Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis vasarą gimsiančiam leliukui

Universalas universalui nelygu biggrin.gif Man irgi nepatinka tie sunkūs ir ypač kur reikia ratus nuimti dedant į automobilio bagažinę."(kuo mažiau papildomų darbų mirksiukas.gif )
Mes savo laisvai iš trečio aukšto nunešam.(Dukra 12 -etė irgi nesunkiai 4u.gif nuneša )Ir tikrai nepanašus į būda, o be lopšiuko neatskirtum nuo sportinio biggrin.gif
Tačiau vietos jame daugiau, šiek tiek platesni biggrin.gif
O mums su vyru būten sportinių vežimų vokeliai ir nepatiko mirksiukas.gif Jie mums buvo nepatikimi tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Pritariu renax del lopsinio vezimo thumbup.gif
Maniskis turetu gimti birzelio gale tai greiciausiai pirksim(jei nepersigalvosim tongue.gif ) Lopsini su didesniu lopsiu, o pavasari kraustysimes i sportini tongue.gif
Atsakyti
Kokere sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2005 10 22, 19:20)
Kokere sveikinu  mirksiukas.gif

Sveikink ne dabar, o birzelio gale mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2005 10 22, 19:07)
Maniskis turetu gimti birzelio gale tai greiciausiai pirksim(jei nepersigalvosim tongue.gif ) Lopsini su didesniu lopsiu, o pavasari kraustysimes i sportini tongue.gif

Cia kalba eina apie ta pati vezima, tik sportine dali?

Paziurejau
Graco quatro deluxe, kilo klausimas, ar ziema pavaziuosiu su tokiai ratais? :
http://www.preciousl..._graco_qdlx.jpg

Geguzes gale gimsianciam leliukui jei jau pirksiu universala, ar geriau pripuciami ratai, ar tokie paprasti?
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Turiu rupesti - niekaip nepasirenku vezimelio, nors apie juos daug zinau. Isvardinsiu faktus:
- leliukas gims rugpjucio pradzioj (nei vasara nei ruduo)
- gyvenu 4 aukste, turesiu ji pati nesioti, tai negaliu pirkti sunkaus vezimo
- ratu noreciau guminiu ( bet pastebejau, kad jie sunkesniu vezimeliu)
- noriu permetamos rankenos
- lengvai sulankstomo
- masinos nevairuoju, tai svarbus manevringumas, daznai busiu lauke.

Svarsciau 2 variantus:
- pradziai pirkti lengva vezimeli vasarini, o po 4 men. nusipirkti ziemai
- is kart pirkti vezima , kuris tiktu ir ziemai..

Visiskai susipainiojau... g.gif
Prasau padekit... 4u.gif
Atsakyti
as manau, kad tau lengvo vasarinio kaip ir nelabai reiktu. schmoll.gif
Atsakyti
Kadangi mano lelius gimė praeitų metų rugsėjį, o jis, kaip žinia, buvo nepaprastai vasariškas, tai pabandysiu patarti iš savo patirties blush2.gif Mano manymu, geriausiai būtų įsigyti universalią pakabą, ant kurios užsideda lopšys, arba autokėdutė, arba sėdimoji dalis. Tai būtų ne pats pigiausias variantas, bet kad patogiausias, tai tikrai thumbup.gif
Aišku, autokėdutė reikalinga daugiau vairuojančioms mamoms, bet jeigu mėgstate šeimynines tolimesnes išvykas, tai daiktas pasiteisins - juk išėmus iš mašinos tą kėdutę tik pritvirtinsi prie rėmo - ir viskas, jūs jau su mobiliais ratais bigsmile.gif Na, o kadangi tavo leliukui teks ir žiemos šaltos ir pūguotos ,,pamatyti", tai tikras lopšys bus tikrai ,,į temą"... O pavasariop, jau leliukui sėdint, pats tas bus trečioji - sėdimoji dalis.
Tai tiek mano patarimų, linkiu išsirinkti geriausią vežimuko variantą, gero nešiojimo, sklandaus gimdymo ir nuostabaus leliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumytė: 04 vasario 2006 - 23:23
Visiškai pritariu - reikia pirkti rėmą ir ant jo visus reikalingus priedus. Bet jei pinigėliai neleidžia - rinkis universalą (yra ir lengvesnių ir sunkesnių)
Atsakyti
Taip buvo ir man! Buvo labai sunku nuspresti ir issirinkti. As daug domejausi vezimeliais - viska apie juos issiklausinejau. Pabandysiu tau patarti: Kadangi tu gyveni 4-ame aukste pirmiausia tau reikia lengvo vezimo. bus dar silta kai pagimdysi, bet atslinks netrukus ruoduo ir ziema, tai antriausia geriausia butu universalus su atskirom nuimamom nuo remo dalim (lopsys(jis silciausias ziemai mazam kudikiui ir garantuotai nesusals), auto kedute, kuria labai pamego kudikiai ir sportine dalis (su kuria dar vazinesi kol nusibos ir jokio kito vezimo tau nebereiks)

As pirkau nenauja bet dar su garantiniu Bebe Confort vezimuka trophy Air (ji mokejo apie 2500 lt), juo buvo atveziojusi mergyte mano drauge ir negalejo atsidziaugt. Ji vis sakydavo "gaila, kad neauginsiu trecio vaikelio, o tai tikrai neparduociau ir pasilikciau ji sau". Jis buvo tarsi naujas, tvirtas labai gerai islaikytas.

Dabar galiu pasakyt ta pati, ka ir ji : "Jau baigiu atveziot savo dukryte ir gailiuos kad reiks ji parduot. Jis puikiai issilaike ir as nekartelio nesu pasakiusi, kad man ko nors truksta tame vezime"

[I]Jei tave dar nors kas domina, klausk. Galiu tau atsiust laimingos dukrytes nuotraukas tame vezimely ir papasakot apie kiekviena dali.
Linkiu sekmes

Atsakyti
QUOTE(bitė_MAJA @ 2006 02 08, 21:51)
Visiškai pritariu - reikia pirkti rėmą ir ant jo visus reikalingus priedus. Bet jei pinigėliai neleidžia - rinkis universalą (yra ir lengvesnių ir sunkesnių). Vat.

O aš nepritariu schmoll.gif
Rėmas + lopšys + autokėdutė, tai gerai. Toks variantas tikrai svers mažiau nei universalus vežimas ir bus patogus kūdikiui, bet sportinė dalis + rėmas, tai nea schmoll.gif Nes ji tikrai sunkesnė negu paprastas sportinukas.... Ir kokia karti tiesa bebūtų, bet tokiuose vežimukuose paprastai vaikiukas iki 4-6 mėn. vežiojamas lopšyje, po to iki 10-12 mėn. sportinėj dalyje, o vėliau vistiek perkamas skėtukas arba sportinukas. Nes tikrai tos sportinės dalys didesniems vaikučiams nėra jau tokios patogios ir kompaktiškos, plius stipriai sunkesnės už sportinukus.
Geriausias variantas jums būtų lopšys ir nuo 6 mėn. geras sportinukas/skėtukas (su pilnai gulima padėtim, reguliuojamu pakoju, voku kojytėm ir visais kitais pribumbasais). Pati nešiojau vežimą + vaiką iš trečio aukšto, puikiai žinau, ką sakau.
Nebent variantas būtų iš tokio tipo vežimų kaip Chicco C1 + lopšys arba Peg Perego P3 + lopšys Naveta. Šitie tikrai liuks aukštai gyvenančioms ir be lifto smile.gif
Atsakyti
Mano vaikuciui dabar 2 m. ir man neprireike jokiu sportinuku! Ir mano vezimukas kuo puikiausios formos ir tvirtas. BebeConfort vezimo sportine dalis yra visiskai nesunki, atvirksciai, ir ji labai patogi vaikuciui. Galiu pasakyt paprastai: nuo 0 iki 12 men naudojau visas dalis, tiesa autokedute iki 9 men ant vezimo, o po to masinoje buvo gera iki 1.5 m. Lopsyje atveziojau net iki 1 m., kai tuo tarpu kiti universalus vezimai pasidaro per mazi net 6 men vaikui. blink.gif
Ir Bebeconfort ir PegPerego man labai panasus. Daugiau tik detaliu ir kainos palyginimas. Aisku, naujo as nebuciau ipirkusi nei to, nei ano. Uztikrintai galiu pasakyti tiek - daug geriau firminis sudedamas is daliu devetas, negu universalus naujas.
4u.gif
Atsakyti