Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

astroj zenecoj taip yra. pradžioj dirbi už juokingą sumą ir pusę etato. po kiek laiko (regis po metų) - gauni padorų atlyginimą. kažkaip jie ten taip daro. nežinau kodėl. galbūt taip pasitikrina, ar esi vertas tų didesnių pinigų. beto kiek girdėjau pirmiausia ima atstovus per nuomą. čia tik nuogirdos,jei kas žino kažką tiksliau - nepykit jei nusišnekėjau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2008 10 16, 19:45)
Užkliuvo beskaitant cvonline portalą-pakankamai patrauklus skelbimas. Ar besiieškančios darbelio matėt?

ačiū, matėm matėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Serena*: 16 spalio 2008 - 22:12
Ir mane sudomino tas skelbimas..deja-anglų kalba.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aggata @ 2008 10 16, 21:21)
Gal dar kas kokios info turi apie kompanija "astra zeneca"?buciu be galo dekinga.

Man jie pasirode labai susireiksmine savyje. g.gif Kartais net neaisku ko norintys. O alga, kaip jau cia ne viena pastebejo- tikrai juokinga. lotuliukas.gif Ypac zmogui be patirties. Visada zmogaus iesko labai ilgai, patys skelbiasi ir per visas kiek yra med.atstovu kompanijas (Medicinos verslo akademija, Pharmanet, Armedika ir t.t.) duodasi... nori paties geriausio ir uz dyka.... doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

norejau paklausti kas ka zinot apie imone Pharmacon?
Atsakyti
Pradedančiajam atlyginimas 2 tūkst. turėtų būti jau kaip ir minimumas už tai, kad jis turi motyvaciją gerai dirbti! Tenka matyt žvilgsnius, "ar ne per daug?", atsargiai užsimenama apie "lubas". blink.gif
Dažnai iš tiesų keista tada, - kokia motyvacija dirbti už atlyginimą, kurį gauna pedagogas, administratorė, ar vadybininkas-konsultantas? Tik jie dirba kur kas paprastesnėmis sąlygomis, žinias tiesiog "parduoda", o čia reikia sugebėti įsiūlyt "įpakuotą" produktą. Kai tokia konkurencija rinkoje! Tai vien už sugebėjimą prieiti ir pateikti, jau turi būti mokamas PADORUS atlyginimas ir suteikiamos normalios, darbui reikalingos priemonės (viena iš jų-tarnybinis automobilis). bigsmile.gif
Darbintis per tarpininkaujančias kompanijas, nepatariu. Procentukas nuo jūsų lieka jiems. Kas MA? Girdim "juokingas atlygis už didelį darbą". mirksiukas.gif Nebent tik startinei patirčiai įgyti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio_audra: 22 spalio 2008 - 11:08
QUOTE(smėlio_audra @ 2008 10 22, 11:58)
Pradedančiajam atlyginimas 2 tūkst. turėtų būti jau kaip ir minimumas už tai, kad jis turi motyvaciją gerai dirbti! Tenka matyt žvilgsnius, "ar ne per daug?", atsargiai užsimenama apie "lubas". blink.gif
Dažnai iš tiesų keista tada, - kokia motyvacija dirbti už atlyginimą, kurį gauna pedagogas, administratorė, ar vadybininkas-konsultantas? Tik jie dirba kur kas paprastesnėmis sąlygomis, žinias tiesiog "parduoda", o čia reikia sugebėti įsiūlyt "įpakuotą" produktą. Kai tokia konkurencija rinkoje! Tai vien už sugebėjimą prieiti ir pateikti, jau turi būti mokamas PADORUS atlyginimas ir suteikiamos normalios, darbui reikalingos priemonės (viena iš jų-tarnybinis automobilis). bigsmile.gif
Darbintis per tarpininkaujančias kompanijas, nepatariu. Procentukas nuo jūsų lieka jiems. Kas MA? Girdim "juokingas atlygis už didelį darbą". mirksiukas.gif Nebent tik startinei patirčiai įgyti. ax.gif

bet rekia nepamirsti, kad kai priimi zmogu be patirties tai perki "kate maise", o tai ir itakoja jo atlyginima
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2008 10 22, 12:15)
bet rekia nepamirsti, kad kai priimi zmogu be patirties tai perki "kate maise", o tai ir itakoja jo atlyginima

"Katę perki" bet kuriuo atveju, tiek darbuotojas su patirtimi, tiek be. Dar gi sakyčiau be patirties gali pasidaryt atstovą, kokį nori, o jau atėjusį su patirtimi, kažin ar bepakeisi. biggrin.gif
Žemas atlyginimas vėliau sunkiai bepakeliamas. Tai tiesiog rekomenduoju, jau iš pat pradžių išsiderėt sau kuo patrauklesnį. Na, tokį, kurį gaunant nereiktų savęs gailėtis, kad dirbu už dyką.
Atsakyti
QUOTE(smėlio_audra @ 2008 10 22, 14:10)
"Katę perki" bet kuriuo atveju, tiek darbuotojas su patirtimi, tiek be. Dar gi sakyčiau be patirties gali pasidaryt atstovą, kokį nori, o jau atėjusį su patirtimi, kažin ar bepakeisi. biggrin.gif
Žemas atlyginimas vėliau sunkiai bepakeliamas. Tai tiesiog rekomenduoju, jau iš pat pradžių išsiderėt sau kuo patrauklesnį. Na, tokį, kurį gaunant nereiktų savęs gailėtis, kad dirbu už dyką.

taip gali pasidaryti atstova pagal save, bet tai kainuoja laiko ir pinigu, todel ir talyginimas mazesnis buna
o del to, kad atsova su patirtim nepakeisi tai nesutinku schmoll.gif nes geras atstovas yra lankstus ir moka prisitaikyti prie darbdavio poreikiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2008 09 21, 13:35)
Merginos, gal kas gali ka nors papasakot apie GlaxoSmithKline...? Domina viskas- alga, kolektyvas, vizitu kiekis, vidine atmosfera ir t.t........ Sioje temeleje nieko neradau tokio, kas leistu susidaryt nuomone......o  pirmoji medicinos atstovo tema man kazkodel neatsidaro.... ax.gif

Labukas,

Glaxo būtų visai nieko, tik pasiklaust reikia, ar į Glaxą atranka, ar į dukterinę įmonę Montrose. Montrose tai nerekomenduoju - kažkodėl per metus pasikeitė 70% atstovų. Sąlygos-kaip visur, bet jau vadovų ir vadovėlių arogancija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dream lady @ 2008 10 31, 20:11)
Labukas,
Montrose tai nerekomenduoju - kažkodėl per metus pasikeitė 70% atstovų. Sąlygos-kaip visur, bet jau vadovų ir vadovėlių arogancija blink.gif

Pastebėjom kad ten arogancijos per akis biggrin.gif
Atsakyti
Aš net nesu girdėjusi tokios įmonės kaip Montrose g.gif
O ką iš Glaxų produktų jie turi?
Bendram išsilavinimui reikia žinoti apie kolegas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2008 11 04, 01:17)
Aš net nesu girdėjusi tokios įmonės kaip Montrose g.gif
O ką iš Glaxų produktų jie turi?
Bendram išsilavinimui reikia žinoti apie kolegas biggrin.gif

Kai prieš daugiau nei pusmetį buvau pokalby, man iš vis telefonu sakė kad einu į pokalbį su Glaxais. Kai atėjau, pasakė kad tai dukterinė kompanija - ta Montrose ar kažkaip panašiai biggrin.gif Iš produktų man minėjo tik Magvit. Bet supratau kad ten daugiau Glaxų produktų jie perėmė. Ir viskas.
Atsakyti