Niu UV lempa kiek zinau naikina mikrobus (bent jau anksciau budavo tokiom lempom ir palatos ligoninese kvarcuojamos nuo mikrobu). Firma kuri platina tarsi kazkuriam poste rasiau berods Baltic Aer ar panasiai, as sitam www.sumanukas.lt radau juos.

O kokia gamina tai neklausiau bet zinau kad tikrai bus made in China, o etikete man visai dzin, nes zinau dazniausia uz garsu varda ir reikia permoketi, o prekes buna analogiskos(pati turiu IT firma ir tai nusimanau)

Kazkuri mamyte nepamenu idejo nuoroda ir labai esu jai dekinga

(sutaupiau ir pinigeliu ir esu patenkinta darbu

) Foto pasistengsiu sia savaite ideti . Del pravaziavimo, tai as paleidziu pries iseidama i lauka, svarbu gryzus matau, kad svaru. O kiek teko stebeti jei nustatau ant Automatik tai jis ivairiai vazineja ir zygzagais, poto vis didejanciu ratu ir pagal sienas.... yra berods 3 programas, nustatai kuria nori, ten ir laika, ir vazinejimo funkcijas gali nusistatyti... Del kokybes kol kas veikia gerai, o ir garantija 18men....tai jei kas atsitiktu sake pakeis nauju

bet tikiuosi neprireiks

Beje siandien kalbejau su ju darbuotoju (nes kelios drauge irgi masto pirkti) tai minejo kad labai greitai isivez ir plaunamus sumanukus...o kaina jei gerai supratau maziau nei 600Lt kainuos

tai va, nusimato kas dar man ir grindys plaus
P.S. darbuotojus beje irgi geru zodziu galiu pamineti, labai paslaugus ir draugiski....