Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Otimistinės nuotaikos sklando biggrin.gif tai jau gerai!!!

Niekada nemaniau, kad taip parašyiu, bet visgi reikalingi tie triukai aikštelėje. blush2.gif unsure.gif
Šiandien pirmą kartą viena su visais vaikais važiavau savo "tanku" Vilniuje piko metu, parkavausi centre kokius 4 kartus tai ir T formos prireikė ir garažo atbulinio stačiu kampu, jau nekalbant apie estakadą nuolatinę į kalną 10 min. nei parėdėti nei gesti negali blink.gif
Taigi pamokėlės ne veltuj. tongue.gif Išpeškit viską, kad jaustumetės drasios ir pasitikinčios.

Laikykitės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 01 17, 17:36)
oj, kad parvairuot leidžia, tai čia dar ne viskas...  schmoll.gif as irgi pati regitron parvažiavau, o vat teisės man dar nesišviečia  verysad.gif turbūt tingėjo pats vairuot, tai man sugrįžt leido  g.gif  ale vis šiokia tokia praktika  mirksiukas.gif

saunuoles jus merginos thumbup.gif as ir galvoju, jei ir sekanti karta gatvej susikirsiu, tai paprasysiu, kad nors duotu paciai parvairuoti, vis praktika. blush2.gif
Papildyta:
[quote=Sonne,2008 01 17, 21:49]
Kelintą valandą laikei? Aš 10.30. Gal prasilenkem kur 4u.gif
[/quote o man antra karta ta pati istorija - aikštelė be klaidų, mieste - kritinė blush2.gif o šiandien dar ir apie mašiną vyrukas paklausinėt sugalvojo

o kokia klaida padarei ax.gif ir ko klause? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 01 17, 21:49)
ir mašinos prasibandyt kažko niekad niekas neduoda  unsure.gif

o tu prašei? man siūlė tik pirmąkart, tiesa tik sankabą patikrint, labai nedaug pajudėau. atrą kartą pati prašiau, tai leido išvažiuot iš aikštelės ir apsisiukt ten kur tačkutės sustatytos ax.gif
QUOTE(Basava @ 2008 01 17, 21:56)
saunuoles jus merginos thumbup.gif as ir galvoju, jei ir sekanti karta gatvej susikirsiu, tai paprasysiu, kad nors duotu paciai parvairuoti, vis praktika. blush2.gif

aš irgi taip darysiu - akytėm mirkt mirkt 'sėdėkit kaip karalius, parvešiu' tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 17, 22:00)
o tu prašei? man siūlė tik pirmąkart, tiesa tik sankabą patikrint, labai nedaug pajudėau. atrą kartą pati prašiau, tai leido išvažiuot iš aikštelės ir apsisiukt ten kur tačkutės sustatytos ax.gif

aš irgi taip darysiu - akytėm mirkt mirkt 'sėdėkit kaip karalius, parvešiu' tongue.gif

tai drinks_cheers.gif tu Vilniuj, as Kaune regitrininkus veziosim lotuliukas.gif
Atsakyti

o kokia klaida padarei ax.gif ir ko klause? 4u.gif
[/quote]

kažkokiam šunkely per daug į priešpriešinę juostą sukdama įkeverzojau blush2.gif kažkaip tas keliukas man labai siauras pasirodė blush2.gif žodžiu, klaida lieva, bet nieks nekalts, kad dievulis proto pagailėjo doh.gif
klausimai nebuvo labai sunkūs, lakios fantazijos užteko smile.gif o buvo tokie: 1. Kur tikrinsite aušinimo skysčio lygį (mano atsakymas - kažkur po dangčiu - jo nesužavėjo, bet užskaitė rolleyes.gif ), 2. Kaip įjungsite žibintus (panosėj buvo, tai dar susigaudžiau ax.gif ) 3. Protektoriaus gylis vasarą ir žiemą (teorijos paskaitos pravertė)...
o mašiniuko pabandyt neprašiau unsure.gif abu kartus egzaminuotojai kažkokie neišsimiegoję ar persimiegoję pasitaikė, tai nenorėjau aš jiems dar labiau nuotaiką gadint g.gif dabar jau dvi kaip reikalas prasibandžius, tai tik viena ir teliko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 01 17, 22:15)
tai  drinks_cheers.gif tu Vilniuj, as Kaune regitrininkus veziosim lotuliukas.gif

duok die, kad už tą pavėžinimą dar ir į būdelę nusifotkint eit pasiūlytų biggrin.gif aš eidama laikyt visada špaklių užsidedu, gražiai apsirėdau ir susišukuoju tongue.gif
QUOTE(Sonne @ 2008 01 17, 22:16)
klausimai nebuvo labai sunkūs, lakios fantazijos užteko  smile.gif  o buvo tokie: 1. Kur tikrinsite aušinimo skysčio lygį (mano atsakymas - kažkur po dangčiu  - jo nesužavėjo, bet užskaitė  rolleyes.gif ), 2. Kaip įjungsite žibintus (panosėj buvo, tai dar susigaudžiau  ax.gif ) 3. Protektoriaus gylis vasarą ir žiemą (teorijos paskaitos pravertė)...
o mašiniuko pabandyt neprašiau  unsure.gif  abu kartus egzaminuotojai kažkokie neišsimiegoję ar persimiegoję pasitaikė, tai nenorėjau aš jiems dar labiau nuotaiką gadint  g.gif  dabar jau dvi kaip reikalas prasibandžius, tai tik viena ir teliko  hihihi.gif

aš panašiai atsakyčiau blush2.gif viską beveik prisimenu kas ir kur, ale aušinimo nelabai rasčiau g.gif
o kitą kart paprašyk. labai naudinga sankabą pajust rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi pasibandyt nedavė pirma karta toks miegantis egzaminuojojas, tai instruktorius sako o tu nieko nesakyk ir bandykis lotuliukas.gif
bet kitus kartus tai sakau as pasbandyt galiu ir blakstienom paklapsiu kaip blondinė lotuliukas.gif , tai kur jie dings, aisku gali sako, va ir tiek biggrin.gif
jei paklausit ar galiu tai tikrai netikiu kad sakys oi ne ne negali biggrin.gif
nors is ju tai tiketis visko galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2008 01 15, 22:34)
uj ačiū, neblogail kol kas smile.gif Per daugiausiai nevažinėju, bet maždaug 3 kart savaitėj tenka. Visokių kuriozų jau aišku buvo, bet šiaip (tfu tfu tfu) viskas gerai. Jau teko ir baudelę už greitį susimokėt  ax.gif . O Tau kaip gi sekasi snieguotais Lietuvos keliais važinėti?  mirksiukas.gif
Papildyta:

Tikiuosi kuo greičiau wink.gif

sveikute,man kuo toliau tuo labiau pradeda patikti vazineti vienai,ir taip kiekviena diena,o sakyk ar didele bauda,o baudos tasku ar skyre?as irgi megstu paspausti pati to nenoredama ypac mieste net nepajuntu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2008 01 17, 22:37)
man irgi pasibandyt nedavė pirma karta toks miegantis egzaminuojojas, tai instruktorius sako o tu nieko nesakyk ir bandykis  lotuliukas.gif
bet kitus kartus tai sakau as pasbandyt galiu ir blakstienom paklapsiu kaip blondinė  lotuliukas.gif , tai kur jie dings, aisku gali sako, va ir tiek  biggrin.gif
jei paklausit ar galiu tai tikrai netikiu kad sakys oi ne ne negali  biggrin.gif
nors is ju tai tiketis visko galima doh.gif

va taip ir reikia - klapt klapt ir bandaisi sau biggrin.gif
undinele72, baudos tasku gi neber ir nebebus smile.gif
Atsakyti
[quote=Padushkele,2008 01 18, 00:37]
man irgi pasibandyt nedavė pirma karta toks miegantis egzaminuojojas, tai instruktorius sako o tu nieko nesakyk ir bandykis lotuliukas.gif

Aš antrą kartą pati paprašiau pasibandyti (nors esu neblondinė biggrin.gif ), leido. Tai ratelį apsukau mašinų stovejimo aikstelėj ir dar būčiau sukusi lotuliukas.gif , ale liepė ant estakados važiuoti.

Viena pažįstama muzikos mokytoja pasakė tokį įdomų dalyką - mokyti vairuoti, beveik tas pats kaip mokyti dainuoti. Jei mokytojas visą laiką mokiniui nurodinėja kaip dainuoti - mokinys konkurse pats nebesudainuoja kaip turetu (nes yra priprates prie nuolatines kontroles) blink.gif
Galvoju ar nebus man su vairavimu, kaip su tuo dainavimu g.gif Kol instruktorius šalia - jaučiuosi saugi ir atipalaidavusi , o kaip pačiai reikia - šakės.
Kaip manote, ką daryt???
Atsakyti
atsipalaiduoti mirksiukas.gif
kai man instruktorius nurodinėja ką daryt - mane tas klaikiai blaško ir imu grybą pjaut, o va turėjau vieną, kuris sėdėdavo ir mobiliaku šnekėdavo arba laikraštį skaitydavo ar rūkydavo, o man tik nurodydavo klaidas ir kaip jas taisyt - varydavau kaip asė, nes netrukdė su tai savo 'trečią pavarą junk, posūkį rodyk..' ir bla bla bla, kai aš tą ir taip padaryčiau. per egzą netrukdys, tai jei aikštelėj nepagrybausiu - viskas bus o.k. manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 18, 09:24)
atsipalaiduoti mirksiukas.gif
kai man instruktorius nurodinėja ką daryt - mane tas klaikiai blaško ir imu grybą pjaut, o va turėjau vieną, kuris sėdėdavo ir mobiliaku šnekėdavo arba laikraštį skaitydavo ar rūkydavo, o man tik nurodydavo klaidas ir kaip jas taisyt - varydavau kaip asė, nes netrukdė su tai savo 'trečią pavarą junk, posūkį rodyk..' ir bla bla bla, kai aš tą ir taip padaryčiau. per egzą netrukdys, tai jei aikštelėj nepagrybausiu - viskas bus o.k. manau g.gif

Maniskis irgi pastoviai telefonu pliurpdavo.Tik pasakydavo kur vaziuot.Aikstelej tai isvis buvo viena paleides ir nuejo su kazkokiu pazistamu pasilabint.Sako "pabandyk viena dabar".O ka,ir bandziau,tik 2 kart uzgesau blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti