QUOTE(advoco @ 2007 12 13, 13:23)
o vakar vienas grupiokas sako, man tai su akiniais seksualiau atrodei
Nu va..
Į mytą turėsi ateisi su lešiais ir atsinešti akinius. Mes įvertinsim tikrąją padėtį

Ką tie grupiokai..
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 13, 13:27)
GV, podruške, help, reikia įkvėpimo kurti raštą padangių princui

Gal pamėtėtum kokių auksinių minčių?
Pirmiausia pasidžiaugsiu kartu su tavim gavus laišką

Na, va pasidžiaugėm. Gana.

Jamamės veiksmų..
Apie laiškus.. Tiksliau meilės laiškus..
Vienintelį panašaus turinio esu rašius tokiom vienam Audriui..
Tuo mano kūryba ir užsibaigė
Abejoju, kad galėčiau padėt. Aš tokia žemiškesnė asmenybė, konkretesnė.
Velnias.. galvoju, pakaušį pasikasau.. ir nieko. Nėra mūzos
Aišku galėtum rašyt maždaug taip..
Mielas mano svojonių padangių prince.. (atodūsis),
Vos tik atmerkus akis po saldaus miego lėktuve ir pajutus tavo alkūnės niukstelėjimą supratau- mums lemta būti kartu. Man net diena naujom spalvom sušvito.. Neslėpsiu, jog iš karto pasitariau su draugėmis dėl tolimesnio ir detalesnio tavo kabinimo plano. Vienbalsiai buvo nuspresta, jog tu esi tas man skirtasi, nuostabusis pakeleivis. (atodūsis)
Mano mielasis vyre, vaikų tėve.. mielai nueičiau su tavim kavos ar ko stipresnio savaitgalį. Tikiuosi lauktuves tetoms, močiutėms išdalinai ir esi laisvas.. (atodūsis)
Tik nepagalvok.. aš nesisiūlau.
Šiaip aš tavęs neįsimylėjau.. tik kažkodėl nuolat prisimenu tavo akyniukus ir plaaačią šypseną (atodūsis)
Ir dar.. esu begalinai laiminga vaizduoklyje matydama tavo laišką. Aš net valandas minutes skaičiavau.. Svarsčiau vis kada man parašysi. Tikėjau, kad tai padarysi.. čia suprantama.. Aš įsimylėjus, bet ne akla. Mačiau kaip spoksojai į mane lėktuve...
Taigi, jei norėsi paspoksoti dar kartą į mane skambelt ...
Ir aš atlėksiu.. padebesiais, kojom žemės nesiekdama.. nes juk mūsų meilės istorija- nežeeeeemiška ... (atodūsis)
Visada tave mylėti pasiruošus Abžorytė
p.s. (na taip ta.. blondinė iš lėktuvo)
Tai štai drauge.. belieka padaryti copy paste.
Tikiuosi į vestuves pakviesi GV
p.s. O diena išties puiki- šalta, bet puiki

Gaila, kad ne visi tai supranta