Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

Vis dėl to labiau linkstu į tai , kad pet serijos modeliukas niekuo nesiskira nuo 560 modeliuko. Tik tuo , kad į komplektaciją papildomai įdėjo tuos pačius šepečius.
Nesiginčijų, kad tai faktas, nes nesu mačius 562 pet modeliuko, todėl labai labai lauksim nuotraukyčių 4u.gif
jei nesunku nufotografuokit robotuko pilvą biggrin.gif
čia 560 modeliukas
user posted image
ir šiukšlių konteineriuką
user posted image

pvz kuo skiriasi modelis 580 nuo 560
580 turi 3 virtualias sieneles, 560- 2 sieneles
580 komplektacijoje 7 paplidomi filtrai, 560-1 papildomas filtras
Papildyta:
QUOTE(Svetliačok @ 2009 01 26, 09:31)
ir tokia plastmasinė detalė, kaip paveikslelyje, tik raudonos spalvos, kas tai yra - dar nesiaiškinau.

Pasitikslinau: filtras papildomas vienas yra. Tik nėr kojyčių dar.

Ta apvali geltona detalė yra tipo šukos šepečiams valyti. Nu bet jau tokia amerikietiška nesąmonė, kad net nežinau kaip ją dar pavadint lotuliukas.gif
O apie kokias kojytes rašot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 26 sausio 2009 - 11:14
QUOTE(spiglys @ 2009 01 26, 11:12)
Ta apvali geltona detalė yra tipo šukos šepečiams valyti. Nu bet jau tokia amerikietiška nesąmonė, kad net nežinau kaip ją dar pavadint  lotuliukas.gif
O apie kokias kojytes rašot? g.gif

Apvali detalė šukoms valyti blink.gif gyvenime nebučiau pagalvojusi doh.gif aš vis sukau galvą - kas tas yr g.gif

O kojytėm aš pavadinau tą detalę tuoj nuotraukoj, kur Jus įkelėt, nežinau su kuom sulyginti doh.gif tokia viena su šešiom kojom ax.gif
Atsakyti
Oho kiek emociju! smile.gif Na as is gamintojo puslapyje idetos informacijos supratau, kad pagrindinis skirtumas - siuksliu surinkimo dezes dydyje, t.y. pet serijos deze didesne. Idedu tikslia angliska formuluote: "High Capacity Sweeper Bin Ideal for use in larger spaces and dirtier high-traffic areas. Holds three times more debris than the standard Vacuuming Bin" Paryskinto vertimas - talpina 3 kartus daugiau siuksliu nei standartine siuksliu deze.
Paziurekit, po paveiksliukais (kur Svetliaciok idejo 560 ir 562 ) yra nupiestos ikonos. Prei 562 yra viena daugiau - tai ta High Capacity Sweeper Bin, kuri talpina daugiau siuksliu.
Reikes dar paieskoti info apie sepecius. Kazkada buvau kazka radusi, bet dabar jau primirsau smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetliačok: 26 sausio 2009 - 17:02
QUOTE(Svetliačok @ 2009 01 26, 14:16)
Apvali detalė šukoms valyti  blink.gif gyvenime nebučiau pagalvojusi  doh.gif aš vis sukau galvą - kas tas yr  g.gif

O kojytėm aš pavadinau tą detalę tuoj nuotraukoj, kur Jus įkelėt, nežinau su kuom sulyginti  doh.gif tokia viena su šešiom kojom  ax.gif

Čia papildomas šoninis šepetėlis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 26 sausio 2009 - 17:46
sveikos 4u.gif
as buvau nusipirkusi si robotuka,bet kita diena grazinau (labai dziaugiusi ,kad prieme atgal) doh.gif
tikrai nieko gero schmoll.gif
nebent tinka toms,kuriu namuose erdvu ir labai nedaug baldu.
ir iseinate is namu i jungete ir jis siurbe,o jei dauktu daug pastoviai dauzosi ir keicia trajektorija.beto maza talpa siukslems

tik mano vaikui labai patiko ji gaudyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritta @ 2009 01 26, 18:53)
sveikos 4u.gif
as buvau nusipirkusi si robotuka,bet kita diena grazinau (labai dziaugiusi ,kad prieme atgal) doh.gif
tikrai nieko gero schmoll.gif
nebent tinka toms,kuriu namuose erdvu ir labai nedaug baldu.
ir iseinate is namu i jungete ir jis siurbe,o jei dauktu daug pastoviai dauzosi ir keicia trajektorija.beto maza talpa siukslems

tik mano vaikui labai patiko ji gaudyti blink.gif

nu as nesutikciau, aisku, ka galiu, ta pakeliu, talpos uztenka jei siubliuoji kasdien, o tai nera labai sunku, ypac kai jis ta daro be manes:). Aisku, jei apsisukti ir zmogui ner kur, tada jau logiska, kad nieko gero
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2009 01 26, 18:02)

Jolyte, čia tu pirkai pet modeliuką? Būk gerutė įmesk foto šepečių ir konteineriuko angel.gif
Jau seniau rašiau, kad tiekėjai man aiškino, kad šiukšlių konteineriuko talpa biški kitokia , bet norėtus realiai pamatyt. Ir ne vienai man mirksiukas.gif Tik kažkaip negaliu įsivaizduot kaip vienodi iš išorės siurbliukai, turi skirtingas talpas. Viens mažesnę, kits didesnę. g.gif
Atsakyti
As dabar nerimstu smile.gif Dar nuejau paskaityti apie 562. Kas supranta angliskai, idedu teksta is irobot puslapio. Skirtumai tarp Roomba 500 and Pet Serijos:
Roomba Pet Series robots include the latest 500 Series innovations plus special features that help pet owners tackle hairy situations. In addition to a Vacuuming Bin, the Pet Series also includes a High Capacity Sweeper Bin that holds 3.5 more debris. The Vacuuming Bin is best for routine floor maintenance and the Sweeper Bin is ideal for picking up large amounts of pet hair, tracked in dirt, kitty litter and kibble. An extra set of brushes is included so you can quickly snap in clean brushes then remove hair and debris from the dirty brushes at your leisure.

Sutrumpintas vertimas - Pet serija turi visas naujausias 500 serijos savybes, iprasta "Siurbimo" siuksliu konteineri ir papildomai dideles talpos "Slavimo" konteineri, kuris talpina 3.5 karto daugiau siuksliu. Siurbimo konteineris tinkamiausias kasdieniniam naudojimui, o Slavimo - kai reikia surinkti dideli kieki plauku, prinesto purvo, kaciuku smeli (?), trupinius. Taip pat pridedamas papildomas sepeciu komplektas, kad galima butu tik pakeisti sepecius svariais ir testi siurbima. Sepecius galima isvalyti laisvu laiku smile.gif

Tai ar yra pas ka nors 2 siuksliu konteineriai? smile.gif
Papildyta:
Tiesa, dar atkreipiau demesi, kad 560 soninis sepetelis (apvalus) yra su 6 kojytem, o 562 su 3. Cia atseit su 3 geriau siuksles surenka? Kazkaip keista rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuo jūros @ 2009 01 26, 18:35)
As dabar nerimstu smile.gif 

Va dėl ko jis pet vadinamas thumbup.gif
video
Konteineris yra vienas. Tik jis padalintas į dvi dalis. Pažiūrėk nuotrauką neseniai įdėjau. Į didesnę talpa patenkas kas sušluojama šepečiais, o į mažąją kas susiurbiama.
Tai ir man taip rodos, kad nuo 500 serijos yra visų vienodi šiukšlių konteineriukai , tik prie to pet modeliuko pridėjo papildomus atsarginius šepečius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 26 sausio 2009 - 18:42
QUOTE(spiglys @ 2009 01 26, 20:37)
Tai ir man taip  rodos, kad nuo 500 serijos yra visų vienodi šiukšlių konteineriukai , tik prie to pet modeliuko pridėjo papildomus atsarginius šepečius g.gif

O aš kaip tik ne taip suprantu biggrin.gif Pagal gamintojo aprašymą - 562 serija turi papildoma (ar kitokį) šiukšlių konteinerį, kuris talpina daugiau šiukslių. Visa kita - kaip 500 serijos. Juk ir prie siurblių nuotraukų, prie 562, yra viena ikona daugiau - jam priklauso tas "High Capacity Sweeper Bin" - didelės talpos konteineris. Na bet aš jau kartojuosi, prieš tai poste viską išverčiau smile.gif
Kol Jolyte neįdės foto, tol turbūt nepaaiškės 4u.gif Bet man labai rūpi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuo jūros @ 2009 01 27, 08:37)
O aš kaip tik ne taip suprantu biggrin.gif  Pagal gamintojo aprašymą - 562 serija turi papildoma (ar kitokį) šiukšlių konteinerį, kuris talpina daugiau šiukslių. Visa kita - kaip 500 serijos. Juk ir prie siurblių nuotraukų, prie 562, yra viena ikona daugiau - jam priklauso tas "High Capacity Sweeper Bin" - didelės talpos konteineris. Na bet aš jau kartojuosi, prieš tai poste viską išverčiau smile.gif
Kol Jolyte neįdės foto, tol turbūt nepaaiškės 4u.gif Bet man labai rūpi ax.gif

Aha, vakar supratau, kad pas mane vis dėlto 560 sad.gif((( tai nelabai turiu ką įdėti, bet jei vis tiek norėsit-vakare galėsiu nufotkinti. Nelabai turiu su kuo palyginti, bet konteineriukas tai didelis.
Bet tuomet nesuprantu, jei pas mane 560, kodėl tada kampų šepetėlis ne su 6 "ragiukais", o su 3? pagal Nuo jūros vertimą, turėtų būti 6. Nebesuprantu, mistika kažkokia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 27 sausio 2009 - 08:23