QUOTE(janna @ 2005 05 24, 09:27)
Sveikos esamos ir būsimos mamytės

,
paskaitinėjau ir nusprendžiau parašyti kelis savo pastebėjimus

.
Dėl vežimėlių lengvumo, universalumo ir patogumo labai čia daug parašyta

. Ir ištiesų visi šie dalykai ženkliai palengvins mamyčių gyvenimą. bet kaž kaip nieko neteko perskaityti apie leliukų patogumą. Juk mes visos norime kad ir jiems būtu ir patogu ir beabėjo sveika na ir pan. Kiek teko matyti lengvų sportinuku visi jie su mažais ratukais. Žinoma, parduotuvėje lygiomis grindimis patogu ir juos stumti ir gal būt juose gulėti. bet juk mūsų šaligatviai, kiemai ir gatvės toli gražu ne parduotuvės grindys

. Ir važiuojant paurto neblogai, kiesta kaip vaikai smegenų sutrenkimo negauna?

Kas liečia nešiojamąji lopšį, ar atkreipiate dėmesį į jo dugną, čia dėl stuburo sveikumo, kadangi pagrindas turėtu būti kietas ir lygus, pasakys bet kuris gydytojas.
Mano pupa yra gimusi birželio mėn. Ir jei dabar man reiktų pirkti vėžimus, tai be abėjo pirkčiau du. Vieną skirta miegui, nes leliukas pirmus mėn labai daug miega ir ne manau, kad pirmais mėn. reiktų su juo važinėti po svečius, ar leistis į pasaulio kraštą. o paūgėjusiam, kai jau pats sėdi, lengva sportinuką su keliomis padėtimis ir apsauga nuo lietaus bei krepšiu pirkiniams. su tokiu patogu ir į gamtą ir į svečius ir į bet kokią kelionę

.
bet čia šiap pamastymui
Na mano vežimas, tai toks ne iš lengvųjų

Dideliais pripučiamais ratais, tai svorio turi nemažai. Tiek, kad aš kažkur skaičiau, kad vasarinukam tokie vežimai sportiniai geriausi, nes jie negilūs ir vaikučiui ne per tvanku, ir oras gerai cirkuliuoja. O dėl lopšio, tai jų būna su pakietinimais, ir neketinu aš vaikučio jame nešiotis kažkur, tik iš lauko ir atgal. Tad nemanau, kad kažkokia blogybė tie sportiniai vežimukai. Tik, kad rankenos nepersimeta, kažkaip jaučiu nepatogu vežimą apsukinėt, kai saulytė šviečia, ar vėjelis pučia

. Bet manau prisitaikysim ir nebus problemų.