Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

Norėčiau sužinoti Pauliaus kontaktus ir ar jis daro prezentacijas Šiauliuose, aš noriu plaunamo siurblio.
Atsakyti
QUOTE(Vida88 @ 2009 02 23, 12:57)
Tai prašytume ir kainelę, ar taipogi skiriasi  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Labai idomu suzinoti kainas ir ar daro kas nors demonstracijas Palangos gale? g.gif As visai nebesusigaudau koki robota butu protingiausia man isigyti (neuzilgo kraustysimes i beveik 400kv. nama doh.gif, kur daugiausia plyteles, laminatas ir gal tik koks vienas kilimukas bus), o finansai riboti ir keliu pagalbininku iskart nebus galimybes isigyti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 02 24, 16:38)
drinks_cheers.gif Labai idomu suzinoti kainas ir ar daro kas nors demonstracijas Palangos gale? g.gif As visai nebesusigaudau koki robota butu protingiausia man isigyti (neuzilgo kraustysimes i beveik 400kv. nama doh.gif, kur daugiausia plyteles, laminatas ir gal tik koks vienas kilimukas bus), o finansai riboti ir keliu pagalbininku iskart nebus galimybes isigyti ax.gif .

Bijau ką patarti, bet turiu tik siurbliuką, skirtumas jaučiasi nerealiai, plaudavau grindis kasdien, dabar du kartus per savaitę, o visas kitas dienas dirba roomba ax.gif . Tikrai laiko susitaupo, pasijuto labai, esu be galo laimimnga. Sesė buvo svečiuose, apžiūrėjo, sakė ir jai būtiniausiai reikalingas šitas dalykėlis. kiek jis dirbs, nesuges, sunku pasakyti, o kol kas prižiūriu, myliu ir labai puoselėju:). jei nėra galimybės įsigyti abiejų, gal, vis dėlto, geriau siurbliukas ir retsykiais praplauti pačiai. bet čia tik mano kukli nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2009 02 24, 16:43)
Bijau ką patarti, bet turiu tik siurbliuką, skirtumas jaučiasi nerealiai, plaudavau grindis kasdien, dabar  du kartus per savaitę, o visas kitas dienas dirba roomba  ax.gif . Tikrai laiko susitaupo, pasijuto labai, esu be galo laimimnga. Sesė buvo svečiuose, apžiūrėjo, sakė ir jai būtiniausiai reikalingas šitas dalykėlis. kiek jis dirbs, nesuges, sunku pasakyti, o kol kas prižiūriu, myliu ir labai puoselėju:). jei nėra galimybės įsigyti abiejų, gal, vis dėlto, geriau siurbliukas ir retsykiais praplauti pačiai. bet čia tik mano kukli nuomonė smile.gif

Aciu uz patarima mirksiukas.gif . O kokia kaina to siurbliuko? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 02 25, 16:50)
Aciu uz patarima mirksiukas.gif . O kokia kaina to siurbliuko? blush2.gif  g.gif

Čia bendraukite su Spygliu, ji pardavinėja roombas:). Kainos yra jos puslapiuke.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2009 02 25, 17:07)
Čia bendraukite su Spygliu, ji pardavinėja roombas:). Kainos yra jos puslapiuke.

Aisku, dekui ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 02 25, 16:52)
Aisku, dekui ax.gif 4u.gif

www.renvika.lt 4u.gif
Atsakyti
Nu va gavau MB palaiminima del siurblio thumbup.gif grize is keliones pirksim thumbup.gif
Kai isigysim sita reiks pradet zysti del thermomix lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 02 26, 11:26)
Nu va gavau MB palaiminima del siurblio  thumbup.gif  grize is keliones pirksim  thumbup.gif
Kai isigysim sita reiks pradet zysti del thermomix  lotuliukas.gif

Neseniai nusipirkau Thermomix thumbup.gif. Pagalbininkas nerealus mirksiukas.gif
Atsakyti

Na sveikutes,
pagaliau susizinojau siek tiek apie ta Pauliu ir jo kainytes wink.gif
Jo kontaktinis meilas info@robo.lt, tuoj turetu ir puslapiukas www.robo.lt buti, bet dar nera blink.gif , sake kita arba dar kita savaite pasirodys (telefono nerasau, jei kam reiktu rasykit i az).
Pasirodo jis dabar parduoda ne tik skubas ir rumbas, bet turi ir dar kazkokiu robotuku blink.gif , siuo metu pildosi dar naujais.
Kainytes kurias pavyko suzinoti:
Roomba 530 - 1300
Roomba 560 - 1500
Scooba 385 - 1550

QUOTE(spiglys @ 2009 02 23, 15:59)
QUOTE(aguoneleee @ 2009 02 23, 13:20)

O kilimus tikrai atskiria ? Ta prasme nelipa ant jų. g.gif Ar vis dėl to reiktų kilimukus patraukt ?
Pas mane visur parketas ir tik virtuvėj plytelės. Tai gal parketui nebus per šlapias plovimas ?

Zinok nzn ar lipa ar ne blush2.gif , nes pas mane nei vieno kilimo nera namie, tai neiseina patikrint doh.gif
Atsakyti
O kur galima nusipirkti papildomų dalių robotui-siurbliui?
Atsakyti
QUOTE(stefanija @ 2009 02 28, 19:10)
O kur galima nusipirkti papildomų dalių robotui-siurbliui?

Kokiam mieste ?
Vilniuje detalėmis prekiauja garantinį aptarnavimą teikianti įmonė
Garantinis aptarnavimas
Atsakyti