Neišlaikiau vairavimo iš pirmo karto. Sutinku padariau klaidą mieste. Nesiginčysiu. Tačiau iškilo klausimas... Ar egzistuoja egzaminuotųjų(instruktorių) darbo etikos kodeksas ar kas nors panašaus? Stuobrys pasitaikė kaip reta. Burba o nekalba, pliurpė aikštelėje telefonu. Rūkė... jei tas pats pasitaikys - rašysiu skundą! Draugė sakė - neišlaikysiu per amžius...

QUOTE(dogma @ 2007 12 11, 14:11)
Neišlaikiau vairavimo iš pirmo karto. Sutinku padariau klaidą mieste. Nesiginčysiu. Tačiau iškilo klausimas... Ar egzistuoja egzaminuotųjų(instruktorių) darbo etikos kodeksas ar kas nors panašaus? Stuobrys pasitaikė kaip reta. Burba o nekalba, pliurpė aikštelėje telefonu. Rūkė... jei tas pats pasitaikys - rašysiu skundą! Draugė sakė - neišlaikysiu per amžius... 

Gali drasiai kreiptis į regitros direktoriu,pas mus irgi buvo toks regitrininkas, kai žmonės pradėjo masiškai skustis tuoj pat buvo kaip musė iš barsčiu išmestas

QUOTE(dogma @ 2007 12 11, 14:11)

Čia tai išvis viršūnė, daro ką nori

Seniau nesuprasdavaiu ir nepateisindavau kišių regitroje. Dabar įsigilinus į visą šią "mėsmalę" bent jau suprantu, nors vis dar nepateisinu
Kuriems galams tuščiai šerti tą kontorą, nes egzaminas yra ne tik gebėjimų bet ir sekmės dalykas. Pažystama vis mieste užkliūdavo (2 kartus). O trečią aikštelėj pralekė. Pasakysi, kad nemoka... Už tulą vyrioką geriau vairuoja ir sąžiningas žmogus...

QUOTE(dogma @ 2007 12 11, 15:11)

Rūkė mašinoje? ar lauke?

aš tai akis būčiau iškabinus tokiu atveju, o ne vairavus

prisimenu kai mokiausi dar vairuoti, tai vienas bandė instruktorius usirūkyt.. aš jam gražiai pasakiau pakentėti pusantros valandos

maniškis vienas irgi porąkart rūkė, bet nieko nesakiau, nes atsidarė langą ir man netrukdė. o dabar pasiguosiu - spėkit kada gavau vietą perlaikyti egzą? ogi po cielo mėnesio, sausio 5
nesuprantu ar čia jie atostogaus, ar kai kurie vis dar mano, kad laikinos teisės bus po sausio 1 ir taip šturmuoja regitrą?

QUOTE(insi @ 2007 12 11, 16:46)
maniškis vienas irgi porąkart rūkė, bet nieko nesakiau, nes atsidarė langą ir man netrukdė. o dabar pasiguosiu - spėkit kada gavau vietą perlaikyti egzą? ogi po cielo mėnesio, sausio 5
nesuprantu ar čia jie atostogaus, ar kai kurie vis dar mano, kad laikinos teisės bus po sausio 1 ir taip šturmuoja regitrą? 

matyt teks penktadieniais tau sėdėti ir refreshinti regitros puslapį kas penkias minutes

QUOTE(dogma @ 2007 12 11, 15:11)
Neišlaikiau vairavimo iš pirmo karto. Sutinku padariau klaidą mieste. Nesiginčysiu. Tačiau iškilo klausimas... Ar egzistuoja egzaminuotųjų(instruktorių) darbo etikos kodeksas ar kas nors panašaus? Stuobrys pasitaikė kaip reta. Burba o nekalba, pliurpė aikštelėje telefonu. Rūkė... [B]jei tas pats pasitaikys [/B]- rašysiu skundą! Draugė sakė - neišlaikysiu per amžius... 

jooo, maniškis toks pat buvo, gerai, kad rūkė ne mašinoje