Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(marke @ 2008 01 18, 09:34)
Maniskis irgi pastoviai telefonu pliurpdavo.Tik pasakydavo kur vaziuot.Aikstelej tai isvis buvo viena paleides ir nuejo su kazkokiu pazistamu pasilabint.Sako "pabandyk viena dabar".O ka,ir bandziau,tik 2 kart uzgesau blush2.gif  hihihi.gif

o kokio cia mokykloj ir kuris? pazystamai skamba g.gif maniskis irgi aikstelej pora syk nurodymus dave, po to eidavo su draugeliais parukyt, o as maldavaus sau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insi: 18 sausio 2008 - 09:41
QUOTE(insi @ 2008 01 18, 09:38)
o kokio cia mokykloj ir kuris? pazystamai skamba g.gif

Jasučio.Vilniuj
Atsakyti
ne tas vadinas ax.gif
Atsakyti
Patiko man visai tokia taktika.O tai po to pripratus,kad viska pasakineja bus sunku ne tik issilaikyt,bet ir vienai gatvem vazinet.
Per egza regitroj atsisesi ir lauksi kol dede regitrininkas pasakys "suk vaira,junk ta ir ta pavara,spausk sankaba" ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
mane tai erzina kai pasakineja, nes blasko labai doh.gif
Atsakyti
Šiandien pirmu šūviu išlaikiau regitroje praktikos egzaminą thumbup.gif Aš tokia apsipatenkinus bigsmile.gif beveik nesijaudinau... jauskitės ramios ir jūs, sėkmės, pasitikėjimo, ramybės ir viskas bus beprotiškai fantastiška mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2008 01 18, 12:20)
Šiandien pirmu šūviu išlaikiau regitroje praktikos egzaminą  thumbup.gif  Aš tokia apsipatenkinus  bigsmile.gif  beveik nesijaudinau... jauskitės ramios ir jūs, sėkmės, pasitikėjimo, ramybės ir viskas bus beprotiškai fantastiška  mirksiukas.gif

Fainai... thumbup.gif
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2008 01 18, 13:20)
Šiandien pirmu šūviu išlaikiau regitroje praktikos egzaminą  thumbup.gif  Aš tokia apsipatenkinus  bigsmile.gif  beveik nesijaudinau... jauskitės ramios ir jūs, sėkmės, pasitikėjimo, ramybės ir viskas bus beprotiškai fantastiška  mirksiukas.gif

Sveikinu 4u.gif ir pavydžiu ax.gif
Atsakyti
na a6 irgi pagaliau įveikiau Regitra thumbup.gif
tiksliau įveikiau baime , o Regitra pati pasidavė lotuliukas.gif
tuoj ilga pasakojimą suskelsiu biggrin.gif
tai va visa kelia iki Reitros tik ir galvojau - AŠ GALIU, instruktorius sakė galiu, vadinasi taip ir yra. taip ir kaliau sau, o kelias tai ilgas smile.gif tai jau kol laukiau, kada mane jams egzaminuotojas, buvau lyg ir nugalėjus smile.gif
bet kai pamačiau su kokia masina važiuot reiks, tai jau norėjau apsisukt ir namo keliaut, TAS opelis didelis (o dar taip aš i ji kreivai žiurėjau, kai anuos kartus laikiau ir galvojau, ot vargšai žmonės, nesuskilo jiem smile.gif )
bet pasibandžiau ir man patiko kaip ji važiuoja, ne tokia ir baisi pasirodė, tik dėl parkavimo labai pergyvenau, kad galo nejausiu smile.gif
bet įveikiau viska biggrin.gif
egzminuotojas toks fainas pasirodė, bet jau kai įpusėjom maršrutą, kai praėdejo burbėt ant manęs, kodėl taip darai, kodėl taip, ar čia tau instruktorius taip leido doh.gif
tai jau supratau, kad nieko gero, neišlaikiu, bet jis nestabdo, toliau važiuojam o jis vis burbam kaip aš čia blogai viska darau, tai jau pyktis baisus suėmė, galvoju, tai jei taip negerai ir vistiek jau neišlaikiau, tai sėsk pats ir vežk atgal, bet tai gerai, kad susitrėjau aš ant jo neužburbėjus lotuliukas.gif
gižom, sako eik pinigu mokėt ir fotografuotis thumbup.gif
gerai, kad dar sėdėjau, nes būčiau nugriuvus biggrin.gif
Atsakyti
oho, merginos, kaip intensyviai laikote 4u.gif thumbup.gif

aš tai ką tik atlaisvinau vietą kažkam rytojui biggrin.gif ir Regitrą aplankysiu tik vasario 9d. smile.gif pabijojau ir dar pavažinėsiu keletą kartų nes noriu, kad trečias kartas būtų paskutinis, man jau būtų per žiauru, jei iš trečio grįžčiau neišlaikius blush2.gif ax.gif

gisita, sveikinu 4u.gif jaučiu, kaip tau fainai dabar mirksiukas.gif
Padushkele taip pat 4u.gif dažnai pasitaiko, kad piktas instruktorius, burba, bet pas jį išlaiko.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karaja---: 18 sausio 2008 - 14:26
šaunuolė thumbup.gif
aš va šįryt atsikėliau su klaikiai skaudančia gerkle ir 38 laipsniai, tai varau sau ekstra gydimą. man instruktorius irgi sakė 'susikaupsi ir baigsi kėsintis vietoj 2 ungti 4 pavarą - ir viskas bus o.k.', o po vakar pati tuo įtikėjau, tai šiandien išsigydysiu ir ryt jau kaip jamsiu tą regitrą, kad jai maža nepasirodys.
padushkele, o kokiam mieste laikei? g.gif
Papildyta:
QUOTE(karaja--- @ 2008 01 18, 14:23)
oho, merginos, kaip intensyviai laikote  4u.gif  thumbup.gif

aš tai ką tik atlaisvinau vietą kažkam rytojui  biggrin.gif

kuriam mieste? aš vilniuj norėčiau biški vėlesnei valandai nusikelt...
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 18, 14:26)
Papildyta:

kuriam mieste? aš vilniuj norėčiau biški vėlesnei valandai nusikelt...

šiaip Kaune, bet jau nebėra tos vietos, pažiūrėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karaja---: 18 sausio 2008 - 14:30