Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

QUOTE(*Serena* @ 2009 09 15, 22:46)

Pasirodo, kad tiesa... girdėjau ir glax'ai taip mėgsta atsikratyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2009 09 19, 15:20)
Pasirodo, kad tiesa... girdėjau ir glax'ai taip mėgsta atsikratyt ax.gif

Bet kaip taip galima, juk yra DK g.gif Ir dar tokios stambios kompanijos, nebūčiau pagalvojusi unsure.gif Bet jei atleidžia, gal yra kokia priežastis, bet aišku ne tą pačią dieną atsikratyt schmoll.gif
Atsakyti
Vaje kaip cia ramu niekas nieko neraso verysad.gif As merginos negavau darbo, na gal pamenat kur vaziavau i Ryga ir t.t. Bet as nenuleidziu ranku, ieskau toliau smile.gif smile.gif smile.gif beje glaxo iesko atstovu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš čia naujokė ax.gif . Noriu paklausti , ar yra šansų įsidarbinti , jei neturi MA darbo patirties? Irgi mačiau , kad gsk ieško. Gal kas buvote interviu pas juos? Ar turėčiau šansų? Ir medicininio išsilavinimo netruriu , tik biologinį... g.gif
Atsakyti
As buvau isidarbinusi gsk. smile.gif Buvau be patirties, ir dar net mokslu nepabaigus, praktika dar turejo but.. Bet turejau medicinini issilavinima.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2009 10 09, 11:47)
Vaje kaip cia ramu niekas nieko neraso verysad.gif As merginos negavau darbo, na gal pamenat kur vaziavau i Ryga ir t.t. Bet as nenuleidziu ranku, ieskau toliau smile.gif  smile.gif  smile.gif beje glaxo iesko atstovu mirksiukas.gif

svarbu,kad ranku nenuleidot 4u.gif
QUOTE(Aurea @ 2009 10 09, 13:22)
Sveikos,
Aš čia naujokė ax.gif . Noriu paklausti , ar yra šansų įsidarbinti , jei neturi MA darbo patirties? Irgi mačiau , kad gsk ieško. Gal kas buvote interviu pas juos? Ar turėčiau šansų? Ir medicininio išsilavinimo netruriu , tik biologinį... g.gif

Tiesa sakant net nežinau kiek šansų jūs turite,bet pvz aš ir med išsilavinimas ir med atstovo patirtis,o darbo vis dar neturiu unsure.gif ieškau nuo liepos mėnesio blush2.gif

QUOTE(juzste @ 2009 10 09, 13:35)
As buvau isidarbinusi gsk. smile.gif  Buvau be patirties, ir dar net mokslu nepabaigus, praktika dar turejo but..  Bet turejau medicinini issilavinima..  smile.gif

o galit parašyt kodėl buvau,o nesat,jei nenorit čia,gal galėtumėt i až blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juzste @ 2009 10 09, 13:35)
As buvau isidarbinusi gsk. smile.gif  Buvau be patirties, ir dar net mokslu nepabaigus, praktika dar turejo but..  Bet turejau medicinini issilavinima..  smile.gif

Aga , idomu - kodel tik buvot isidarbinusi?

Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2009 10 09, 13:44)

Tiesa sakant net nežinau kiek šansų jūs turite,bet pvz aš ir med išsilavinimas ir med atstovo patirtis,o darbo vis dar neturiu  unsure.gif ieškau nuo liepos mėnesio blush2.gif

Na , taip , siais laikais tai is vis nezinia kaip isidarbint , ypac po vaiko auginimo...
Negi teks emigruoti? g.gif
Atsakyti
Na nieko labai asmenisko, netiko ir tiek man tas darbas, ne ten papuolusi jauciausi, todel isejau pati. smile.gif
Kaip pradejau dirbti, tai ten ofise mane uzknisdavo, visur tos korteles durim, kadangi as buvau per kita firma priimta, tu korteliu neduodavo.. tai trindavausi be vietos... kad kas i tulika isleistu, paskui ileistu.. na zodziu, kartais tokios smulkmenos mane nervina smile.gif todel ir sakau, kad buvo smile.gif
Atsakyti
Teisingai merginos sako, Pfizer ir GSK tam paciam pastate, tik skirtinguose aukstuose...Visur korteles ir stebejimo kameros. Jautemes kaip kalejime, skirtumas tik, kad galima is jo parasius prasyma iseit.... O per valanda atlesti irgi gali: turi pasrinkima arba savo noru arba menesio begyje surinks papeikimus ir vistiek atleis. Ne koks tada tas pasirinkimas. O atleidzia taip ne tik uz prasta darba, bet ir keiciant struktura ar norint priimti "savus" zmones. Patariu buti atsargioms blink.gif

Tiesa as dirbau biure, bet med atstovams tos pacios taisykles. Dirbau Pfizer,,, schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GZA: 09 spalio 2009 - 20:05
QUOTE(GZA @ 2009 10 09, 20:03)
Teisingai merginos sako, Pfizer ir GSK tam paciam pastate, tik skirtinguose aukstuose...Visur korteles ir stebejimo kameros. Jautemes kaip kalejime, skirtumas tik, kad galima is jo parasius prasyma iseit.... O per valanda atlesti irgi gali: turi pasrinkima arba savo noru arba menesio begyje surinks papeikimus ir vistiek atleis. Ne koks tada tas pasirinkimas. O atleidzia taip ne tik uz prasta darba, bet ir keiciant struktura ar norint priimti "savus" zmones. Patariu buti atsargioms blink.gif

Tiesa as dirbau biure, bet med atstovams tos pacios taisykles. Dirbau Pfizer,,, schmoll.gif

Na taip, kalbų visokių, o atleidimas be priežasties galimas VISOSE farmacinėse firmose... Kaip bebūtų liūdna, bet algos ten dirbantiems labai geros, net išgirdusi tiek ir tokių atsiliepimų vis tiek noriu ten įsidarbinti ir pasistengti kažkiek išsilaikyti verysad.gif
Atsakyti
na atlesit per viena diena gali bet kurioj srity

o geru darbuotoju neatleidzia, jei restrukturizacija - ismoka iseitine

del stebejimo, tai gal galit pasakyti kur rimtuose ofisuose nera kameru? visur ju yra, parduotuvej, kolonelej, gatvej

del korteliu sutinku, uzknisa, ypac jei ne vilniete ir ta kortele kasdien nereikalinga, tai atvaziavus i vln prisimindavau, kad liko namie biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,pasakykit prašom dirbančios kiek Jūsų darbe yra reikalinga anglų kalba?
Šiaip pasidarė įdomu ax.gif ,skelbimuose ir CV,ir Motyvaciniuis reik siųst anglų kalba,okiek iš tiesų ji naudojama?
pvz senajame darbe,nors buvo reikalaujama per 3m,prisireikė vos pora kart verčiantis straipsnį ir kelionėj biggrin.gif ) ir viskas,tai kam tas išpūstas reikalas,privaloma kalbėti,rašyti angliškai g.gif Gal kitur kitaip? cool.gif
Atsakyti