alkūnės niukstelėjimą supratau- mums lemta būti kartu. Man net diena naujom spalvom sušvito.. Neslėpsiu, jog iš karto pasitariau su draugėmis dėl tolimesnio ir detalesnio tavo kabinimo plano. Vienbalsiai buvo nuspresta, jog tu esi tas man skirtasi, nuostabusis pakeleivis. (atodūsis)

Mano mielasis vyre, vaikų tėve.. mielai nueičiau su tavim kavos ar ko stipresnio savaitgalį. Tikiuosi lauktuves tetoms, močiutėms išdalinai ir esi laisvas.. (atodūsis)
Tik nepagalvok.. aš nesisiūlau.

Šiaip aš tavęs neįsimylėjau.. tik kažkodėl nuolat prisimenu tavo akyniukus ir plaaačią šypseną (atodūsis)

Ir dar.. esu begalinai laiminga vaizduoklyje matydama tavo laišką. Aš net valandas minutes skaičiavau.. Svarsčiau vis kada man parašysi. Tikėjau, kad tai padarysi.. čia suprantama.. Aš įsimylėjus, bet ne akla. Mačiau kaip spoksojai į mane lėktuve...

Taigi, jei norėsi paspoksoti dar kartą į mane skambelt ...

Ir aš atlėksiu.. padebesiais, kojom žemės nesiekdama.. nes juk mūsų meilės istorija- nežeeeeemiška ... (atodūsis)

Visada tave mylėti pasiruošus Abžorytė
p.s. (na taip ta.. blondinė iš lėktuvo)

Tai štai drauge.. belieka padaryti copy paste.

Tikiuosi į vestuves pakviesi GV biggrin.gif

p.s. O diena išties puiki- šalta, bet puiki biggrin.gif
Gaila, kad ne visi tai supranta tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 13 gruodžio 2007 - 13:11
Hello, CrazySun is calling.. lotuliukas.gif

matau, kad gerom nuotaikom Jūs čia šiandien - kaip fain thumbup.gif

o aš ką tik išlipau iš lovos...oi, koks gėris yra laisvadieniai lotuliukas.gif

GV, meluoji - esi tikra asė tokių laiškų rašyme lotuliukas.gif nerealus laiškas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 13 gruodžio 2007 - 13:10
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 13, 13:05)
Mielas mano svojonių padangių prince.. (atodūsis),

Vos tik atmerkus akis po saldaus miego lėktuve ir pajutus tavo alkūnės niukstelėjimą supratau- mums lemta būti kartu. Man net diena naujom spalvom sušvito.. Neslėpsiu, jog iš karto pasitariau su draugėmis dėl tolimesnio ir detalesnio tavo kabinimo plano. Vienbalsiai buvo nuspresta, jog tu esi tas man skirtasi, nuostabusis pakeleivis. (atodūsis)

Mano mielasis vyre, vaikų tėve.. mielai nueičiau su tavim kavos ar ko stipresnio savaitgalį. Tikiuosi lauktuves tetoms, močiutėms išdalinai ir esi laisvas.. (atodūsis)
Tik nepagalvok.. aš nesisiūlau.

Šiaip aš tavęs neįsimylėjau.. tik kažkodėl nuolat prisimenu tavo akyniukus ir plaaačią šypseną (atodūsis)
Ir dar.. esu begalinai laiminga vaizduoklyje matydama tavo laišką. Aš net valandas minutes skaičiavau.. Svarsčiau vis kada man parašysi. Tikėjau, kad tai padarysi.. čia suprantama.. Aš įsimylėjus, bet ne akla. Mačiau kaip spoksojai į mane lėktuve...

Taigi, jei norėsi paspoksoti dar kartą į mane skambelt ...

Ir aš atlėksiu.. padebesiais, kojom žemės nesiekdama.. nes juk mūsų meilės istorija- nežeeeeemiška ... (atodūsis)

Visada tave mylėti pasiruošus Abžorytė
p.s. (na taip ta.. blondinė iš lėktuvo)

Tai štai drauge.. belieka padaryti copy paste.

Tikiuosi į vestuves pakviesi GV biggrin.gif

Mirsiu iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau prie kolegų pradėjau žvengti - nesitvardydama thumbup.gif
uch uch uch, nebegaliuuuuuuu karsta.gif

Ypatingai gerai atrodo tie atodūsiai thumbup.gif
Fantazija jau įsijungė, bandau įsivaizduoti, ką žmogus pagalvotų tokį laišką gavęs lotuliukas.gif

Beje, o tam vienam Audriui (kurio žinoma mes nepažįstam) irgi tokią kūrybą pavarei? laugh.gif

P.S. į vestuves būtinai laugh.gif Bet tu brangioji dar man butelį vyno iki kalėdų turi pastatyt laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 13, 13:06)

o aš ką tik išlipau iš lovos...oi, koks gėris yra laisvadieniai  lotuliukas.gif

Labas rytas miegale laugh.gif
Kas čia dabar per laisvadienis vidury savaitės? Aš irgi noooriu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 13, 14:06)
Hello, CrazySun is calling..  lotuliukas.gif

matau, kad gerom nuotaikom Jūs čia šiandien - kaip fain  thumbup.gif

o aš ką tik išlipau iš lovos...oi, koks gėris yra laisvadieniai  lotuliukas.gif
GV, meluoji - esi tikra asė tokių laiškų rašyme  lotuliukas.gif  nerealus laiškas  lotuliukas.gif

Hello Hello...
Rise and shine CrazySun lotuliukas.gif

Baik anokia aš asė.. Ką galiu- tą darau dėl jūsų visų lotuliukas.gif Aišku, galėčiau pykti ant Abžorkos, kad man vyro lauktuvėms neparvežė.. bet ką čia pripyksi ant e-draugės laugh.gif

Laisvadienio tu nusipelnei.. tongue.gif Tai kaip ten šiandien nuotaikos? Daug apsimetinėti reikia ar natūraliai viskas gerai?

Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 13, 14:16)

Mirsiu iš juoko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Fantazija jau įsijungė, bandau įsivaizduoti, ką žmogus pagalvotų tokį laišką gavęs  lotuliukas.gif

Beje, o tam vienam Audriui (kurio žinoma mes nepažįstam) irgi tokią kūrybą pavarei? laugh.gif

Abžoryt.. prisimink. Negalima darbe juoktis- išveš biggrin.gif Susikompromituosi ir galutinai apsidergsi savo reputaciją tongue.gif

Fantazija ir man ūmai suveikė. Jaučiuosi taip, kad kiekvienai po meilės laišką sukalti galėčiau.. biggrin.gif

Audriui iš kelio į žvaigždes... ax.gif Aga.. tokią kūrybą- rašiau viską kas ant širdies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 13, 14:17)
Hello Hello...
Rise and shine CrazySun lotuliukas.gif

Baik anokia aš asė.. Ką galiu- tą darau dėl jūsų visų lotuliukas.gif Aišku, galėčiau pykti ant Abžorkos, kad man vyro lauktuvėms neparvežė.. bet ką čia pripyksi ant e-draugės laugh.gif

Laisvadienio tu nusipelnei.. tongue.gif Tai kaip ten šiandien nuotaikos? Daug apsimetinėti reikia ar natūraliai viskas gerai?

nius, kuklumas puošia, puošia biggrin.gif

ačiū už rūpestį - nuotaikos neblogos - ypač po Tavo kūrybingo laiško bigsmile.gif
o šiaip dar nieko nesutikau, prieš ką gerai atrodyt reiktų - bet ir nėra reikalo tam, o jei kas darbus už mane parašytų,tei galėčiau skraidyt lotuliukas.gif

kaip Tu? smile.gif

mergaitės, o Kalėdoms dovvanėles gal jau supirkot? bigsmile.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 13, 13:26)
Nu žiekit, pakopinsiu laiško atkarpą. Tik necituokit, nes tuoj ištrinsiu, kad neliktų pėdsakų interneto tyruose laugh.gif
Skaitykit greit laugh.gif

ištrinta laugh.gif

Ir kaip man reaguoti??? swoon.gif
Ar tie medaus siūlai ant migdolinių riešutų čia man??? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 13 gruodžio 2007 - 13:32
Labas rytas wink.gif
Paskutinį puslapį tik paskaičiau, nežinau kaip gyvenat, tik kažkada mačiau, kad Abžorytė sutiko padangių princą, gal nieko nepraleidau, jis vis dar toks, tai su tuo ir sveikinu biggrin.gif
Aš vis dirbu unsure.gif tik dabar lėksiu košes virti, dar pasportuoti, išsiųsti savo kalėdinių laiškų, o po to vėl dirbti... gun_rifle.gif
Atsakyti