Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIII dalis]

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 13, 01:28)
Taip ir buna, mergyt....nieko bus dar tu vyru ne karo metas... bigsmile.gif

rimtai? g.gif kaziiiin.... blink.gif
Atsakyti
Labos mergaites.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 12, 23:53)
Labos mergaites.... 4u.gif

laikykis pupa wub.gif praeis wub.gif zinau kad dabar skauda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 13, 01:59)
laikykis pupa wub.gif praeis wub.gif zinau kad dabar skauda verysad.gif

aciu Monikuteee,nu kur desis nepraeje.... huh.gif doh.gif oi durniu durne pasijauciau...bet nepatikesit... blush2.gif lyg ir gailiuos kam viska suzinojau...dar norejos pasimegauti tuo artumu ir siluma,demesiu ir svelnumu... ax.gif vis galvoju...nu kam as cia siandien...ir kolis liko neismoktas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 13 gruodžio 2007 - 02:03
QUOTE(Sellte @ 2007 12 13, 00:01)
aciu Monikuteee,nu  kur desis nepraeje.... huh.gif doh.gif oi durniu durne pasijauciau...bet nepatikesit... blush2.gif lyg ir gailiuos kam viska suzinojau...dar norejos pasimegauti tuo artumu ir siluma,demesiu ir svelnumu... ax.gif vis galvoju...nu kam as cia siandien...ir kolis liko neismoktas doh.gif

zinoma,galejai dar pasidziaugt,bet is kur zinai,kad ryt nebutu dar sunkiau-jausmai nebutu dar stipresni... wub.gif teisingai pasielgei pupa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 13, 02:07)
zinoma,galejai dar pasidziaugt,bet is kur zinai,kad ryt nebutu dar sunkiau-jausmai nebutu dar stipresni... wub.gif teisingai pasielgei pupa wub.gif

Kad skaudeje tai faktas kad but labiau... unsure.gif niekas nevyksta be priezasties...niekas....
nu miargai as turiu aki ant bernu-vienas banditas,kitas siaip nesweikas lotuliukas.gif trecias del kurio abu isnykt turejo-sako padruske tu man.... doh.gif
Papildyta:
Vsio...einu liulia...bo nusoks stogas ir pasileis per laukus... doh.gif
saldziu monikuteee ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellte: 13 gruodžio 2007 - 02:14
QUOTE(Sellte @ 2007 12 13, 00:15)
Kad skaudeje tai faktas kad but labiau... unsure.gif niekas nevyksta be priezasties...niekas....
nu miargai as turiu aki ant bernu-vienas banditas,kitas siaip nesweikas lotuliukas.gif  trecias del kurio abu isnykt turejo-sako padruske tu man.... doh.gif
Papildyta:
Vsio...einu liulia...bo nusoks stogas ir pasileis per laukus... doh.gif
saldziu monikuteee ax.gif

geriau jokio hihihi.gif
saldziu,as dar pabludysiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif .

Selte, tikrai esi saunuole kad viska issiaiskinai ir nera cia ko gailetis. Taip, dabar skauda, bet dabar paskaudes zymiai maziau negu butu skaudeje veliau viska suzinojus.

Oj kaip nevirskinu tokiu bernu, kurie atseit "nesupranta", kad mergina jaucia kazkokius jausmus, kas link jojo doh.gif . Mol -"tu man drauge" gun_bandana.gif .
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Ar jau darbuose??? Kuri pramiegojot?
Naktinės blūdės. Imkit pėvėzė iš GV. lotuliukas.gif

Pareinau vakar iš darbo ir taip galvą suskaudo- visos pasaulio migrenos susimetė pamasčiau. Įkaliau tabletukę ir nuėjau miegot. Po gero pogulio atvažiavo senukas su baisia gardžiais ledais. Iš karto atsigavau laugh.gif Aišku nuo ledų. Aš kaip Karlsonas- uogienė išgelbės pasaulį. Nu rimtai.. mirksiukas.gif

Važiavom pirkti spintos- tokio pedantiško senio kaip mano draugas akyse neregėjau. Ten vienu stalčium per daug, čia lentynos nėra.. Aš greičiau savo apvaliam užpakaliui džinsus pritaikau nei jis spintą rinkosi. Ir vis manęs klausia.. o man giliai dzin.. ar klevo spalvos ar tuopos mega_shok.gif

Bet kančios baigiasi.. Išsirinko užsisakė ir namo yahoo.gif

p.s. Miegot nuėjau beveik pavyzdingai laiku biggrin.gif

GEROS DIENOS tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 12, 21:39)
As tik ka namo parlekiau ir galiu pasakyt pateisinau GV pritaikyta man Katastrofijos varda lotuliukas.gif 

Powerpuff, tik dabar pamačiau.. Siaubas mega_shok.gif Tu mane gąsdini.. laugh.gif Vienintelė viltis tau- vyras iš gelbėtojų lotuliukas.gif
Jau net nejuokinga.. Čia rimta jau.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės 4u.gif
Sellte - te balončiką 4u.gif psio budiet okay mirksiukas.gif

blem kiek darbo šian doh.gif bėgu... geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
g.gif
QUOTE(Tigris @ 2007 12 13, 08:35)
Labas rytas mergaites  4u.gif .

Selte, tikrai esi saunuole kad viska issiaiskinai ir nera cia ko gailetis. Taip, dabar skauda, bet dabar paskaudes zymiai maziau negu butu skaudeje veliau viska suzinojus.

Oj kaip nevirskinu tokiu bernu, kurie atseit "nesupranta", kad mergina jaucia kazkokius jausmus, kas link jojo  doh.gif . Mol -"tu man drauge"  gun_bandana.gif .

Labas zuikos....Nu va...pramiegojau koli,tai uzsidejau sau tooooki minusa.... unsure.gif
Jis viska vakar suprato,bet kaip mano kiats padruskinas aiskino-pasirinko ta kuri nespaudzia... g.gif tipo-ko tu nori,ko negalejai but salia ir juk viskas negali ateiti akimirksniu...tik budama netoli galejai jo sirdute pavergti,o dabartrinkt trinkt ir sedi prie susiklusios geldos.... doh.gif va...anas padruskinas sake-as buciau pasielges lygiai taip pat... doh.gif nu blyn vyriska logika.... g.gif
Nu spekit kada liulia nuejau...puse keturiu..."gerietis "puse 2 dainas visokias pradejo sisuti...dar pasirasem taip draugiskai ir vsio.... schmoll.gif o dabar susaudykit sellte.... gun_rifle.gif pabaigoj parasiau-verciau sio vakaro nebutu buve... blush2.gif tikejausi kad parasys-pamirstam... rolleyes.gif ale gavau vel i nosi-Kiekvienna diena atnesa naujo... doh.gif
nu man reik issibumbeti... 4u.gif sorry mergaites.... doh.gif
Atsakyti