Na gal kas ka galite pasakyti ,kaip ten darbas apskaitoje.
Na gal kas ka galite pasakyti ,kaip ten darbas apskaitoje.
kazkaip vsos prapuolusios matyt darbuos paskende
kokia is manes senbuve
as nezinau ape ta firma nieko tik girdejau kad darbuotoju iesko bet zalio supratimo neturiu ka jie siulo ir kokios ten salygos
o tave i pokalbi pakviete?
o tave i pokalbi pakviete?
Aš tai net neradau MA darbo I dalies.
Čia gal kokiame archyve jau reikia ieškotis?
QUOTE(smėlio_audra @ 2008 09 21, 16:26)
Aš tai net neradau MA darbo I dalies.
Čia gal kokiame archyve jau reikia ieškotis?
Senos temos po kiek laiko yra salinamos
QUOTE(Gytė @ 2008 09 21, 17:26)
....pirmame puslapy pirmoje zinuteje yra nurodyta, kad "1 tema yra cia", o man jos nerodo....
na merginos, ka nors apie GlaxoSmithKline....
laaaabai reikia... 
Todel, kad ja jau pasalino. Uzdarytos temos saugomos tik labai trumpa laika
iš nuogirdų galima pasakyt, kad gerų atsiliepimų nėra, girdėjau, kad ten atmosfera nekokia, mano kelios pažystamos dalyvavo atrankoj, viena gal net tris kartus ėjo į pokalbį, kiekvieną kartą vis naujai. Ir joms susidarė įspūdis, kad jie nežino ko nori
, lyg tai ir reikalauja, kad žmogus nusimanytų, bet paskui atrodo, kad jiems reikalinga kokia kvailelė
, gal jie galvoja, kad nusilipdys kokią nori atstovę. Aišku jų nepriėmė ten, bet dabar viena dirba didelėje etinėje komapnijoje, ir manau, kad jei ją ten priėmė, tai ji tikrai to verta. Kita dirba šiek tiek mažesnėje generinėje kompanijoje ir jos dabartiniai labai geri rezultatai tiesiog sako, kad jie ten tuose glaksuose tikri bukagalviai ir pražiurejo kelis gerus atstovus
QUOTE(gyvenugerai @ 2008 09 23, 21:46)
iš nuogirdų galima pasakyt, kad gerų atsiliepimų nėra, girdėjau, kad ten atmosfera nekokia, mano kelios pažystamos dalyvavo atrankoj, viena gal net tris kartus ėjo į pokalbį, kiekvieną kartą vis naujai. Ir joms susidarė įspūdis, kad jie nežino ko nori
, lyg tai ir reikalauja, kad žmogus nusimanytų, bet paskui atrodo, kad jiems reikalinga kokia kvailelė
, gal jie galvoja, kad nusilipdys kokią nori atstovę. Aišku jų nepriėmė ten, bet dabar viena dirba didelėje etinėje komapnijoje, ir manau, kad jei ją ten priėmė, tai ji tikrai to verta. Kita dirba šiek tiek mažesnėje generinėje kompanijoje ir jos dabartiniai labai geri rezultatai tiesiog sako, kad jie ten tuose glaksuose tikri bukagalviai ir pražiurejo kelis gerus atstovus 
...chmmm... nebezinau ne ka galvot....