Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

as tai nuo lapkricio pirmos vairuoju didis.gif ir uzsidejus zenkla 70 mirksiukas.gif nes manau kad cia nera nieko gedingo, ar baisaus. nes nesu (bukim atviri)dar tokia "afigiena" vairuotoja ir tas 70 tikrai kaip apsauga veikia kt atžvilgiu, bet pastebejau viena minusa kad kt vairuotojai pamate ta 70 zenkla, mano kad pries juos kazkokia vepla paskutine vaziuoja tai butinai sugalvoja lengti be reikalo, nes vaziuoju tinkamu greiciu ir tikrai nesivelku kaip uzmigus gatvej, arba masina bando uzkisti doh.gif nu net tokiu avariniu situaciju vos nepadaro schmoll.gif verysad.gif o dar koks asilas pamato kad moteris uz vairo o dar ir su 70 zenklu, nu tai is vis kazkoks gaidzio sindromas pasireiskia ir ten pradeda cirkus daryti: ale "erelis" vaziuoja, traukis boba i salį blink.gif
o siaip visai gerai sekas mirksiukas.gif nors vengiu lb sudetingu sankryzu..... rolleyes.gif kazkaip nedrasu dar ..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 12 13, 12:00)
aš vairuoju nuo spalio pirmos biggrin.gif tai kasdien pastebiu kaip tobulėju ir... darausi nervingesnė kai kas nors velkasi  biggrin.gif  ax.gif  ir keiktis pradėjau  blush2.gif

O kokių nors *nesąmonių* esi per tą laiką padariusi? ax.gif Nes man toks jausmas, kad aš viena tokia vėpla. doh.gif Kur tai matyta-10minučių iš garažo išvažinėti. doh.gif Kai mokiausi su instruktoriumi, tai girdavo, kad viena geresnių mokinių esu, o dabar... doh.gif Gal aš per daug perfekcionistė, noriu iškart viską tobulai daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 12 13, 13:24)
O kokių nors *nesąmonių* esi per tą laiką padariusi? ax.gif Nes man toks jausmas, kad aš viena tokia vėpla. doh.gif Kur tai matyta-10minučių iš garažo išvažinėti. doh.gif  Kai mokiausi su instruktoriumi, tai girdavo, kad viena geresnių mokinių esu, o dabar... doh.gif Gal aš per daug perfekcionistė, noriu iškart viską tobulai daryti? g.gif

jei ka tai manes jausmas kartais kad as vepla esu paskutinė irgi neapleidzia mirksiukas.gif ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2007 12 13, 12:24)
as tai nuo lapkricio pirmos vairuoju didis.gif  ir uzsidejus zenkla 70 mirksiukas.gif  nes manau kad cia nera nieko gedingo, ar baisaus. nes nesu (bukim atviri)dar tokia "afigiena" vairuotoja ir tas 70 tikrai kaip apsauga veikia kt atžvilgiu, bet pastebejau viena minusa kad kt vairuotojai pamate ta 70 zenkla, mano kad pries juos kazkokia vepla paskutine vaziuoja tai butinai sugalvoja lengti be reikalo, nes vaziuoju tinkamu greiciu ir tikrai nesivelku kaip uzmigus gatvej, arba masina bando uzkisti doh.gif  nu net tokiu avariniu situaciju vos nepadaro schmoll.gif  verysad.gif o dar koks asilas pamato kad moteris uz vairo o dar ir su 70 zenklu, nu tai is vis kazkoks gaidzio sindromas pasireiskia ir ten pradeda cirkus daryti: ale "erelis" vaziuoja, traukis boba i salį blink.gif 
o siaip visai gerai sekas mirksiukas.gif  nors vengiu lb sudetingu sankryzu..... rolleyes.gif  kazkaip nedrasu dar ..... ax.gif

O manęs *ereliai* privengia, nes mašiniukas visai nemoteriškas-didelis ir nerealiai purvinas, kasdien į statybas važinėjantis ir tikriausiai nuo pavasario neplautas. lotuliukas.gif blush2.gif Važinėju su MB auto, savo dar neturiu, tai jis man neleidžia nei vidaus, nei išorės tvarkyti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 12 13, 13:28)
O manęs *ereliai* privengia, nes mašiniukas visai nemoteriškas-didelis ir nerealiai purvinas, kasdien į statybas važinėjantis ir tikriausiai nuo pavasario neplautas. lotuliukas.gif  blush2.gif Važinėju su MB auto, savo dar neturiu, tai jis man neleidžia nei vidaus, nei išorės tvarkyti. doh.gif

tai labai gerai thumbup.gif daug nemaloniu atsitikimu isvengi biggrin.gif nes mano toks mazytis moteriškas masiniukas tai ir nesiskaito niekas ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2007 12 13, 12:26)
jei ka tai manes jausmas kartais kad as vepla esu paskutinė  irgi neapleidzia mirksiukas.gif  ax.gif  doh.gif

Negražu džiaugtis blush2.gif , bet džiaugiuosi, kad yra panašiai besijaučiančių. drinks_cheers.gif Tikiuosi, kad tas jausmas greitai praeis. cool.gif
Nors tai gal priduoda atsargumo. g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 12 13, 09:59)
o kaip kitoms *šviežiai iškeptoms * vairuotojoms sekasi? ax.gif

Na, ir aš neseniai važnėju, nuo spalio pradžios. Viskas, kaip ir neblogai, važinėju maksimaliai leidžiamu, irgi pradeda nebedžiugint besivelkantys ant 40. Tokie dažniausiai telefonais kalba, o aš dar nelabai noriai be įpatingo reikalo rikiuojuos pirmyn atgal per visas juostas. Ypač, kai pas mus, kas kilometrą vis žiedas, nespėsi atgal persirikiuot kokio piko metu, paskui iš trečios juostos į žiedą ir įvažiuot ir išvažiuot sunkiau bus. Mašiniukas mano irgi nedidelis - opel astra, ženklas 90 toks pastatomas, prie galinio lango, o langas dažniausiai užrasojęs, nežinau, kiek jį ten kas mato ar ne, bet užkišt mėgėjų labai atsiranda. Ypač, kai lėčiau artėji raudono šviesoforo link (o kur skubėt, lėčiau privažiuosi, gal nė sustot pilnai nereiks - iškart antrą bėgį ir toliau važiuoji. Daug vairuotojų taip daro). O yra tokių, kurie pasiveja, apvažiuoja ir iškart patys stabdo, nes jau ir jiems vietos nebėr doh.gif Žodžiu per vieną mašiną arčiau šviesoforo- ir baisiausiai laimingi irnesakyk.gif Erzinti kely kol kas niekas neerzina, bet va tokie dalykai stebina. O dar labai buvo keista, kol pripratau, kad tikrai negali būti tikras, kad koks asas nesugalvos sukti į dešinę prieš nosį iš trečios juostos, ar nepraleisti žiedu važiuojančios, panašu vien todėl, kad tingi stabdyt (čia furos labiau mėgsta).
O žiopla dažnai jaučiuos. Pvz vakar prie bibliotekos pasistačiau mašiną, išeinu, žiūriu, ogi ana manoji, po ženklu ,,stovėti draudžiama" stovi doh.gif Nu net pamiršau pasižiūrėt, ar kartais kokių draudžiančių ženklų tame pamirštam skesgatvy nera doh.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
man jau buvo ratą užblokavę blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif , bet cia del to kad virsijau laika, kuri buvau issipirkus rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 12 13, 11:24)
O kokių nors *nesąmonių* esi per tą laiką padariusi? ax.gif Nes man toks jausmas, kad aš viena tokia vėpla. doh.gif Kur tai matyta-10minučių iš garažo išvažinėti. doh.gif  Kai mokiausi su instruktoriumi, tai girdavo, kad viena geresnių mokinių esu, o dabar... doh.gif Gal aš per daug perfekcionistė, noriu iškart viską tobulai daryti? g.gif

tokių, kaipo nesąmonių nebuvo labai didelių. aš vis pamirštu tą ženkliuką užsidėt blush2.gif blush2.gif tai arba nepastebėjau arba tikrai niekad specialiai neužlenda ir nestabdo prieš nosį. ax.gif man didžiausia nesąmonė yra mašina priparkuot šonu kur nors doh.gif kai mokiaus - buvo lengviausias pratimas, o dabar nors užmušk ir bijau ir paranoja ir dar bilekas, negaliu ir viskas. geriau jau už puskilometrčio mašiną paliksiu, nei šonu parkuosiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 12 13, 12:24)
Nes man toks jausmas, kad aš viena tokia vėpla. doh.gif Kur tai matyta-10minučių iš garažo išvažinėti. doh.gif 

As nuo birzelio vairuoju,gatveje ir uzmiestyje viskas normaliai,bet prie prekybcentriu doh.gif Pries kelias dienas sukau ratus,kol radau laisva vieta parkavimui ir masina ikisau taip,kad mano dureles nebeatsidare,teko islipti per keleivio puse blush2.gif O kai reikejo isvaziuoti,buvo baisiau negu per egzamina,kelias minutes masina pirmyn atgal stumdziau.Gerai,kad 70 uzsikabinus turiu lotuliukas.gif O didziausia panika apima,kai autostradoje vaziuojant 100km/h aplenkia dvi masinos is abieju pusiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 12 13, 11:59)
Didelė saugiau, su ja esu labiau pastebima, didesniu lanku apvažiuojama. lotuliukas.gif Jau savo vos savaitės važinėjimo praktikoje teko greitkeliu lėkti su didele, ir su maža mašinyte.Su didele man smagiau, stabiliau važiuoja, o mažytę labiau *mėto *į šonus, ypač jaučiasi , kai fūros pralenkia. ax.gif Bet parkuotis vienareikšmiškai man su didele labai sunku, tikiuosi greitu laiku išmokti.Pas mus labai siauras išvažiavimas iš garažo su gausybe kliūčių, o dar visada atbuliniu ir dažnai tamsoje reikia. doh.gif Rezultatas- jau spėjau nubrozdinti galinį buferį, ar kaip jis ten vadinasi, atsirėmusi į vartus ir vakar išdaužiau posūkio lemputės stikliuką. doh.gif Vakar savęs nekenčiau ir MB aiškinau, kad į mašiną nebesėsiu, bet rytoj vėl į darbą teks važiuoti. unsure.gif Naujas darbas ir vairavimas labai daug įtampos sukelia, tikiuosi, kad tai greitai praeis. g.gif

Beje, buvo čia diskusija apie 70 ženklą.Važinėju su juo ir jaučiu, kad kiti vairuotojai atsargesni mano atžvilgiu.Aš tikrai nežinau, ar visada laiku sustosiu, įtilpsiu ir t.t... Įgūdžių praktiškai dar nėra. g.gif
Ir greitkely važiuoju  su tuo ženklu.Nes niekaip nerandu pirkti 90 ženkliuko.
o kaip kitoms *šviežiai iškeptoms * vairuotojoms sekasi? ax.gif

sveikutes,vairuoju pora savaiciu,vakar pasalo tai irgi krikstas sioks toks,bet be pasekmiu,galiu pasakyti,kad vienai vazineti daug smagiau niekas nebamsi palei sona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 12 13, 13:29)
As nuo birzelio vairuoju,gatveje ir uzmiestyje viskas normaliai,bet prie prekybcentriu  doh.gif Pries kelias dienas sukau ratus,kol radau laisva vieta parkavimui ir masina ikisau taip,kad mano dureles nebeatsidare,teko islipti per keleivio puse  blush2.gif O kai reikejo isvaziuoti,buvo baisiau negu per egzamina,kelias minutes masina pirmyn atgal stumdziau.Gerai,kad 70 uzsikabinus turiu  lotuliukas.gif O didziausia panika apima,kai autostradoje vaziuojant 100km/h aplenkia dvi masinos is abieju pusiu  doh.gif

Tai kaip tu ten ta autostrada važiuoji,kad tave galima iš abiejų pusių pralenkti? Viduriu? smile.gif Važiuok pirma juosta ir lenks tik iš vienos pusės rolleyes.gif
Atsakyti