Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis vasarą gimsiančiam leliukui

Kas ru skaito galit issamiai pasiskaityti apie chicco
http://www.babydream.../sgid/10/id/69/
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 02 11, 10:03)
Kas ru skaito galit issamiai pasiskaityti apie chicco
http://www.babydream.../sgid/10/id/69/

Na fainas sitas vezimas thumbup.gif Tokio labiausiai noreciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2006 02 10, 23:11)
Tai kad tie ratukai ne ką prasčiau važiuoja už didelius pripučiamus ir ten taip pat yra pilna amortizacija  smile.gif

neitikinsi smile.gif
Darem bandymus su draugiu ir giminaiciu vezimeliais.Mazaraciai tarska nuo menkiausios duobeles...

Po prekybcentrius vazineti tikrai faina ir stilinga, bet daugiau tikrai ne...
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 02 11, 08:03)
Pas PP auto kedute turi pada, o pas Chiccoo nera

g.gif net neatkreipiau i tai demesio...o tai kaip tada kedute masinoj tvirtinti? taigi reik to pado vis viena... g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2006 02 13, 15:40)
g.gif  net neatkreipiau i tai demesio...o tai kaip tada kedute masinoj tvirtinti? taigi reik to pado vis viena...  g.gif  blink.gif

Segasi dirzas per pacia kedute...
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 02 13, 16:02)
Segasi dirzas per pacia kedute...

niu gerai, bet tai kedute tai nestabiliai juk stoves be pado ant sedynes blink.gif
kazkaip man taip atrodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2006 02 13, 18:01)
niu gerai, bet tai kedute tai nestabiliai juk stoves be pado ant sedynes  blink.gif
kazkaip man taip atrodo... g.gif

Pas mane buvo kėdutė diržais tvirtinama.. tikrai stabilu mirksiukas.gif.
tik gal su padu būtų patogiau g.gif , nes tuos diržus užtrunka kol primontuoji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2006 02 13, 11:59)
neitikinsi smile.gif
Darem bandymus su draugiu ir giminaiciu vezimeliais.Mazaraciai tarska nuo menkiausios duobeles...

Po prekybcentrius vazineti tikrai faina ir stilinga, bet daugiau tikrai ne...

Mes irgi darėm ax.gif
Ir aišku mažaratis mažaračiui nelygu tongue.gif
Paimk eilinį vežimą dideliais ratais ir mažaratį (kad ir iš čia temoj paminėtų Chicco C1, Peg perego P3), bet su guminiais ratukais (ne tais pačiais mažiausiais, bet apie 15cm skermens), pilnais amortizatoriais ir pamatysi, kad važiuoja ne prasčiau drinks_cheers.gif
O svoris žymiai mažesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristtute: 13 vasario 2006 - 22:11
QUOTE(Kristtute @ 2006 02 13, 22:09)
Mes irgi darėm  ax.gif
Ir aišku mažaratis mažaračiui nelygu  tongue.gif
Paimk eilinį vežimą dideliais ratais ir mažaratį (kad ir iš čia temoj paminėtų Chicco C1, Peg perego P3), bet su guminiais ratukais (ne tais pačiais mažiausiais, bet apie 15cm skermens), pilnais amortizatoriais ir pamatysi, kad važiuoja ne prasčiau  drinks_cheers.gif
O svoris žymiai mažesnis  mirksiukas.gif

Mano vyras irgi del vaziavimo kokybes pergyvena...
Sako neduok dieve dardes kaip Huck'as doh.gif
Bet kiek pardej stumdziau kazkaip geresnis vaziavimas atrode... Gal tik pardej g.gif
Atsakyti
As vakar daviausi po ineta ieskodama Chicco C1 viso komplekto, tai kainos visur panasios, net is ebay siustis neapsimoka, su parsiuntimu gaunasi 1662 Lt, skambinau i Kotryna- 1890-15%=1606 Lt, kituose saituose ziurejau - panasiai, kai kur net brangiau gaunasi. Jus man tikrai apsukot galva del to vezimelio doh.gif jau kito ir nenoriu assa.gif
Atsakyti
Aš tai tokį gal biški kvailą klausimą turiu ax.gif o ar tikrai apsimoka pirkti vežimą už beveik 2000lt? blush2.gif Ta prasme ar tikrai šitoj vietoj kokybė atitinka kainą? negi lenkiški ar kokie ten už 500lt tris kartus prastesni???? O pvz vieną vaiką išauginus tokiam vežime, ar antram dar kas nors liks? blush2.gif

aš suprantu kad klausimai kvaili, aš žinau kad savo vaikui tikrai negaila visko geriausio..... Tikesiog įdomi kta nuomonė blush2.gif
Atsakyti
Čia kažkaip susidubliavo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 14 vasario 2006 - 10:18