Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

stai dar vienas variantas sumanukas.lt tai visai nebrangus (palyginti su kitais) dulkiu siurblys-robotas. ir beto protingesnis uz elektroliuks pvz, nes turi sensorius kurie neleidzia jam nukristi nuo laiptu biggrin.gif
Atsakyti
Man asmeniškai sumanukas nekelia visiško pasitikėjimo perskaičius technines sąvybes.
Čia rašo, kad Electrolux turi jutimo sensorius g.gif

Gal jau kas nusipirkot Sumanuką , parašykit atsiliepimus 4u.gif
Ką tik tik paskambinau dėl sumanuko. mirksiukas.gif
Man negalėjo pasakyt kiek laiko siurbia vieną 15-18 kv m kambarį. Taip ir liko neaišku ar po vieno kambario siurbimo nereiks jo 3-4 val krauti sad.gif
Akumuliatoriaus kainos taip pat nežino. Vienas geras paaiškinimas tai , kad nors foto nesimato, bet sumanukas turi šoninį šepetėlį.
Paklausiau dėl prezentacijų, sakė, kad tik pas juos galima išbandyti.
Firma autokliner (nežinau ar tiksliai parašiau )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 02 kovo 2009 - 13:13
QUOTE(spiglys @ 2009 03 02, 13:56)
Gal jau kas nusipirkot Sumanuką , parašykit atsiliepimus  4u.gif

Aš jau apsisprendžiau pirkti Sumanuką. Kaina jo tikrai įkandama, išmėginsiu tą stebuklą ir parašysiu atsiliepimus wink.gif
Tikiuosi, kad galėsiu tik pagyras jam pasakyti cool.gif
Atsakyti
[quote=Juodkrantė,2009 03 04, 12:19]
Aš jau apsisprendžiau pirkti Sumanuką. [quote]

Lauksim 4u.gif

Koks pas jus plotas ? Paprašykit , kad atsakytų konkrečiai kiek laiko siurbia vieną kambarį, nes tai labai svarbu. Kai paklausiau, man vis suko aplink ir neatsakė cool.gif
Kokį modeliuką nusižiūrėjot, nes vieno iš jų labai maža šiukšlių konteinerio talpa.
Atsakyti
4u.gif vakar as jau nusipirkau Sumanuka SDS3 ax.gif tik dar neisbandziau, nes iki savaites pabaigos turi atsiusti LT kalba instrukcija lotuliukas.gif , tai kazkaip nenoriu listi kad ko nesugadinciau....bet viska jau apziurejau ispudys kol kas geras.
Turi papildomus soninius sepetelius (vienas net papildomai idetas) matau UV lempa thumbup.gif ir papildomu sluosciu va idomu kad jas sudrekinus lengvai ar negalima bus ir isvalyti kambariu g.gif , yra ir virtualus spindulys (sienele).
Del laiko tai man visai vienodai, nes visi kambariai mano su slenksciais tai padirbes viename kambaryje gales pailseti ir pasikrauti......... O del papildomu detaliu, man sake kad pas juos galima isigyti...garantija uzrase 18men, akumo 6 men. Beje pirkau Baltic Aero group imoneje ax.gif Savaitgali siurbsim ir parasysiu savo nuomone cool.gif
Atsakyti
Turim Irobot Roomba. Galiu pasakyti tik thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Pirkdami tikrai nesitikejom, kad bus toks rezultatas. Puikiai surenka ir stambesnes šiukšles, ir plaukus, pukus, smulkias dulkes.
90kv valo apie 2val. Galima užprogramuoti, kurią dieną ir kokią valandą robotukas pradės darbą. Kas matė, bandė- liko sužavėti biggrin.gif
Jei kils dar klausimų, mielai atsakysiu per až. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 03 04, 23:50)
4u.gif vakar as jau nusipirkau Sumanuka SDS3   ax.gif tik dar neisbandziau,

O kur tos šluostės dedas ? Ant viso dugno ar paliekant neuždengtus šepečius ?
Dėl šluosčių sudrėkinimo gal reiktų pasikonsultuot , kad drėgmė nepakenktų siurbliukui ?
Ko ten laukt, krauk siurbliuką ir rašyk atsiliepimus wink.gif Mūsų siurblių pirmas pakrovimas 16 val. Tai ir čia gal panašiai g.gif

Dar jei galima paraykit apie UV lempą. Kokie jos parametrai
Labai lauksim atsiliepimų4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 05 kovo 2009 - 10:44
Sumanuko siurbimo laikas priklauso nuo pasirinktos programos, is viso ju 4. Tai gali siurbti maziausiai 4 min, o daugiausiai aisku 60 min. Todel manyciau ir negalima pasakyti kiek siurblys siurbs atitinkamo dydzio kambari, nustatai programa ir paleidi robotuka smile.gif as turiu sumanuka ir laabi juo dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aneela @ 2009 03 06, 15:57)
Sumanuko siurbimo laikas priklauso nuo pasirinktos programos, is viso ju 4. Tai gali siurbti maziausiai 4 min, o daugiausiai aisku 60 min. Todel manyciau ir negalima pasakyti kiek siurblys siurbs atitinkamo dydzio kambari, nustatai programa ir paleidi robotuka  smile.gif as turiu sumanuka ir laabi juo dziaugiuosi  thumbup.gif

Palaukit, tai paleidi jį į 20 kv m kambarį, nustatai 30 min ir viskas ?
Kiek kartų jis pravažiuoja nustatytą plotą ?

Atsakyti
Siaip ten parasyta kad aptikes nesvarumus jis dirba intensyviau ir ilgiau, tai kaip supratau kad ir priklauso ar jis ten makaluosis ar ne kiek bus nesvaru ax.gif . Buvau isvaziavus, tik gryzau siandien, rytoj pakrausiu (sake krauti pirmus kartus apie 12h) tada ir matysiu kaip jis dirba.... Sluoste dedasi kazkur apie puse Sumanuko, sepeciu neuzdengia (beje skaiciau tipo panaudojus isplauti ir nusausinti...tai suprantu kad galima ir dregna, kaip ir plauna iseina g.gif , pakenkti neturetu nes kabinasi prie tokio laikyklio jis su korpusu nesiliecia), del UV...ka zinau tokia nedidele lempute apie 4 cm ilgio, bet instrukcijoje draudzia i ja ziureti tiesiogiai, kad nepakenktu akim (reiskia galinga) bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(aneela @ 2009 03 06, 15:57)
Sumanuko siurbimo laikas priklauso nuo pasirinktos programos, is viso ju 4. Tai gali siurbti maziausiai 4 min, o daugiausiai aisku 60 min. Todel manyciau ir negalima pasakyti kiek siurblys siurbs atitinkamo dydzio kambari, nustatai programa ir paleidi robotuka  smile.gif as turiu sumanuka ir laabi juo dziaugiuosi  thumbup.gif

Kuri butent modeli turit? Domina kaip ten su tom sluostem mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,
pasiskaitinejau apie robotukus cia ir taip uzsimaniau isigyti.Bet as galvoju,gal pigiau butu atsisiusti is us.Ten paziurejau kainuoja apie 100-150 dol.Zinoma dar parsiuntimas.Gal bandet kas taip pirkti?
Atsakyti
Na va siandien jau isbandziau Sumanuka mirksiukas.gif laminata ir plyteles tikrai gerai siurbia, ir kampus su tuo sepeteliu gerai isvale, veikia ganetinai tyliai (gal as buvau prie Rovus pripratus tai jis siaubingai garsiai veike). Minusas gal kaip ir pas visus robotukus kad nuo ratuku zymes ant laminato matosi (kai pasilenki ir gerai iziuri) bet radau iseiti vos padrekinu ta sluoste ir viskas issivalo... Pardavejai sake galima drekinti, svarbiausia tik kur siuksles renkasi nevalyti slapiai nes ten tipo varikliukas... Rytoj isbandysiu vaiku kambari kur kilimine danga ax.gif Beje butas mano virs 90Kv.m siandien siurbiau apie 50kv.m na baterijos tik nueme 1 kvadratuka (is viso ten 3), o vazinejo po kelis kartus net ir po ta pacia vieta patikrinti ar gerai issiurbe biggrin.gif Beje labai fainiai atrodo ta UV kai sviecia is po robotuko bigsmile.gif
Atsakyti