Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis vasarą gimsiančiam leliukui

QUOTE(Ausrelija @ 2006 02 09, 14:28)
Mano vaikuciui dabar 2 m. ir man neprireike jokiu sportinuku! Ir mano vezimukas kuo puikiausios formos ir tvirtas. BebeConfort vezimo sportine dalis yra visiskai nesunki, atvirksciai, ir ji labai patogi vaikuciui. Galiu pasakyt paprastai: nuo 0 iki 12 men naudojau visas dalis, tiesa autokedute iki 9 men ant vezimo, o po to masinoje buvo gera iki 1.5 m. Lopsyje atveziojau net iki 1 m., kai tuo tarpu kiti universalus vezimai pasidaro per mazi net 6 men vaikui.  blink.gif
Ir Bebeconfort ir PegPerego man labai panasus. Daugiau tik detaliu ir kainos palyginimas. Aisku, naujo as nebuciau ipirkusi nei to, nei ano. Uztikrintai galiu pasakyti tiek - daug geriau firminis sudedamas is daliu devetas, negu universalus naujas.
4u.gif

Nu dar negirdėjau, kad Bebeconfort lopšyje vaikas iki metų tilptų lotuliukas.gif
Preliudo lopšio ilgis tik 78cm, o Windoo dar mažesnis. O kur dar drabužiai ir pataliukai, ir juk neįrėminsi vaiko tam lopšyje, kad ir galva, ir kojos remtūsi į lopšį.
Netgi gamintojo puslapyje rašoma, kad lopšys skirtas vaikučiams nuo 0 iki 6 mėn. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2006 02 09, 17:31)
Nu dar negirdėjau, kad Bebeconfort lopšyje vaikas iki metų tilptų  lotuliukas.gif

tikrai neįtikėtina lotuliukas.gif
Atsakyti
manau kad bet koks vežimėlis kurį reikia užnešti į 4 ar 5 aukštą yra per sunkus

o mažyliui visais atvejais pats geriausias variantas - tai kietas lopšys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gie33 @ 2006 02 09, 18:02)
manau kad bet koks vežimėlis  kurį reikia užnešti į 4 ar 5 aukštą yra per sunkus

o mažyliui visais atvejais pats geriausias variantas - tai kietas lopšys  mirksiukas.gif

Dėl kieto lopšio, kaip ir nekyla diskusijų. Visos su tuo sutinka. Tik va po to, kaip? Ar ant to paties lopšinio ratų dėt sportinę dalį ar pirkt lengvą sportinuką... Čia išsiskiria nuomonės, bet manau temos autorė atsirinks, kas jai priimtiniau ax.gif
Atsakyti
As irgi sprendziau ilgai kokia karieta savo rugpjutinukui pirkti...
Aktualu buvo ir svoris tampymui, ir kad ziema pravaziuotu, ir kad lopsio uztektu iki puses metu. Isitaisiau bebe confort trophy ratus, prelude lopsi ir kedute. O siam pavasariui pirksiu sketuka. Tikrai nesigailiu pasirinkimo, nes lopsys didelis ir rimtas, kas ziema aktualu, ratai normaliai visur pravaziuoja. Kai einam pasivaikscioti - i viena ranka ratus, i kita lopsi ar kedute ir taip lipam laiptais zemyn.
Atsakyti
Net nesupratau ko cia nustebote! Mano dukrytei metukai suejo pernai pavasario pacioj pradzioj, kai dar buvo ziema. Kadangi buvo salta, tai lopsy guldyt yra silciausia. Specialiai paziurejau koks buvo ugis - 11 men 69 cm. Kiek cm lopsio Preliude viduje nematavau, bet atsimenu kad vos vos tilpdavo. o paskui dar veziojau siek tiek ant pagalvytes pakelta galvyte. Bet iki 10 men, tai net tilpdavo liux, o kadangi miegant labai sukiotis susuptai i siltuas patalus nereikia, tai kuo puikiausiai atveziojau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrelija @ 2006 02 09, 21:45)
Net nesupratau ko cia nustebote! Mano dukrytei metukai suejo pernai pavasario pacioj pradzioj, kai dar buvo ziema. Kadangi buvo salta, tai lopsy guldyt yra silciausia. Specialiai paziurejau koks buvo ugis - 11 men 69 cm. Kiek cm lopsio Preliude viduje nematavau, bet atsimenu kad vos vos tilpdavo. o paskui dar veziojau siek tiek ant pagalvytes pakelta galvyte. Bet iki 10 men, tai net tilpdavo liux, o kadangi miegant labai sukiotis susuptai i siltuas patalus nereikia, tai kuo puikiausiai atveziojau.  rolleyes.gif

kazkaip as isivaizdavau, kad gulet - tai gulet patogiai, kojytem rankytem pamaskatuot, a ne pusiau sedom ant pagalvyciu.. g.gif bet cia gal tik teip galvoju, kol patirties nulis. plius manau, ziema leliui salta buna ir reik bent jau apkamsyti - o kaip kamsyt jei ner kur.. nebent tavo lelius ishskirtinai mazas ir net pranoko gamintoju lukescius 6iais menesiai..
Atsakyti
Sveikos smile.gif na man padejote neblogai, tik, kad vat viskas nepigiai gaunasi sad.gif .Na bet vistiek reikes spresti, bent jau zinau ko man tikrai reikia.
Man patinka variantas - remas+ lopsys+autokedute. Sportinuka nusipirkciau gerokai veliau. Man ypac reikalinga autokedute, be jos neissiversiu.
Atsakyti
QUOTE(Ausrelija @ 2006 02 09, 22:45)
Net nesupratau ko cia nustebote! Mano dukrytei metukai suejo pernai pavasario pacioj pradzioj, kai dar buvo ziema. Kadangi buvo salta, tai lopsy guldyt yra silciausia. Specialiai paziurejau koks buvo ugis - 11 men 69 cm. Kiek cm lopsio Preliude viduje nematavau, bet atsimenu kad vos vos tilpdavo. o paskui dar veziojau siek tiek ant pagalvytes pakelta galvyte. Bet iki 10 men, tai net tilpdavo liux, o kadangi miegant labai sukiotis susuptai i siltuas patalus nereikia, tai kuo puikiausiai atveziojau.  rolleyes.gif

Pasirodo, kad tavo dukrytė tikra coliukė wub.gif . Maniškis 5 mėn. 69 cm buvo smile.gif Bet į Windoo lopšį jau nebetilpo schmoll.gif . Beje netilpo ne iš ilgio, o iš pločio.. Labai siaura tame lopšy, tai žiemiškai aprengtas vaikiukas buvo visas suspaustas, negalėdavo rankyčių patogiai į šoną pasidėti, turėdavo iškėlęs rankas aukštyn miegoti... man tai vaikiuko buvo gaila taip suspausto verysad.gif
Atsakyti
ir man si tema labai aktuali-neapsisprendziu ka daryt...Pagal kaina priimtinas Abc design CYCLONE, pagal svajones- Quinny Freestyle 3XL Comfort g.gif
Ten normalus dideli lopsiai, ir kedutes ant ratu montuojasi ir sportine dalis...
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2006 02 10, 12:51)
ir man si tema labai aktuali-neapsisprendziu ka daryt...Pagal kaina  priimtinas Abc design  CYCLONE, pagal svajones- Quinny Freestyle  3XL Comfort g.gif
Ten normalus dideli lopsiai, ir kedutes ant ratu montuojasi ir sportine dalis...

Niekad nebuvau atkreipusi demesio i ABC Design Cyclone, bet dabar paziurejau ir jis man tikrai patiko, juolab, kad nera labai sunkus, tik man biski per brangus g.gif Na apie Quinny as net nesvajoju schmoll.gif Reikes del ABC gerai pagalvoti smile.gif
Atsakyti
Cyclone be kedutes galima nusipirkt mazdaug uz 900Lt...Gal dar atpigs g.gif
Atsakyti