Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 01 18, 19:05)
ketvirtadieni - gali but g.gif

Hmm...
Atsakyti
ryt 7:30 vieta atsirado. aš kabau nes pasivėlint noriu, man 8:00. o kamščiu nebijok - pasivilksi biški ir tiek, mažiau klaidu padarysi. aš va irgi jaučiu ant gariūninių pataikysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(marke @ 2008 01 18, 20:03)
As sian issilaikiau teorija ir vaziavima griebsiu sausio 31d..Bet bijau,kad nekokia valanda...8val ryto.Ar buna ten dideli kamsciai(Vilniuj) rytais?

Gali but rami,buna,ir visada,ne tik rytais,laisviau tik pirmadieniais ir sestadieniais popiet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 01 18, 09:18)
Viena pažįstama muzikos mokytoja pasakė tokį įdomų dalyką - mokyti vairuoti, beveik tas pats kaip mokyti dainuoti. Jei mokytojas visą laiką mokiniui nurodinėja kaip dainuoti - mokinys konkurse pats nebesudainuoja kaip turetu (nes yra priprates prie nuolatines kontroles)  blink.gif 
Galvoju ar nebus man su vairavimu, kaip su tuo dainavimu  g.gif  Kol instruktorius šalia -  jaučiuosi saugi ir atipalaidavusi , o kaip pačiai reikia - šakės.
Kaip manote, ką daryt???

Pažįstama situacija. Reikia paprašyti instruktoriaus, kad leistų pačiai valdyti situaciją, arba keisti instruktorių. lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir sveikinu visas naujai iškeptas vairuotojas. 4u.gif Tik nenustokit važinėti, nes po to vėl sunku darosi. Jei kokią savaitę nepavažinėju, tai ojojoi kaip grybauti pradedu. doh.gif Kaip, pvz, šiandien vyrui vėl streso sukėliau. Sakiau, rytoj reikės nereikės kur nors važiuosim, nes nesinori prarasti įgūdžių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 01 18, 22:36)
Ir sveikinu visas naujai iškeptas vairuotojas.  4u.gif Tik nenustokit važinėti, nes po to vėl sunku darosi. Jei kokią savaitę nepavažinėju, tai ojojoi kaip grybauti pradedu. doh.gif Kaip, pvz, šiandien vyrui vėl streso sukėliau. Sakiau, rytoj reikės nereikės kur nors važiuosim, nes nesinori prarasti įgūdžių.  ax.gif

drinks_cheers.gif
būtinai važinėkit wub.gif

aš ~1.5 sav vėl nevažiavau, tai šiandien pradžioj keista buvo, bet tol, kol iš kiemo išvažiavau smile.gif ir kaladėlės stabdžių neseniai pakeistos, tai kesitai stojo pradžioj mašiniukas smile.gif
bet šiaip jėga, labai neblogai suvažinėjau ax.gif
rytoj vėl reikaliukų bus, tai teks truputį pavažinėti ax.gif gal ir vėl į Panevėžį lėksim ax.gif t.y. aš gal ne už keleivį būsiu lotuliukas.gif

nors kažkaip baisu, akd kokio cirko nepadaryčiau prie vyro dry.gif nes vieną kartą tai gana pavojingai teko fūrą lenkt, būčiau nespėjus, pasitraukė priešais važiuojanti mašina į šoną cool.gif
tai jau atgal iš ten lenkiau tik 100% įsitikinus, kad saugu lenkt ax.gif

visoms linkius sėkmės, nepasiduokit wub.gif paimsit jūs tą regitrą irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 19 sausio 2008 - 01:11
et, o man teko nukelti, nes šįryt atsikėliau su 38,5 laipsnio ir visu skaudančiu kūnu, tai būtų velniava gavusis su tokia savijauta.... o kamavo tokia tvirta nuojauta, kad išlaikysiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 19, 06:05)
et, o man teko nukelti, nes šįryt atsikėliau su 38,5 laipsnio ir visu skaudančiu kūnu, tai būtų velniava gavusis su tokia savijauta.... o kamavo tokia tvirta nuojauta, kad išlaikysiu... blush2.gif

tai tu svarbu pasveik, Regitra šturmuot tai galima ir kita diena smile.gif
sveikatos tau ir neliūdėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 01 18, 23:36)
Ir sveikinu visas naujai iškeptas vairuotojas.  4u.gif Tik nenustokit važinėti, nes po to vėl sunku darosi. Jei kokią savaitę nepavažinėju, tai ojojoi kaip grybauti pradedu. doh.gif Kaip, pvz, šiandien vyrui vėl streso sukėliau. Sakiau, rytoj reikės nereikės kur nors važiuosim, nes nesinori prarasti įgūdžių.  ax.gif

Nesustoti važinėti man jau daug kas sakė, aš ir pati suprantu, bet nėra tačkos verysad.gif po vakarykščio išlaikymo artimiausias vairavimas nusimato tik vasario mėnesį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2008 01 19, 11:57)
Nesustoti važinėti man jau daug kas sakė, aš ir pati suprantu, bet nėra tačkos  verysad.gif  po vakarykščio išlaikymo artimiausias vairavimas nusimato tik vasario mėnesį  unsure.gif

nepergyvenk, svarbu neskubeti, vairuot moki - atsisesi, susikaupsi ir nuvaziuosi.. o neturi kokios drauges masiniukes, kad kokiais keliukais pravaziuoti, tam kad igudziu neprarasti?
Atsakyti
nepergyvenkit, prisiminsit greitai vairavimo pamokėles, man taip būna smile.gif
pirmą dieną po ilgesnio nevairavimo dar būna visokių grybų, bet paskui viskas ok (y)

aš va šiandien sugebėjau 2 kartus užgesti, ko jau senokai nebuvo doh.gif nepersimečiau žemesnės pavaros pristabdžiusi ir op lotuliukas.gif o antrą kartą tai išvis nesupratau kaip užgesau, gal netyčia 3 vietoj 1 įsimečiau blush2.gif
bet važiavau wub.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif pajamiau regitrą yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 01 19, 13:09)
clap.gif  clap.gif pajamiau regitrą yahoo.gif  yahoo.gif

šaunuolė clap.gif thumbup.gif
Atsakyti