Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

QUOTE(MUDU @ 2009 10 13, 13:50)
Sveiki,pasakykit prašom dirbančios kiek Jūsų darbe yra reikalinga anglų kalba?
Šiaip pasidarė įdomu ax.gif ,skelbimuose ir  CV,ir Motyvaciniuis reik siųst anglų kalba,okiek iš tiesų ji naudojama?
pvz senajame darbe,nors buvo reikalaujama per 3m,prisireikė vos pora kart verčiantis straipsnį ir kelionėj biggrin.gif ) ir viskas,tai kam tas išpūstas reikalas,privaloma kalbėti,rašyti angliškai g.gif Gal kitur kitaip? cool.gif

man butina kiekviena diena mirksiukas.gif ir rastu ir zodziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Motina @ 2009 10 13, 14:57)
man butina kiekviena diena mirksiukas.gif ir rastu ir zodziu mirksiukas.gif

pasitikslinsiu dirbant medicinos atstoves darba?(nekalbu apie vadybininkus...) g.gif
Jei taip,tuomet suprantami ir reikalavimai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2009 10 13, 14:50)
Sveiki,pasakykit prašom dirbančios kiek Jūsų darbe yra reikalinga anglų kalba?
Šiaip pasidarė įdomu ax.gif ,skelbimuose ir  CV,ir Motyvaciniuis reik siųst anglų kalba,okiek iš tiesų ji naudojama?
pvz senajame darbe,nors buvo reikalaujama per 3m,prisireikė vos pora kart verčiantis straipsnį ir kelionėj biggrin.gif ) ir viskas,tai kam tas išpūstas reikalas,privaloma kalbėti,rašyti angliškai g.gif Gal kitur kitaip? cool.gif

Reikalinga bendraujant su direktorium, į mėnesį porą kartų, taip pat skaitant straipsnius apie produktus. hm, augiau nesugalvoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos megaitės, ir aš norėčiau dirbti medicinos atstove. Tiesa, dabar auginu vaiką. Gal kuri gali patarti kuri įmonė rimčiausia? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
laba merginos, gal turit kokia prezentacija ar siaip medziagos apie medicinos atstovo darba?aciu
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2009 10 13, 09:46)
  bet algos ten dirbantiems labai geros, net išgirdusi tiek ir tokių atsiliepimų vis tiek noriu ten įsidarbinti ir pasistengti kažkiek išsilaikyti  verysad.gif

Kiek tos geros lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kuo toliau tuo juokingesnes.
O Glaxai, tai tikrai "nemyli" zmoniu. Po vaiko auginmo atostogu, net galimybes nesuteike sugrizti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 25 spalio 2009 - 16:01
Tai visur ko gero būna taip, kad po vaiko auginimo atostogų nebėra kur grįžti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanile: 25 spalio 2009 - 16:32
kur dabar lengva idomu, visi algas mazina, isproto darbuotojus veda..
Atsakyti
Gal kas gali ka pasakyti apie Berlin Chemie?
Atsakyti
Apie Berlinus yra sakoma - atidaro duris su koja nes rankos pilnos dovanų biggrin.gif O realiai esu susidūrusi kelis kartus su repėm - ne pačios draugiškiausios smile.gif Dėl darbo sąlygų nežinau nieko konkrečiai tik nuogirdų yra įvairų.
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2009 11 02, 11:24)
Apie Berlinus yra sakoma - atidaro duris su koja nes rankos pilnos dovanų biggrin.gif O realiai esu susidūrusi kelis kartus su repėm - ne pačios draugiškiausios smile.gif Dėl darbo sąlygų nežinau nieko konkrečiai tik nuogirdų yra įvairų.

drinks_cheers.gif tikrai taip šis posakis pritaikytas būtent jiems biggrin.gif Ir šiaip dirbant būdavo tokių atvejų,kad tau užėjus liepia luktert,o atėjęs tam tikros firmos atstovas tiesiu taikymu į kabinetą ir nereikia nieko luktert cool.gif
Atsakyti
Merginos, gal turite patirties KRKA? Kaip kas ten? 4u.gif
Atsakyti