oho, kaip sujudinau sirsyna! smagu skaityt. tik galejot, brangiosios, atidziau perskaityt mano teksta, nes perbegot akim apsiputojusios (na, uz teisybe zmones pyksta, sena tiesa) ir paskui traktuojat taip, kaip jums patogiau.
vadove esu nebe pirmus metus, ir mano kolektyvas giliai atsiduso, kai uzemiau sita vieta. giliai - ty su palengvejimu. nes zino, kad is auksciau uz mane stovinciu islupsiu savo darbuotojams viska ir dar truputi. nes dirbu taip, kad maniskiams butu gera ir patogu. patikekit, kai buvau pradeta vilioti kitos kompanijos, didzioji dalis maniskiu prasesi paimami kartu. jei pacios dirbat drakoniskom salygom, tai nemanykit, kad ir kitur taip pat. visa tai, ka paraset, tik irodo, kokius prastus virsininkus pacios turit. ir isivaizduojat, kad visur tas pats. o jei parasiau SAVO kompanija - tai todel, kad jauciuosi cia kaip namuose, ir dirbu kaip sau, o ne kaip kazkokiam dedei milijonieriui, kuris sedi amerike ir vargsu MA krauja siurbia (kaip dauguma jusu isivaizduoja). paziurekit, kokiu interesu vedamos tikisi i farmkompanijas isitrinti naujokeles- ar duoda kruta masina? ar uzteks laiko kavos pagerti? pasishopinti? nuo valdzios pabegti penktadieni i palanga? ar uzdirbsiu 5000 uz nieka, be jokio ziniu bagazo ir jokiu vertybiu? nejuokinkit.
apie nospa - pasiziurekit kaip gamintojai reklamuoja si preparata. ar neprisimenat reklamos apie spazmus del menesiniu ir PMS? tai tokia Tamsta ir MA, jei nestebi, kas farmacijos rinkoje vyksta.
o apie supervaizerius - na taip, melzejos irgi kazkada patapo operatoremis...masininio melzimo. bet karves tesmuo nuo to auksinis netapo. ir jei zmogus lentynoje delioja gerimu butelius - tai jis ir delioja butelius, tegu vadinasi vadybininku, supervaizeriu ar kaip tik nori. o su medicina ir aktyviais pardavimais tai vis tiek jokio rysio neturi. tegu ir bando eiti vadovauti gerimu skyriui, o ne vaistais verstis.
kodel nikas cirko princese? todel, kad visas gyvenimas cirkas. kai kas arenoje, kai kas lozeje, kai kas pilkoje galiorkoje. o kai kas kordebalete. tik zinot, merginos, kordebalete didesne konkurencija, ir ten viena kitai neretai kojas pakisa. o uzkliuvusi jas daznai ir susilauzo.
na, sirses, lekit gert kavos, apzvimbkit dar karta mane, o as prie gretimo staliuko pasiklausysiu

labai dziaugiuosi, kad parasiau. kad radot apie ka kalbet, o tai zliumbenot cia nuobodziai.