Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

blink.gif na bet ir kaineles tu irobotuku.... Nesuprantu kuo jis skyriasi nuo to vadinamo Sumanuko, va nusipirkau ir super....kaina juk beveik trys kartus mazesne, siurbia super (isbandziau ir ant kilimines dangos...net nezinojau kad tiek ten daug tu dulkiu jau susikaupe blush2.gif ) ir dar pliusas kad UV yra, ypac kai mano mazyles daug gyvenimo valandu dar praleidzia ant grindu biggrin.gif , o ir sluoste segasi tad sudrekinu ir lengvai pravalo....tai niekaip nesuprantu kodel toki auksta ikaini uzdejes tas irobo(gal kad reklamos ir tos nemokamos prezentacijos islaidos pasidengtu lotuliukas.gif )? O siaip maniskis SDS3 kainavo apie 600Lt (yra ir dar pigesnis) ir tai manau kad didelis antkainis, nes realiai ju verte kazkur apie 90 dol.
Kaip vartotoja tiek pasakysiu abu siurbia thumbup.gif bet Sumanukas papildomu dar darbu atlieka ir kaina na zymiai mazesne, garantijas pas abu yra, o gamintojai tie patys juk kinieciai lotuliukas.gif .... kas zadate pirkti tiesiog istestuokite abu ir nutarsite, kuris tikrai variantas geresnis mirksiukas.gif As asmeniskai visada stengiuosi ne per moketi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 03 12, 18:49)
:Sumanukas papildomu dar darbu atlieka

Nieks man nepaaiškino koks poveikis tos UV lempos . Ar tik tiek , kad gražiai šviečia ar dar ką daro ? g.gif
Kokia firma Sumanuko ? Kiek kartų pravažiuoja per nustatytą plotą?
Irobot yra JAV firma. O dėl gaminimo Kinijoje, tai visa aparatūra dabar gaminama ten. Sunkiai surasite PC ką nors pagaminta ne Kinijoje hihihi.gif
Jei galit įmeskit Sumanuko foto iš apačios su prikabinta šluoste. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 12 kovo 2009 - 19:03
QUOTE(Droka @ 2009 03 12, 20:49)
blink.gif na bet ir kaineles tu irobotuku.... Nesuprantu kuo jis skyriasi nuo to vadinamo Sumanuko, va nusipirkau ir super....kaina juk beveik trys kartus mazesne, siurbia super (isbandziau ir ant kilimines dangos...net nezinojau kad tiek ten daug tu dulkiu jau susikaupe  blush2.gif  ) ir dar pliusas kad UV yra, ypac kai mano mazyles daug gyvenimo valandu dar praleidzia ant grindu biggrin.gif , o ir sluoste segasi tad sudrekinu ir lengvai pravalo....tai niekaip nesuprantu kodel toki auksta ikaini uzdejes tas irobo(gal kad reklamos ir tos nemokamos prezentacijos islaidos pasidengtu  lotuliukas.gif )? O siaip maniskis SDS3 kainavo apie 600Lt (yra ir dar pigesnis) ir tai manau kad didelis antkainis, nes realiai ju verte kazkur apie 90 dol.
Kaip vartotoja tiek pasakysiu abu siurbia  thumbup.gif bet Sumanukas papildomu dar darbu atlieka ir kaina na zymiai mazesne, garantijas pas abu yra, o gamintojai tie patys juk kinieciai  lotuliukas.gif .... kas zadate pirkti tiesiog istestuokite abu ir nutarsite, kuris tikrai variantas geresnis  mirksiukas.gif As asmeniskai visada stengiuosi ne per moketi  cool.gif

Na del gamybos Kinijoje tai jo, dauguma technikos gaminama ten, taciau yra labai daug ivairiu kriteriju tokiu kaip kokybes kontrole, skirtingos gamyklos, naudojamos skirtingos technologijos, skirtingos medziagos ir panasiai.. taip pat isigijant daikta daug ka reiskia ir patikimas gamintojas, siuo atveju iRobot ar Electrolux yra pripazinti gamintojai visame pasaulyje. Na neturiu nieko ir pires si robota, taciau kol asmeniskai neisitikinsiu jo patikimumu ir kokybe bent metus, negaliu nei rekomenduoti nei sakyti kad bloga preke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 23 kovo 2010 - 19:56
Niu UV lempa kiek zinau naikina mikrobus (bent jau anksciau budavo tokiom lempom ir palatos ligoninese kvarcuojamos nuo mikrobu). Firma kuri platina tarsi kazkuriam poste rasiau berods Baltic Aer ar panasiai, as sitam www.sumanukas.lt radau juos. mirksiukas.gif O kokia gamina tai neklausiau bet zinau kad tikrai bus made in China, o etikete man visai dzin, nes zinau dazniausia uz garsu varda ir reikia permoketi, o prekes buna analogiskos(pati turiu IT firma ir tai nusimanau) lotuliukas.gif Kazkuri mamyte nepamenu idejo nuoroda ir labai esu jai dekinga 4u.gif (sutaupiau ir pinigeliu ir esu patenkinta darbu rolleyes.gif ) Foto pasistengsiu sia savaite ideti . Del pravaziavimo, tai as paleidziu pries iseidama i lauka, svarbu gryzus matau, kad svaru. O kiek teko stebeti jei nustatau ant Automatik tai jis ivairiai vazineja ir zygzagais, poto vis didejanciu ratu ir pagal sienas.... yra berods 3 programas, nustatai kuria nori, ten ir laika, ir vazinejimo funkcijas gali nusistatyti... Del kokybes kol kas veikia gerai, o ir garantija 18men....tai jei kas atsitiktu sake pakeis nauju mirksiukas.gif bet tikiuosi neprireiks cool.gif Beje siandien kalbejau su ju darbuotoju (nes kelios drauge irgi masto pirkti) tai minejo kad labai greitai isivez ir plaunamus sumanukus...o kaina jei gerai supratau maziau nei 600Lt kainuos blink.gif tai va, nusimato kas dar man ir grindys plaus thumbup.gif
P.S. darbuotojus beje irgi geru zodziu galiu pamineti, labai paslaugus ir draugiski.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 03 12, 21:00)
Niu UV lempa kiek zinau naikina mikrobus (bent jau anksciau budavo tokiom lempom ir palatos ligoninese kvarcuojamos nuo mikrobu).

Na, suprantu , kad ji naikina mikrobus. Tačiau ligoninese esančios ir robotuke įmontuotos lempos manau skiriasi kaip diena ir naktis. Todėl ir įdomūs UV lempos parametrai iš kurių galima būtų nuspręst ar ji tik šviečia ar dar ir naikina mikrobus.
Nelabai įsivaizduoju kur dedasi ta šluostė g.gif Jei lyginat su irobotu tai turėtų užsidengti visi šepečiai. Tai tada kaip jis siurbia ?
Nu gaila , kad jie nedaro prezentacijų verysad.gif

Dėl plaunamų, tai net ir irobot nesiūlau ir man nelabai patinka jų plovimas. Jis plana tik tai kas po juo, palikdamas po kokius 5 cm iš abiejų pusių. Kampai ir šonai tikrai liks neplauti
Papildyta:
Užmiršau parašyt ar matėt , kad teleloto galima išlošti roomba 530 ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 12 kovo 2009 - 22:05
g.gif Bent jau as kiek prisimenu, tai tos lempos budavo ant lubu ir zinoma palata didele tai ir galingumas turejo buti didelis, o cia visai juk prie grindu, nes ir naikina tik kas ant grindu.... Sluoste ten per puse dedasi ant tokio dekliuko kai jos nereikia laisvai galima nuimti (pavyzdziui kur kilimine danga), sepeciai neuzsidengia, nes siaip ten toks S formos ir neant viso dugno... Paieskoti reikia fotiko, nes su mobilka kazkaip man paskutiniu metu ne kokios foto gaunasi.. mirksiukas.gif Man atrodo kad prezentacija jie daro (bet tik savo biure, nes jei vazinetu pas klientus tai ir kaina uzaugtu kaip ir irobot mirksiukas.gif )
Del plaunamu tai as ir galvojau kad kampu neisplaus, bet kad lieka ir aplink juos neisplauta unsure.gif , hm...na reiks nuvaziuoti pas juos ir tada isbandyti, mano bute labai daug erdves, bent jau visuma kad isplautu, o kapitaliskai koki savaitgali rankiniu budu galima butu issiplauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 03 12, 22:12)

Apversk robotuką, gi šepečiai ne per visą plotį eina. Taip ir plaunamo siurbiamoji , valomoji anga taip pat ne per visą plotį. Todėl plaudamas jis automatiskai paliks neplautas vietas. Gerai jei tai tik prie sienų, bet tas pats bus apie baldų kojas verysad.gif
O dėl UV lempos tai nepyk, bet aš netikiu , kad ji ten kažką naikina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 12 kovo 2009 - 22:39
g.gif na reiks isbandyti kai atsiras tas plaunamas...nes kazkaip dabar susimasciau ar tikrai tada man jis bus reikalingas... Del UV turiu drauga uzkietejusi fizika reiks kada i svecius atsitempti ir liepsiu isnagrineti kas ten per "stebuklas" ....o kol kas guodziuosi kad kazka naikina ... arba tiek to dizainas grazesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 03 12, 23:18)
del UV turiu drauga uzkietejusi fizika reiks kada i svecius atsitempti ir liepsiu isnagrineti kas ten per "stebuklas"

Būtų tikrai gerai išgirst išmanančio nuomonę, o tai mes tik spėliosim iki begalybės hihihi.gif
Atsakyti
O man asmeniskai tai nereikalingos tos UV lempos, nes visiskai nenoriu kad mano vaikas gyventu sterilioj aplinkoj, reikia ir mikrobu biggrin.gif
Atsakyti
Galiu patikinti, Sumanuko UV lempos tikrai ne del grozio. UV lempa naikina mikrobus ir sterilizuoja pavirsius.
Na o del gaminio kilmes salies-Kinijos, nereiketu taip nuvertinti sio produkto, jeigu jam "neprilipdyta" visame pasaulyje pripazinto ir gerai zinomo gamintojo vardo. Galbut anksciau galima buvo nuvertinti Kiniska produkcija, del pigiu "padielku", bet dabar Kinija gamina ivairiausia technika analogiska garsiu vardu technikai (paskutinis skandalas buvo del apple iphone, zmones tai pirko ne apple produkcija, o niekuo jam nenusileidziancius kinietiskus iphone'us -kam permoketi tik uz brand'a...?)
Gal cia biski ne i tema, bet kam idomu pasiskaitykit lryte straipsni "Kinija – jau ne tik meistriška kopijuotoja, bet ir technologijų kūrėja" (http://www.lrytas.lt/-12368594441235494745-kinija-jau-ne-tik-meistri%C5%A1ka-kopijuotoja-bet-ir-technologij%C5%B3-k%C5%ABr%C4%97ja.htm)
Na o griztant prie Sumanuko-toks jo lietuviskas vardas cool.gif , jis tikrai ne ka prastesnis nei uz roomba, nei uz scooba, nei uz electrolux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneela @ 2009 03 13, 10:35)
Galiu patikinti, Sumanuko UV lempos tikrai ne del grozio. UV lempa naikina mikrobus ir sterilizuoja pavirsius.

Nu parašykit tos lempos kas nors parametrus doh.gif
Jei iš tikro ji ten sterelizuoja, pati pirkčiau sumanuką vien dėl tos lempos, nes turiu 3 veislines kates.
Gal koks aprašymas yra to sumanuko, instrukcija 4u.gif
Atsakyti