QUOTE(Ausrelija @ 2006 02 09, 14:28)
Mano vaikuciui dabar 2 m. ir man neprireike jokiu sportinuku! Ir mano vezimukas kuo puikiausios formos ir tvirtas. BebeConfort vezimo sportine dalis yra visiskai nesunki, atvirksciai, ir ji labai patogi vaikuciui. Galiu pasakyt paprastai: nuo 0 iki 12 men naudojau visas dalis, tiesa autokedute iki 9 men ant vezimo, o po to masinoje buvo gera iki 1.5 m. Lopsyje atveziojau net iki 1 m., kai tuo tarpu kiti universalus vezimai pasidaro per mazi net 6 men vaikui. 
Ir Bebeconfort ir PegPerego man labai panasus. Daugiau tik detaliu ir kainos palyginimas. Aisku, naujo as nebuciau ipirkusi nei to, nei ano. Uztikrintai galiu pasakyti tiek - daug geriau firminis sudedamas is daliu devetas, negu universalus naujas.

Ir Bebeconfort ir PegPerego man labai panasus. Daugiau tik detaliu ir kainos palyginimas. Aisku, naujo as nebuciau ipirkusi nei to, nei ano. Uztikrintai galiu pasakyti tiek - daug geriau firminis sudedamas is daliu devetas, negu universalus naujas.

Nu dar negirdėjau, kad Bebeconfort lopšyje vaikas iki metų tilptų

Preliudo lopšio ilgis tik 78cm, o Windoo dar mažesnis. O kur dar drabužiai ir pataliukai, ir juk neįrėminsi vaiko tam lopšyje, kad ir galva, ir kojos remtūsi į lopšį.
Netgi gamintojo puslapyje rašoma, kad lopšys skirtas vaikučiams nuo 0 iki 6 mėn.